Τι να μην κάνετε μετά την αύξηση των χειλιών

Η διόρθωση και η αύξηση των χειλιών με πληρωτικά είναι μια απαιτούμενη και ασφαλής διαδικασία, καθώς τα στοιχεία που εισάγονται σπάνια έρχονται σε σύγκρουση με το σώμα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κύριο, τα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς και την κατάλληλη φροντίδα των χειλιών μετά την επαύξηση με ένα πληρωτικό.

Θα πρέπει πρώτα να εξοικειωθείτε με τυχόν συστάσεις για περαιτέρω ανάκτηση και τη λίστα περιορισμών. Πολλές δραστηριότητες, όπως κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ, αθλητισμός, επίσκεψη σε σολάριουμ απαγορεύονται για λίγο.

Πόσο καιρό θα επουλωθούν τα χείλη μετά τη διεύρυνση

Πόσο καιρό θεραπεύουν τα χείλη

Το δέρμα των χειλιών χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία και την ευαισθησία του. Επομένως, η εμφάνιση δυσάρεστων αισθήσεων είναι δυνατή όχι μόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά από αυτήν. Οι τεντωμένοι ιστοί και τα αιμοφόρα αγγεία που τραυματίζονται από τις ενέσεις θα σας υπενθυμίσουν πόνο για άλλες 2-3 ημέρες. Το πρήξιμο ή η ερυθρότητα θα υποχωρήσει την 4η έως την 5η ημέρα και η τελική αποκατάσταση του δέρματος θα πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα.

Η φροντίδα των χειλιών μετά την αύξηση με υαλουρονικό οξύ πρέπει να είναι ελάχιστη αυτές τις μέρες. Τα ανακουφιστικά πόνου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση του πόνου και ψυχρές συμπιέσεις στην πληγείσα περιοχή για να ανακουφίσουν το πρήξιμο.

Την πρώτη εβδομάδα, είναι σημαντικό να φροντίζετε προσεκτικά το δέρμα σας και να παρακολουθείτε στενά την κατάστασή του. Εάν τα δυσάρεστα συμπτώματα δεν εξαφανιστούν, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πλοίαρχο για περαιτέρω μέτρα.

Τι δεν πρέπει να γίνει μετά τη διαδικασία;

Οι συστάσεις μετά το περίγραμμα των χειλιών μπορούν υπό όρους να χωριστούν σε τρεις περιόδους, καθεμία από τις οποίες προβλέπει ορισμένες απαγορεύσεις που σχετίζονται με συνήθειες και τρόπο ζωής. Όπως με οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, η διαδικασία απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με χαμηλή πήξη του αίματος για έρπητα ή λοιμώξεις. Οι αντενδείξεις μετά από μια αύξηση θα μειωθούν σε ένα φιλί ή άλλο αντίκτυπο στην ματαιωμένη περιοχή.

Πρώτες 3-4 ώρες

Κατά τις πρώτες ώρες μετά τη διεύρυνση, τα αγγεία στην περιοχή της ένεσης παραμένουν διασταλμένα. Το δέρμα γίνεται λεπτό και τεντωμένο σε ασυνήθιστο μέγεθος. Είναι επομένως σημαντικό να αποκλειστεί η παραμικρή πιθανότητα τραυματισμού στην περιμετρική περιοχή.

Τις πρώτες ώρες μετά την αύξηση των χειλιών

Μην τρώτε ζεστά τρόφιμα ή ποτά αμέσως μετά την επιστροφή σας, καθώς αυτά ενεργοποιούν τη ροή του αίματος και προκαλούν αυξημένο πρήξιμο στα χείλη. Για το λόγο αυτό, δεν συνιστάται ντους με αντίθεση ή ζεστό ντους.

Συνιστάται να αρνηθείτε εντελώς τις πρώτες τρεις ώρες για να διατηρήσετε τους μυς του στόματος σε ηρεμία (να μην χαμογελάσετε ή να ουρλιάσετε).

3 ημέρες μετά τις ενέσεις

Οι συστάσεις τις πρώτες ημέρες εξακολουθούν να είναι τοπικής φύσης, καθώς οποιαδήποτε απρόσεκτη επιρροή μπορεί να προκαλέσει τοπικές σφραγίδες ή διαταραχές του περιγράμματος. Αυτό θα καταστρέψει το πλαστικό αποτέλεσμα. Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά τις πρώτες ημέρες της αποκατάστασης:

 • Χτυπήστε τα χείλη σας με διακοσμητικά καλλυντικά ή προϊόντα υγιεινής.
 • ενεργός μορφασμός, χαμόγελο;
 • Κάπνισμα μετά την αύξηση των χειλιών - Λόγω της νικοτίνης, τα αιμοφόρα αγγεία γίνονται πολύ στενά, γεγονός που επιβραδύνει τη ροή του αίματος.
 • ύπνος στο στομάχι ή στο πλάι σας καθώς η δυσάρεστη θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να τραυματίσει το σημείο της ένεσης.
 • Δεν μπορείτε να φιλήσετε - δεν μπορείτε να υπολογίσετε τη δύναμη της πρόσκρουσης πατώντας δυνατά στα χείλη σας.
 • καταναλώνετε αλκοόλ και ζεστά ροφήματα που προκαλούν τη ροή του αίματος στην περιοχή διαχωρισμού.
 • Το
 • είναι στον ήλιο - η υπερθέρμανση οδηγεί σε αγγειοδιαστολή, αποπροσωποποίηση υαλουρονικού οξέος και επιστροφή των συνηθισμένων όγκων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της παρατεταμένης έκθεσης σε υπεριώδεις ακτίνες στη ζώνη διόρθωσης, μπορεί να εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση.

Τελική αποκατάσταση

Οι προτάσεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες είναι γενικής φύσης. Ολόκληρη η φάση αποκατάστασης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αθλήματα, καθώς η ενεργή σωματική δραστηριότητα οδηγεί σε αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος ή της αρτηριακής πίεσης. Αυτό οδηγεί στην εμφάνιση σοβαρού οιδήματος της περιφερικής περιοχής. Και λόγω της αυξημένης εφίδρωσης, η διαδικασία επούλωσης πληγών επιβραδύνεται.

Τελική αποκατάσταση

Επιπλέον, δεν πρέπει να κάνετε ηλιοθεραπεία στο σολάριουμ ή στην παραλία, να επισκεφθείτε τη σάουνα ή να κάνετε μπάνιο. Σε υψηλές θερμοκρασίες, ενεργοποιείται η διάσπαση του υαλουρονικού οξέος, η οποία οδηγεί στην επιστροφή του συνηθισμένου όγκου.

Οι κρύες κομπρέσες συχνά συνιστώνται ως αναισθητικό. Ωστόσο, δεν συνιστάται η κατάχρηση αυτής της συμβουλής.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίδραση στη διαδικασία επούλωσης των πληγών με ένεση. Για την αποφυγή θερμικού τραυματισμού, δεν συνιστάται η εφαρμογή καθαρού πάγου στο δέρμα.

Αποφύγετε να αγγίζετε ή να γλείφετε συχνά τα χείλη σας, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε ανώμαλη ενυδάτωση. Μεγάλα μήλα, σπόροι, κράκερ και άλλα τρόφιμα που μπορούν να τραυματίσουν το δέρμα θα πρέπει να εξαιρεθούν από τη διατροφή. Η βλάβη ή η πίεση μπορεί να προκαλέσουν λάθος θέση του πληρωτικού στην περιοχή επεξεργασίας.

Σωστή φροντίδα στα χείλη

Για την πρώτη εβδομάδα μετά την ένεση, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά όλες τις οδηγίες του πλοιάρχου, φροντίζοντας προσεκτικά το δέρμα. Οι συστάσεις για την αύξηση των χειλιών είναι ελάχιστες και χωρίζονται σε δύο κύριες ομάδες: υποστήριξη φαρμάκων και ελαφρύ μασάζ.

Φάρμακα

Τις πρώτες μέρες μετά τη διαδικασία, η σπασμένη περιοχή είναι πολύ επώδυνη. Μπορεί να πάρει αναλγητικά που δεν έχουν ιδιότητες επούλωσης πληγών. Αυτό περιλαμβάνει παρακεταμόλη. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντιβιοτικά, καθώς δεν επηρεάζουν τα πληρωτικά και επομένως δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα της διόρθωσης.

Οι κρύες συμπιέσεις μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση του πρήγματος και να ανακουφίσουν τον πόνο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερες από 2-3 φορές την ημέρα για 10 λεπτά.

Καθαρίζετε την αποσπασμένη περιοχή καθημερινά με χλωρεξιδίνη και, στη συνέχεια, εφαρμόστε μια κρέμα επούλωσης πληγών όπως το BepantenΑπλώνεται στο δέρμα σε ένα λιπαρό στρώμα, μετά το οποίο η περίσσεια απομακρύνεται με μια χαρτοπετσέτα.

Μασάζ και γυμναστική

Στις 3-4. Την 2η ημέρα θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα ειδικό μασάζ, το οποίο θα δείξει ο πλοίαρχος που πραγματοποίησε την αύξηση των χειλιών. Αυτή η τεχνική προάγει τη φυσική κατανομή του υαλουρονικού οξέος κάτω από το δέρμα και διασπά τα "κομμάτια" που μπορούν να σχηματιστούν στα σημεία παρακέντησης.

Μασάζ με κυκλικές, ομαλές και ελαφριές κινήσεις. Μην πιέζετε, τεντώνετε και μην πιέζετε το δέρμα, καθώς η υπερβολικά ενεργή έκθεση στην περιμετρική περιοχή θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Το μασάζ πριν πάτε για ύπνο δεν διαρκεί περισσότερο από 2 λεπτά. Για επιπλέον υγρασία και απαλότητα, μπορείτε να απλώσετε εκ των προτέρων το βαζελίνη στα χείλη.

Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε ορισμένες ασκήσεις προσώπου για 10 έως 15 λεπτά την ημέρα μετά την πλαστική χειρουργική:

 • τεντώστε τα χείλη σας με ένα σωλήνα και τεντώστε τα με ένα χαμόγελο.
 • μετακινήστε τα κλειστά χείλη στις πλευρές.
 • Πάρτε αέρα στο στόμα σας και αφήστε τον αργά να περάσει μέσα από το στενό κενό μεταξύ των χειλιών σας.

Αυτές οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να επιδιορθώσετε γρήγορα την κατεστραμμένη περιοχή και να λάβετε τον επιθυμητό όγκο χωρίς σφάλματα. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας ευρέως, ενεργά συρτάρετε ή χαμογελάτε.

Οι ειδικοί προτείνουν να περάσετε αυτήν την περίοδο, να χειριστείτε την ελάχιστη φροντίδα και να παρακολουθήσετε την κατάστασή σας. Στο παραμικρό σημάδι επιπλοκών, πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Αυτό θα αποφύγει σοβαρές επιπλοκές.

Χρειάζεστε διόρθωση μετά την αύξηση των χειλιών; Το αποτέλεσμα της διαδικασίας διαρκεί από 6 έως 18 μήνες, ανάλογα με την πυκνότητα του παρασκευάσματος και τη σωστή συμμόρφωση με όλες τις ιατρικές συνταγές. Μια νέα διόρθωση της αύξησης των χειλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί το νωρίτερο 18 μήνες αργότερα. Καθώς το υαλουρόνιο διαλύεται, τα χείλη επιστρέφουν σταδιακά στην προηγούμενη τους κατάσταση.