Εμπειρία στη χρήση WondaLips

Ομορφιά από τη γέννησή του δεν είναι δεδομένη για όλους, μερικές φορές ένα μικρό ελάττωμα μπορεί να γίνει ένα εμπόδιο στο δρόμο για το όνειρο. Η εμπειρία μου από τη χρήση WondaLips με κοινή Victoria από την Κάρντιφ, η οποία οφείλεται στη χρήση των χρημάτων που πήρε ένα βήμα προς το όνειρο.

Τα χείλη Victoria πριν και μετά τη διεύρυνση κρέμα Wondalips

"Πάντα ονειρευόμουν για τη φήμη. Από την πρώιμη παιδική ηλικία ήξερα ότι θα είναι ένα διάσημο πρόσωπο. Γύρω μου πάντα να επαινεθεί για την καλλιτεχνική μου δεδομένα και την ικανότητα να επικοινωνεί με ανθρώπους. Έχω καιρό όπου επέλεξε να μελετήσει, να σκεφτεί καν να πάει στο Πανεπιστήμιο του κινηματογράφου, αλλά επέλεξε για τη δημοσιογραφία, με την πρόθεση μετά την αποφοίτηση για να αποκτήσετε μια δουλειά στην τηλεόραση.

Μελέτησα σκληρά και στη μέση των σπουδών μου είχα μια πρακτική σε γνωστό κανάλι, και στη συνέχεια παρέμεινε εκεί για να δουλέψει ως βοηθός μοντέρ. Η δουλειά μου μου άρεσε, αλλά θα ήθελα να είναι ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός. Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εργαστούν για την εμφάνισή σας. Ήμουν αρκετά ελκυστική, αλλά τα χείλη μου δεν ήταν επαρκή. Συχνά κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να φανταστεί ότι θα αυξηθεί, και πόσο πιο θερμό ήταν το πρόσωπό μου.

Για να πάρει μια δουλειά στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ είναι δυνατή μόνο με την τέλεια εμφάνιση

Ήξερα ότι το να έχεις τέλεια εμφάνιση, θα είναι σε θέση να πάρει μια δουλειά των ονείρων. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σοβαρά – όλο το drive ροδών ήταν ο όμορφος και άριστος επαγγελματικές δεξιότητες. Παρατήρησα ότι όλα τα βλέμματα ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας – ένα εργαζόμενο στο κανάλι, δεν Λάμπει με την ομορφιά, και παρέμεινε στην βοηθούς.

Εν τω μεταξύ, άρχισα να μελετάω την εμφάνισή του – ένα νέο hairstyle, επισκέφθηκε την πορεία για να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος, και τέλος ήρθε η σειρά των χειλιών. Μίλησα με πολλούς ειδικούς – όλες προσφέρθηκε να κάνει με την αύξηση των χειλιών εισφορές για ένα έτος και ένα μισό για να φέρει τα χείλια μου μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκέφτηκα όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της διαδικασίας, και κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει: ακριβό, μακρά, επώδυνη και επικίνδυνη.

Άρχισα να διαβάσετε τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους και είδα ένα review για την κρέμα WondaLips. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε – το κορίτσι έδειξε τις φωτογραφίες πριν και μετά, και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Τα χείλη της ήταν γεμάτος, είχε ένα σαφές περίγραμμα και απίστευτα ελκυστική. Εγώ χωρίς δισταγμό διέταξε την κρέμα.

Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο – το μυστικό της αποτελεσματικότητας WondaLips

Victoria χρησιμοποιείται WondaLips για την αύξηση των χειλιών

Οδηγίες χρήσης περιγράφει με λεπτομέρεια το πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα. Το μυστικό για την κρέμα WondaLips ήταν σε υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και βοηθητικές ουσίες που βοηθούν να διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το αποτέλεσμα παρατήρησα ότι μετά την πρώτη εφαρμογή.

Τα χείλη μου να γίνει πιο ομαλό, εύπλαστο και ογκώδες. Χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα, όταν η εφαρμογή δεν νιώθεις απλά μια μικρή ψύχρα. Θα χρησιμοποιηθεί η κρέμα αρκετές φορές την ημέρα, και δύο εβδομάδες αργότερα, η αύξηση έγινε αισθητή ακόμη και σε άλλους.

Αυτή η μικρή αλλαγή στην εμφάνιση έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπό μου και το έκανε πιο αρμονική. Τελικά τα χείλη μου μεγάλωσε όπως ήθελα. WondaLips πολύ οικονομικό: δύο βδομάδες μου πήρε περίπου 10% από το αρχικό ποσό των χρημάτων.

Τα χείλη φαινόταν μεγάλη στην φυσική του μορφή, και κραγιόν. Έγινα πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ακόμα καλύτερα να εκπληρώσει τις ευθύνες εργασίας σας. Δύο μήνες αργότερα, ο Διευθυντής πρότεινε να κάνω οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό. Έχω περάσει με επιτυχία τις οντισιόν και πήρε τη δουλειά των ονείρων. Ευχαριστώ κρέμα WondaLips".