Μασάζ μετά την αύξηση των χειλιών - πώς είναι σωστό;

Μετά την επίσκεψή του σε έναν αισθητικό, σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται για την ερώτηση: είναι δυνατόν να κάνετε ένα μασάζ (εξάλλου, ο ειδικός το έκανε αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας) και πώς να κάνετε σωστό μασάζ στα χείλη μετά την αύξηση;

Θυμάμαι αμέσως τις απαγορεύσεις να μην αγγίζω τα χείλη για τουλάχιστον τρεις ημέρες ή ακόμα και μια εβδομάδα. Ωστόσο, το μασάζ δεν αγγίζει μόνο, αλλά εκτελεί και ορισμένους χειρισμούς. Πώς πρέπει να είναι κανείς σε αυτήν την περίπτωση;

Όσοι διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες διαπίστωσαν ότι το μασάζ πραγματοποιείται μόνο μετά από σύσταση ενός ειδικού που θα σας εξηγήσει και θα σας δείξει πώς να κάνετε σωστά τη συνεδρία.

Εάν δεν έχουν ληφθεί τέτοιες οδηγίες, είναι καλύτερα να μην εμπλακείτε σε ερασιτεχνικές δραστηριότητες, ώστε να μην καταστρέψετε το αποτέλεσμα τόσο πολλών εργασιών και υπομονής.

Πότε πρέπει να γίνει μασάζ μετά την αύξηση των χειλιών;

Πότε πρέπει να κάνετε μασάζ μετά την αύξηση των χειλιών

Το εάν τα χείλη πρέπει να ζυμωθούν μετά από μια αύξηση με υαλουρονικό οξύ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένα μασάζ είναι υποχρεωτικό στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • χρήση ενός πληρωτικού με αναισθητικό (ένα πρόσθετο συστατικό, η δομή του οποίου δεν είναι βιοσυμβατό με το σωματικό υγρό, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες).
 • ο σχηματισμός κώνων και φυματίων, ανεξάρτητα από τη θέση και το βάθος της τοποθέτησης.
 • με την εισαγωγή σημαντικής ποσότητας πληρωτικού για την αναλογική διανομή του.

Για να είμαστε ακριβείς, τα χείλη θα πρέπει σίγουρα να τρίβονται και να ζεσταίνονται μετά τη διεύρυνση, αλλά όχι την πρώτη ημέρα. Ο αισθητικός συμβουλεύει τόσο τον παράγοντα χρόνου όσο και τις ιδιαιτερότητες των κινήσεων που εκτελούνται. Ο πελάτης πρέπει απλώς να το ακούσει προσεκτικά και να το απομνημονεύσει για να μπορεί να το επαναλάβει στο σπίτι.

Πώς μπορώ να κάνω σωστό μασάζ στα χείλη;

Το μασάζ αύξησης μετά τα χείλη πραγματοποιείται συνήθως δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια της πρωινής τουαλέτας. Αυτό θα προσθέσει πέντε έως επτά λεπτά στον χρόνο που περνάτε στο μπάνιο, αλλά θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το αποτέλεσμα της αλλαγής της εμφάνισής σας γρηγορότερα και περισσότερο.

Κανόνες για μασάζ οδοντόβουρτσας:

 • Αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας, γυρίστε τη βούρτσα και απλώστε την στα χείλη σας.
 • ζυμώστε απαλά τα χείλη σας χωρίς να πατήσετε, χρησιμοποιώντας απαλές κυκλικές κινήσεις.
 • Κάντε μασάζ πρώτα από το κέντρο μέχρι τις γωνίες και μετά στην αντίθετη κατεύθυνση - κάντε μασάζ σωστά με απαλές, ελαφρές κυκλικές κινήσεις
 • στη συνέχεια, πατήστε επίσης από το κέντρο μέχρι τις γωνίες και την πλάτη, αλλά πολύ απαλά, όχι απότομα ή σκληρά.
Πώς να κάνετε σωστό μασάζ στα χείλη

Μετά το μασάζ, είναι πολύ καλό να κάνετε μια σειρά απλών ασκήσεων:

 • προφέρετε φωνήεντα με ελαφρώς επιμήκη χείλη σαν να πρόκειται να τραγουδήσετε ένα νανούρισμα.
 • σβήστε τα μάγουλά σας ένα προς ένα. Η εισπνοή είναι μεγάλη και μεγάλη, κρατήστε την εκπνοή για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε τον αέρα να βγεί μέσω του "στόματος πάπιας".
 • με κλειστά χείλη στρίψτε δεξιά και αριστερά με την κάτω γνάθο. Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να μην τραβήξετε τα χείλη σας σε ένα σωλήνα, αλλά να μετακινήσετε "ολόκληρη τη σειρά".

