Ποια μέσα και οι προετοιμασίες για την αύξηση των χειλιών είναι καλύτερες;

Οι σύγχρονες γυναίκες χρησιμοποιούν ενεργά συμπληρώματα αύξησης των χειλιών για να φωτίζουν την εμφάνισή τους. Τα πιο δημοφιλή μέσα είναι φυσικά και συνθετικά μίγματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια φάρμακα είναι καλύτερα, πώς να τα χρησιμοποιήσετε, εάν η διαδικασία είναι επώδυνη ή όχι. Η διάρκεια του φαρμάκου παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή.

Χαρακτηριστικά της εισαγωγής των μέσων για την παροχή όγκου στα χείλη

Οι μέθοδοι περιγράμματος είναι οι πιο δημοφιλείς στην πρακτική του σαλόνι ομορφιάς. Γίνονται με την ένεση του φαρμάκου στα χείλη. Η διαδικασία είναι επώδυνη. Πριν όμως από την ένεση, η αναισθησία πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικό τζελ ή ένεση. Παράγονται επίσης προϊόντα αύξησης των χειλιών, τα οποία περιέχουν συστατικά ανακούφισης του πόνου.

Οι μέθοδοι βελόνας και σωληνίσκου χρησιμοποιούνται για την παράδοση φαρμάκων. Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι ότι η μέθοδος ένεσης είναι:

 • διορθώνει τις γωνίες του στόματος.
 • Το
 • προσφέρει ανακούφιση και ξεκάθαρα περιγράμματα.
 • Το
 • βοηθά στην απομάκρυνση των ρυτίδων στις γωνίες του στόματος.
 • Τα χείλη γίνονται φωτεινά, γίνονται κόκκινα.
Τρόποι αύξησης του όγκου των χειλιών

Η προετοιμασία της διαδικασίας είναι σημαντική. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Μια επίσκεψη σε έναν δερματολόγο δείχνει την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης στο βιοπολυμερές.
 2. Πριν από τη συνεδρία, δεν πρέπει να κάνετε ηλιοθεραπεία στον ήλιο ή να επισκεφθείτε το σολάριουμ.
 3. Η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει το μεταβολισμό του υαλουρονικού οξέος.
 4. Ο ασθενής πρέπει ψυχολογικά να προσαρμοστεί στα αποτελέσματα της ένεσης. Μετά τη διαδικασία, ορισμένοι παραμένουν δυσαρεστημένοι με τις αλλαγές στην εμφάνιση που έχουν συμβεί. Η δουλειά του αισθητικού είναι να κάνει επεξηγηματική εργασία και να επισημάνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συνεδρίασης.

Η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά. Μερικά από αυτά θα αφιερώσουν λίγο χρόνο στην περιοχή της ένεσης. Τα σημεία διάτρησης προεπεξεργάζονται με αντισηπτικό διάλυμα. Η εισαγωγή φαρμάκων πραγματοποιείται στο περίγραμμα του στόματος και στο κέντρο για να γεμίσει τους ιστούς γύρω από την κοιλότητα με γέλη. Ταυτόχρονα, η κατανάλωση χρημάτων είναι χαμηλή - χρειάζεται περίπου ένα χιλιοστόλιτρο.

Συνήθως το στόμα διογκώνεται μετά τη διαδικασία, αλλά υποχωρεί μετά από δύο έως τρεις ημέρες. Συνιστάται στους ασθενείς να ακολουθούν τους κανόνες συμπεριφοράς μετά τη συνεδρία. Θα πρέπει:

 • να μην κάνετε χειροκίνητη εργασία.
 • μην επισκεφτείτε τη σάουνα, το λουτρό, την πισίνα.
 • εφαρμόστε θεραπείες στην περιοχή του στόματος, απορροφήστε τη φλεγμονή, κάντε μασάζ στην πληγείσα περιοχή.
 • Χρησιμοποιήστε λάδι για να αφαιρέσετε την ξηρότητα της περιφερικής περιοχής.
 • προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τη μόλυνση στην περιοχή της ένεσης.
 • Εάν βρεθούν μπάλες ή εξάνθημα από έρπητα, επισκεφτείτε έναν αισθητικό.

Σημαντικό!Όταν εγχύεται σωστά στα χείλη, ο όγκος, το σχήμα και το περίγραμμα θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα - από έξι μήνες έως ένα χρόνο.

Ποια είναι η καλύτερη αύξηση των χειλιών;

Μπορείτε να αντλήσετε τα χείλη σας με συνθετικές και φυσικές ουσίες - υλικά πλήρωσης. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στη διάρκεια της δράσης. Μετά την αύξηση των χειλιών με ένα πολυμερές, ο όγκος διατηρείται για δέκα έως δώδεκα μήνες και μερικές φορές ακόμη και τρία χρόνια. Αλλά οι φυσικές ουσίες διατηρούν το περίγραμμα μόνο για έξι μήνες. Η ένεση συνθετικών προϊόντων είναι επικίνδυνη για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Οι συνθετικές ουσίες μπορούν επίσης να απωθούνται από το δέρμα, προκαλώντας παρενέργειες που είναι επικίνδυνες για το ανθρώπινο σώμα.

Φυσική ένεση

μια επισκόπηση των φαρμάκων για την αύξηση των χειλιών

Πολλά δημοφιλή προϊόντα ογκοποίησης βασίζονται σε botox ή υαλουρονικό οξύ.

Το Botox περιέχει αδρανοποιημένη τοξίνη αλλαντίασης. Μετά τις ενέσεις, τα χείλη φαίνονται φυσικά πρησμένα με καθαρό περίγραμμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές αντενδείξεις στη διαδικασία botox. Μην αυξάνετε το φάρμακο σε έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες, ασθενείς με χρόνιες ασθένειες κατά την επιδείνωση τους.

Πολλά προϊόντα περιγράμματος έρχονται με υλικά πλήρωσης και αναισθητικό διάλυμα.

Όγκος μεγάλης διάρκειας με ειδικό τζελ. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και τρία χρόνια. Επιπλέον, το τζελ για τα χείλη είναι εξαιρετικά φυσιολογικό και πολύ ιξώδες.

Φυσικά, το botox ή το υαλουρονικό οξύ είναι τα πιο ακριβά φάρμακα. Αλλά η ένεση είναι ανώδυνη. Ευχαριστημένες γυναίκες και η διάρκεια της δράσης. Σε τρία ή πέντε χρόνια, ένας αισθητικός μπορεί να συμβουλευτεί για να κάνει την αύξηση των χειλιών με τζελ.

Η γαλλική μάρκα πλήρωσης έχει αποδειχθεί καλά στην αγορά καλλυντικών. Η ομάδα των βιοαποικοδομήσιμων πληρωτικών ουσιών δεν προκαλεί προβλήματα στους ασθενείς, διότι μετά από ένα χρόνο εξαλείφονται πλήρως από το σώμα κάτω από το δέρμα. Οι γυναίκες προτιμούν την προετοιμασία της γέλης. Το υαλουρονικό πληρωτικό έχει εγχυθεί και δεν υπάρχουν επιπλοκές και τα χείλη διατηρούν τον όγκο και το σχήμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αισθητικοί συνιστούν, όταν επιλέγουν το βιο gel να χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν τον όγκο, να πιστεύουν ότι τα παρασκευάσματα με λιπώδη ιστό παραμένουν κάτω από το δέρμα περισσότερο και δεν διαλύονται με την πάροδο του χρόνου. Και το υαλουρονικό οξύ καθιστά το περίγραμμα των χειλιών σαφές. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε τέτοια παρασκευάσματα στα οποία συνδυάζονται και τα δύο συστατικά.

Μέθοδοι για την αύξηση των χειλιών

Σημαντικό!Είναι σύνηθες να χρησιμοποιείτε καθαρό υαλουρονικό οξύ στα χείλη, να το εγχέετε κάτω από το δέρμα ή να γεμίζετε λιπώδη ιστό με τα χείλη.

Εκείνοι που έχουν αντλήσει για πολύ καιρό τα χείλη τους ξέρουν ποιο φάρμακο να επιλέξει, πώς λειτουργεί και ποια μειονεκτήματα έχει.

Παρασκευάσματα με βάση συνθετικά πολυμερή, τις ιδιότητές τους

Σε αντίθεση με τις αντλίες χειλιών βιοπολυμερούς, τα συνθετικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούνται διαρκούν περισσότερο και παραμένουν κάτω από το δέρμα για έως δύο έως τρία χρόνια.

Τα συνθετικά παρασκευάσματα περιέχουν ασφαλή συστατικά. Δεν κινούνται πέρα ​​από τη ζώνη ένεσης, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορούν να αναπτυχθούν μαζί με τους ιστούς του στόματος. Πρέπει να αφαιρέσετε το βιοπολυμερές από κάτω από το δέρμα στο σαλόνι ομορφιάς. Αλλά μετά την επέμβαση, τα σχήματα ανακατασκευάζονται, γεγονός που τους δίνει φυσικότητα.

Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το πώς να μεγεθύνετε τα χείλη σας, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν αισθητικό, λαμβάνοντας υπόψη τις αντενδείξεις και το κόστος της διαδικασίας.

Ένταση χωρίς ένεση

Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει τεχνικές για να διευρύνουν τα χείλη στο σπίτι.

Τα καλλυντικά που τρίβονται στην περιοχή του στόματος είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Το μασάζ και η κατασκευή προσώπου κάνουν μια γυναίκα ελκυστική.

Επιλέξτε μια κρέμα διόγκωσης χειλιών από εξωτερικά ενεργά συστατικά, τα συστατικά των οποίων ομαλοποιούν τη ροή του αίματος, ενυδατώνουν και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα. Επιλογή προϊόντων γεμάτα με εκχυλίσματα:

 • τζίντζερ;
 • κόκκινη πιπεριά;
 • μέντα.

Οι κρέμες πρέπει να περιέχουν φυσικά συστατικά καθώς και πεπτίδια υαλουρονικού οξέος ή κολλαγόνου.

Το έλαιο κανέλας είναι καλό για ευαίσθητο δέρμαΜπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στο κραγιόν ή στα γυαλιστερά.

Σημαντικό!Το λάδι πιπεριού καγιέν είναι καλύτερο για διεγερτικά της κυκλοφορίας του αίματος. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με καρύδα και βούτυρο κακάο. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο κάνει το στόμα σας δελεαστικό.

Αυτό που είναι καλύτερο για την αύξηση των χειλιών, ένας ειδικός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του δέρματος και τα προβλήματα εμφάνισης για κάθε γυναίκα.