Μεγέθυνση των χειλιών με μασάζ: τεχνική και επιλογές

πώς να κάνετε μασάζ στα χείλη για αύξηση

Τα ογκομετρικά και εκφραστικά χείλη είναι εντυπωσιακά. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε διάφορες ενέσεις και επεμβάσεις.

Αυτές οι διαδικασίες μπορούν να αποφευχθούν με ειδικό μασάζ στα χείλη. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μεγεθύνετε τα χείλη μόνοι σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να αποφευχθεί η εμφάνιση ουλής και άλλων βλαβών στο δέρμα.

Σε τι χρησιμεύει το μασάζ χειλιών;

Μετά από 35 χρόνια, τα κύτταρα του δέρματος στερούνται οξυγόνου. Το χρώμα των χειλιών γίνεται θαμπό και οι γωνίες στο στόμα βυθίζονται. Πολλές κριτικές επιβεβαιώνουν ότι το σωστό μασάζ στα χείλη μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος στα κύτταρα και να εξαλείψει τις ρυτίδες. Το δέρμα παρέχεται καλύτερα με οξυγόνο και μια ποικιλία θρεπτικών ουσιών.

Μετά από αρκετούς μήνες τακτικών μασάζ, τα χείλη γίνονται πιο ελαστικά και το περίγραμμά τους καθαρότερο.

Επιλογές και τεχνικές μασάζ

Το μασάζ είναι αποτελεσματικό με τακτικές παρεμβάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούνται ορισμένες τεχνικές. Το δέρμα γύρω από τα χείλη είναι σχεδόν τόσο απαλό όσο γύρω από τα μάτια. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σκληρά ρούχα κατά τη διάρκεια του μασάζ, ώστε να μην τα τραυματίσετε.

Το μασάζ πρέπει να γίνεται προσεκτικά και απαλά. Μετά από ένα μήνα τακτικής άσκησης, μπορείτε να πάρετε τα χείλη και να αφαιρέσετε μερικές ρυτίδες.

Μασάζ με οδοντόβουρτσα

Το μασάζ με ρυτίδες γίνεται με οδοντόβουρτσα. Το πρωί και το βράδυ μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας, το δέρμα πρέπει να είναι εύκολο να κάνετε μασάζ με πινέλο χωρίς πάστα. Το μασάζ πραγματοποιείται μέσα σε λίγα λεπτά.

Μια διαδικασία οδοντόβουρτσας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία συσφίγγει την επιφάνεια του δέρματος.

Μασάζ χειλιών με οδοντόβουρτσα για αύξηση του όγκου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη μέθοδο μασάζ:

 1. Βάλτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε ένα δοχείο νερού.
 2. Μια βούρτσα χαμηλώνει στη σύνθεση που προκύπτει. Στη συνέχεια, τα χείλη τρίβονται για περίπου μισό λεπτό και γύρω τους. Σε αυτήν την περίπτωση, μην τρίβετε έντονα την επιφάνεια του δέρματος.
 3. Το διάλυμα ξεπλένεται.
 4. Στη συνέχεια, η διαδικασία πραγματοποιείται αφού το πινέλο βρέχεται σε κρύο νερό.
 5. Το δέρμα λιπαίνεται με κρέμα.

Μετά από ένα μήνα συστηματικής άσκησης, μπορείτε σταδιακά να αφαιρέσετε τις ρυτίδες.

Φυσικό μασάζ

Ένα μασάζ διεύρυνσης των χειλιών με φυσικές θεραπείες είναι πολύ αποτελεσματικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια. Για να γίνει αυτό, πρέπει να τυλιχτούν σε ένα λεπτό πανί και να οδηγηθούν. Αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα βελτιώσει ελαφρώς τον όγκο.

Για να διατηρηθεί το στόμα ελκυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό και το περιβάλλον πρέπει να εφοδιάζονται με φυσικές ουσίες:

 1. Το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται για την αναγέννηση των κυττάρων. Μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο χόριο. Η τακτική χρήση θα βοηθήσει στην εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων. Αυτό βελτιώνει το χρώμα του δέρματος.
 2. Το λάδι αβοκάντο περιέχει συστατικά που επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.
 3. Το έλαιο φύτρου σίτου συσφίγγει το δέρμα.

Το μασάζ λαδιού γίνεται με τις άκρες των δακτύλων. Κυκλικές κινήσεις γίνονται γύρω από το στόμα και στην επιφάνειά του. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Λειτουργεί κατά των ρυτίδων και μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Τα έλαια μενθόλης, κανέλας και μέντας αυξάνουν τον όγκο. Μπορεί να αισθανθείτε κρύο και αίσθημα καύσου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε ουσίες με υαλουρονικό οξύ.

Απολέπιση μασάζ

Για κινήσεις μασάζ γύρω από το στόμα, αξίζει να ξεφλουδίσετε.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι ακόλουθες επιλογές:

Μασάζ χειλιών με απολέπιση για αύξηση του όγκου
 1. Η σκόνη ψησίματος και το μέλι αναμιγνύονται σε ίσα μέρη. Το μείγμα εφαρμόζεται στα χείλη.
 2. Τρία μέρη ζάχαρης αναμιγνύονται με ένα μέρος νερό και ελαιόλαδο.
 3. Η ζάχαρη αναμιγνύεται με μέλι. Μια σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας προστίθεται στη σύνθεση.

Προετοιμασμένα διαλύματα εφαρμόζονται στο στόμα και στη γύρω περιοχή. Μετά από αυτό, πραγματοποιούνται κινήσεις ελαφρού μασάζ.