Στο τέλος του κύκλου, αλείψτε τα χείλη σας με μια ενυδατική κρέμα. Μπορεί να είναι απλό υγιεινό κραγιόν (αλλά υψηλής ποιότητας) ή καλλυντικό λάδι.

Εάν δεν υπάρχει αλλεργία στα προϊόντα του φούρνου, το φυσικό μέλι υψηλής ποιότητας ανακουφίζει το πρήξιμο πολύ καλά και βοηθά το δέρμα να ανακάμψει γρηγορότερα. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια υγρή, ελαφριά ποικιλία που δεν περιέχει μείγμα από beebread και πρόπολη.

Πότε απαγορεύεται να ζυμώνετε τα χείλη σας;

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ότι επιστρέφοντας το στόμα σας στο σπίτι σας από τα πρώτα λεπτά μετά την αύξηση των χειλιών, μπορείτε να αποφύγετε πρήξιμο και άλλες ανεπιθύμητες αλλά αναπόφευκτες συνέπειες. Υπάρχουν φορές που απαγορεύονται γενικά τα μασάζ.

 1. Δεν συνιστάται να αγγίζετε τα χείλη την πρώτη ημέρα μετά τη διαδικασία. Ναι, κατ 'αρχήν αυτό δεν θα είναι δυνατό, καθώς οι οδυνηρές αισθήσεις και η σοβαρή δυσφορία θα επηρεάσουν την εφαρμογή τέτοιων σχεδίων.
 2. Δεν συνιστάται η πραγματοποίηση χειρισμών ενώ υπάρχουν ενέσεις στο δέρμα.
 3. Εάν εντοπίσετε προσκρούσεις και προσκρούσεις στον ιστό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον ειδικό που πραγματοποίησε τη διαδικασία. Μόνο αυτός μπορεί να πει τι προκάλεσε το φαινόμενο και αν το μασάζ θα βοηθήσει να το ξεφορτωθεί.
 4. Σε περίπτωση σοβαρού οιδήματος, μώλωπες και μώλωπες, απαγορεύεται αυστηρά η ζύμωση των χειλιών.

Κάθε πλοίαρχος που πραγματοποιεί τη διαδικασία ενημερώνει τον πελάτη για όλους τους κανόνες της φροντίδας μετά τα χείλη. Εάν προκύψουν απρόβλεπτες περιστάσεις με τη μορφή επιπλοκών ή ακατανόητων αντιδράσεων, ζητήστε αμέσως εξειδικευμένη βοήθεια.

Πώς επηρεάζει το μασάζ το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης;

Μετά τη διαδικασία, θα επιστρέψετε στο σπίτι με νέα χείλη και θα μάθετε πώς να κάνετε μασάζ στα χείλη μετά την αύξηση. Ωστόσο, δεν δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που θα δώσει αυτή η διαδικασία και γιατί είναι τόσο σημαντικό. Ας διορθώσουμε την ιστορική αδικία και συλλέξουμε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Πώς το μασάζ επηρεάζει το αποτέλεσμα της ανύψωσης
 1. Με ζέσταμα, η παροχή αίματος επανέρχεται στο επιθυμητό επίπεδο και το πληρωτικό κατανέμεται ομοιόμορφα στον ιστό.
 2. Το μασάζ σίγουρα βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος διεγείροντας τις μεταβολικές διεργασίες σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας και του δέρματος.
 3. Ο ρυθμός αποσύνθεσης του υαλουρονικού μειώνεται και, κατά συνέπεια, η επίδραση της διαδικασίας εκτείνεται σε 6-12 μήνες (ανάλογα με την αρχική εργασία και την ποσότητα του πληρωτικού).
 4. Βελτιώνει το αποτέλεσμα της διόρθωσης και εξαλείφει τον κίνδυνο ανωμαλιών με τη μορφή προσκρούσεων και προσκρούσεων στην επιφάνεια των χειλιών.

Η διαδικασία αύξησης των χειλιών δεν εγγυάται εντυπωσιακά αποτελέσματα, ειδικά αμέσως μετά. Χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια και ακολουθώντας τους κανόνες παρακολούθησης, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένατε.