Κριτικές WondaLips

 • Zeynep
  Είμαι υποστηρικτής της ομορφιάς ενέσεις και πλαστική χειρουργική. Θα έχουν αυξηθεί τα χείλη με ενέσεις, αλλά το κόστος της διαδικασίας πάντα με νικήσει. Έπρεπε να εγκαταλείψουμε τα χείλη, και άρχισαν να ψάχνουν για πιο προσιτές μεθόδους για τη βελτίωση της εμφάνισής τους. Ήμουν σε θέση να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με WondaLips. Τα χείλη μεγαλύτερα.
  WondaLips
 • Σοφία
  Η αδελφή μου μου έδωσε για τα γενέθλιά μου WondaLips. Νόμιζα ότι αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο που δεν θα δείξει κανένα αποτέλεσμα. Πώς θα ήταν λάθος! Τα χείλη μου αυξήθηκαν μετά την πρώτη εφαρμογή! Τα χείλη έγινε σφιχτό όσο και μετά τη μάσκα χειλιών και του όγκου τους σε δύο εβδομάδες το πολύ αυξημένη. Νιώθω σαν την κρέμα φουσκώνουν τα χείλη με την υγρασία.
  WondaLips
 • Σοφία
  Κρέμα WondaLips - το μυστικό της μεταμόρφωσης. Παρήγγειλα ένα εργαλείο στο Διαδίκτυο για διασκέδαση. Πριν ακόμα το μάθει όπως κρέμες. Το αποτέλεσμα είναι να μην το πίστευα, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης παρατήρησα τα χείλη μου ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα στο άνω χείλος. Θα εφαρμόσετε την κρέμα 3 φορές την ημέρα. Επίσης, εκτελεί μια προστατευτική λειτουργία.
  WondaLips
 • Elvira
  WondaLips - ένα καλό εργαλείο για όσους θέλουν να ενισχύσουν τα χείλη, αλλά δεν θέλετε να επικοινωνήσετε με τις κλινικές. Αγόρασα την κρέμα αντί να πάω στην αισθητικό. Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, τα χείλη μου είναι αυξημένη κατά δύο χιλιοστά. Ήταν ευχάριστο στην αφή, πάει απολέπιση και ρωγμές. Η τιμή της κρέμας είναι προϋπολογισμό, αγόρασα το όχημα σε μια έκπτωση.
  WondaLips
 • Αναστασία
  Είχα τεράστιες ρωγμές στα χείλη, αλλά η κρέμα γρήγορα εξαλείφθηκε. WondaLips καταναλώνεται πολύ φειδώ. Δύο μήνες χρήσης δεν έχω ξοδέψει ούτε μισό της συσκευασίας. Εγώ τώρα να χρησιμοποιήσετε την κρέμα αντί για lip balm, να το εφαρμόσετε σε κάθε ευκαιρία. Αυτό κάνει τα χείλη πιο ζουμερά και γεμάτα, λειαίνει την επιδερμίδα και της δίνει ένα σαφές περίγραμμα.
  WondaLips
Εκτίμηση WondaLips
4.1
8