Με αυτήν τη μέθοδο μπορείτε να αφαιρέσετε τις ρυτίδες και να κάνετε το δέρμα βελούδινο και ελαστικό. Η χρήση του υαλουρονικού οξέος είναι επίσης αποτελεσματική.

Το μασάζ φλούδας βοηθά στην ανανέωση του δέρματος. Ταυτόχρονα, τα νεκρά σωματίδια απομακρύνονται από το δέρμα. Και γίνονται πιο μαλακά και πιο τρυφερά.

Χαρακτηριστικά του μασάζ μετά τη διόρθωση

Μετά την ένεση στα χείλη με υαλουρονικό οξύ, εφαρμόζεται ειδικό μασάζ. Για να βελτιώσετε την κατανομή του υαλουρονικού οξέος, κάντε μασάζ στην επιφάνεια με το πίσω μέρος της βούρτσας. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ουλών. Μετά τη διαδικασία με υαλουρονικό οξύ, μην πιέζετε δυνατά το δέρμα. Αυτό δεν θα σας επιτρέψει να αυξήσετε την ανακούφιση.

Μετά τη διαδικασία, χρησιμοποιούνται διάφορα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ. Τέτοια κεφάλαια θα βοηθήσουν στην παράταση της δράσης της εισαγωγής του μείγματος υαλουρονικού οξέος.

Σύμφωνα με κριτικές στο Διαδίκτυο, ένα μασάζ μετά από μια συνεδρία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο στόμα.

Αφού αυξήσετε την ένταση με υαλουρονικό οξύ, αξίζει να λάβετε απαλά μέτρα φροντίδας.

Γυμναστική, αύξηση χειλιών

Κάντε μασάζ στα χείλη και τη γύρω περιοχή με τα δάχτυλά σας. Το κάτω χείλος επεξεργάζεται πρώτα και μετά το άνω χείλος. Πριν από τη συνεδρία, εφαρμόζεται ειδικό βάλσαμο στην επιφάνεια του δέρματος. Θα πρέπει επίσης να κάνετε μασάζ στο ρινοχειλιακό τρίγωνο καλά. Γίνονται κινήσεις κτυπήματος. Αυτό κάνει τους μυς του προσώπου πιο χαλαροί.

Το μασάζ επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει ειδική γυμναστική.

Τα μαθήματα πρέπει να πραγματοποιούνται το πρωί.

 1. Σφυρίξτε μια μελωδία για πέντε λεπτά. Αυτό θα ζεσταίνει τους μυς σας.
 2. Τότε θα πρέπει να κολλήσετε τη γλώσσα σας και να την κρατήσετε όσο μπορείτε για πέντε δευτερόλεπτα. Πραγματοποιούνται 10 επαναλήψεις.
 3. Τα μάγουλα διογκώνονται και στη συνέχεια ξεφουσκώνουν δυναμικά. Υπάρχουν 5 επαναλήψεις.
 4. Τα χείλη διπλώνονται σε σχήμα σωλήνα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χαμογελάσετε χωρίς να αλλάξετε τη θέση σας. Αυτό συμβαίνει περίπου 15 φορές.
 5. Πρέπει να προφέρετε τους εκτεταμένους ήχους "woouu" και "ayuuuu" σαν να ουρλιάζετε σαν λύκος. Σε αυτήν την περίπτωση, τα γράμματα θα τραβηχτούν αργά. Η άσκηση διαρκεί πέντε λεπτά.
 6. Τα χείλη συμπιέζονται σταθερά και εκτελούν κυκλικές κινήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις.
 7. Τα χείλη δαγκώνονται με τα δόντια για λίγα λεπτά.
 8. Αφού ανοίξετε τα δόντια σας, πρέπει να τραβήξετε το στόμα σας και να το κρατήσετε σε αυτήν τη θέση για 20 δευτερόλεπτα. Οι επαναλήψεις εκτελούνται πέντε φορές.
 9. Πρέπει να κλείσετε σφιχτά τα χείλη σας και να χαμογελάσετε. Πρώτα με το μισό του στόματος και μετά με το άλλο. Οι γωνίες σφίγγονται με τα δάχτυλά σας. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να χαμογελάσετε.

Εναλλακτικά μασάζ και ασκήσεις θα σας δώσουν σταθερά και όμορφα χείλη.

Γυμναστική για αύξηση των χειλιών

Αυτό απαιτεί τακτική άσκηση. Για τους πρώτους μήνες, τα μαθήματα πρέπει να πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια 3-4 ώρες την εβδομάδα.

Πλύνετε και ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό πριν από την άσκηση. Πρώτα ζεστό, μετά κρύο. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ειδικό ξεφλούδισμα.

Η άσκηση βοηθά επίσης μετά από ενέσεις υαλουρονικού οξέος.

Λειτουργίες μακιγιάζ για πλήρη χείλη

Μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη σας με το σωστό μακιγιάζ.

Οι παρακάτω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν:

 1. Δεν είναι δυνατή η σχεδίαση μιας γραμμής πάνω από το φυσικό περίγραμμα.
 2. Για οπτική μεγέθυνση των χειλιών, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών και ένα ελαφρύ κραγιόν.
 3. Εάν χρησιμοποιείτε σκούρο κραγιόν, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα ανοιχτού χρώματος στο κέντρο. Αυτό αυξάνει την πληρότητα.

Τακτικά μασάζ όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνισή σας, αλλά και δίνουν στο πρόσωπό σας μια όμορφη έκφραση. Αυτές οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να μεγεθύνετε τα χείλη σας και να αποτρέψετε τις ρυτίδες να εμφανιστούν νωρίτερα.

Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε την πιο δραστική εμφάνιση των ουσιών στα χείλη και τις ουλές.