ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΕΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΑ

Από τα αρχαία χρόνια, πολλά κορίτσια έχουν σκεφτεί πώς να μεγεθύνουν τα χείλη τους στο σπίτι, αν η φύση τους προδώσει. Τα πλούσια χείλη θεωρούνταν πάντα ως σύμβολο της θηλυκότητας και ως τρόπος προσέλκυσης ανδρών.

Αυτό που τα κορίτσια δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν τα αγαπημένα τους όνειρα! Σήμερα, ένα τέτοιο όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα και μπορεί να πραγματοποιηθεί όχι μόνο με τη βοήθεια ενός νυστέρι από έναν πλαστικό χειρουργό και ενέσεις botox, αλλά και χάρη σε απλές μεθόδους στο σπίτι. Η αύξηση των χειλιών στο σπίτι μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν συνταγές για όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς.

Ένταση από πρακτική

Τρόποι βελτίωσης των χειλιών στο σπίτι

Με τη βοήθεια ασκήσεων μπορείτε να αυξήσετε μόνοι σας την ένταση των χειλιών σας. Αυτή η μέθοδος είναι λίγο κουραστική, αλλά είναι σίγουρα έγκυρη και προφανής.

Δεδομένου ότι τα χείλη, όπως και οποιοδήποτε άλλο όργανο του ανθρώπινου σώματος, έχουν μυς, μπορούν εύκολα να διογκωθούν με τη βοήθεια ενός σωστά επιλεγμένου συνόλου ασκήσεων. Αυτό το συγκρότημα είναι βολικό επειδή μπορεί να γίνει σχεδόν οπουδήποτε, αλλά πρέπει να γίνεται τακτικά.

  1. Πρώτα πρέπει να ζεσταίνετε τους μυς του στόματος. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χτυπήσετε τα χείλη σας σε ένα σωλήνα και να σφυρίξετε μια μελωδία για 5 λεπτά. Είναι καλύτερο να σφυρίζετε έναν νέο συντονισμό κάθε μέρα που θα σας ενθαρρύνει επίσης.
  2. Στη συνέχεια, πρέπει να κολλήσετε τη γλώσσα σας σε όλο το μήκος και να την κρατήσετε σε αυτήν τη θέση για 5-10 δευτερόλεπτα. Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί 10 φορές.
  3. Πρέπει να φουσκώνετε τα μάγουλά σας όσο το δυνατόν περισσότερο και μετά να τα εκτοξεύετε απότομα. Η άσκηση πρέπει να γίνει πέντε φορές και τα χείλη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρά.
  4. Τραβήξτε τα χείλη σας προς τα εμπρός με άχυρο και χαμόγελο. Επαναλάβετε 15 φορές.
  5. Στη συνέχεια, κάντε μια ενδιαφέρουσα άσκηση όπως ουρλιάζοντας σαν λύκος που ονομάζεται "woooooo" καθώς τραβάτε αργά κάθε γράμμα. Η άσκηση θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά.
  6. Πρέπει να κλείσετε σφιχτά τα χείλη σας και να τραβήξετε κύκλους στον αέρα τραβώντας τα δεξιόστροφα. Πρέπει να κάνετε την άσκηση 5 φορές σε κάθε κατεύθυνση.
  7. Δαγκώστε ελαφρά το στόμα σας με τα δόντια σας και συνεχίστε να το κάνετε για 2 λεπτά. Αυτό επιταχύνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τον όγκο των χειλιών.
  8. Τραβήξτε τα χείλη σας όσο το δυνατόν περισσότερο και κρατήστε τα σε αυτήν τη θέση για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5 φορές μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Χοντρά χείλη με το σωστό μακιγιάζ (μυστικά του καλλιτέχνη μακιγιάζ)

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί διάσημοι άνθρωποι χρησιμοποιούν μυστικά μακιγιάζ για να κάνουν τα χείλη τους να φαίνονται λίγο πιο όμορφα μόνα τους. Πώς να μεγεθύνετε τα χείλη στο σπίτι, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ γνωρίζουν καλά. Αν και συχνά κρύβουν τις συνταγές ομορφιάς τους. Για να γίνει αυτό, είναι πρώτα απαραίτητο να επιλέξετε τα χρώματα του κραγιόν όχι στο σκοτάδι, αλλά σε απαλές παστέλ αποχρώσεις. Τα πιο κατάλληλα χρώματα που μπορούν να αυξήσουν τον όγκο τους είναι ανοιχτό ροζ, ροδάκινο, μπεζ. Το χρώμα του μολυβιού πρέπει επίσης να είναι όσο το δυνατόν φυσικότερο και να ταιριάζει τέλεια με το χρώμα του κραγιόν.

Τα ειδικά γυαλιστερά χείλη βοηθούν επίσης να αντιμετωπιστεί καλά το έργο του οπτικού όγκου, μέσω του οποίου προστίθενται ήδη ανακλαστικά σωματίδια. Μια άλλη ιδανική επιλογή θα ήταν να εφαρμόσετε μια στιλπνότητα στο κραγιόν.

Αύξηση χειλιών με λαϊκές θεραπείες

πώς να μεγεθύνετε τα χείλη και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα για πάντα

Πολλές σπιτικές συνταγές για τη διεύρυνση των χειλιών με λαϊκές θεραπείες έχουν αποδειχθεί και δεν είναι καθόλου περίπλοκες. Μπορείτε να προσθέσετε όγκο στα χείλη σας, αν όχι για πάντα, αλλά μόνο για μερικές ώρες, εκμεταλλευόμενοι την επίδραση διαφόρων παραγόντων που τους ερεθίζουν. Αυτό μπορεί να γίνει με ποικιλία βοτάνων που έχουν ιδιότητες ψύξης και θέρμανσης. Αυτές οι μέθοδοι προσθήκης όγκου είναι πιο κατάλληλες για τα πιο γενναία κορίτσια που είναι απελπισμένα να επιτύχουν τον επιδιωκόμενο στόχο τους χωρίς φόβο πειραματισμού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί:Πριν εκθέσετε τα χείλη σας σε φυσικά συστατικά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αλλεργικά.

Ένα πιπέρι στα χείλη σας

Για πολύ γενναία κορίτσια, θα σας πούμε πώς να μεγεθύνετε τα χείλη στους τοίχους του σπιτιού σας με ζεστή πάπρικα. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα λοβό κόκκινης πιπεριάς, κομμένο σε πολτό. Στη συνέχεια, πρέπει να το γεμίσετε με μια κούπα ζεστό βραστό νερό και να το αφήσετε να βυθιστεί για λίγα λεπτά. Στο προκύπτον μείγμα, πρέπει να υγράνετε μια χαρτοπετσέτα από φυσικό υλικό και να την εφαρμόσετε στα χείλη σας για ένα λεπτό και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με νερό. Εγγυημένο επιπλέον όγκο!

Προσοχή !!!Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένετε τη στιγμή που τα χείλη σας αρχίζουν να καίγονται άσχημα, καθώς αυτό απειλεί να κάψει το λεπτό, ευαίσθητο δέρμα σας.

Το τζίντζερ βοηθά

Για να χτυπήσετε τα χείλη σας πριν από μια ημερομηνία και να φρεσκάρετε την αναπνοή σας, η ρίζα τζίντζερ βοηθά, δηλαδή το κομμάτι της.

Τρόποι μεγέθυνσης των χειλιών με μακιγιάζ

Για να το κάνετε αυτό, μασάτε καλά και τοποθετήστε τα προκύπτοντα γκρέιλ στα χείλη σας, πιέστε το απαλά και μετά αφήστε το.

Αυτό πρέπει να γίνει για 1-2 λεπτά και να λιπαίνεται με θρεπτικό βάλσαμο μετά το ξέπλυμα της σύνθεσης.

κανέλα και ελαιόλαδο

Για να κάνετε τα χείλη σας γεμάτα και τρυφερά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαϊκές συνθέσεις μερικών σταγόνων ελαιολάδου, το ένα τρίτο του κουταλιού του γλυκού ζαχαρωμένου μελιού και μια πρέζα κανέλα. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε μια παχιά πάστα, απλώστε την στην οδοντόβουρτσα και κάντε μασάζ στα χείλη σας για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας με ζεστό νερό και αλείψτε τα χείλη σας με βάλσαμο.

Οι συνταγές, οι συμβουλές και τα μυστικά που αναφέρονται παραπάνω λειτουργούν αρκετά καλά. Χάρη σε αυτούς, είναι δυνατό να δώσετε όγκο στα σφουγγάρια χωρίς να καταφύγετε σε πλαστική χειρουργική και ενέσεις. Αλλά κάθε κορίτσι πρέπει επίσης να θυμάται ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο σε όλα, και η φυσική φυσική ομορφιά είναι πολύ καλύτερη από τα μεγάλα αφύσικα χείλη, που δεν προκαλούν χαρά, αλλά, αντίθετα, αηδία.