Συμπληρώματα στα χείλη: πριν και μετά τις φωτογραφίες, σχόλια

Επίδραση, ενδείξεις και αντενδείξεις για την εισαγωγή πληρωτικών στα χείλη. Ποιες παρενέργειες μπορεί να υπάρχουν; Φωτογραφίες ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ γενική εντύπωση, καθώς και οι κριτικές πελατών μπορούν να διαβαστούν σε αυτό το άρθρο!

Πολλά κορίτσια και γυναίκες ονειρεύονται παχιά χείλη, μερικά είναι δυσαρεστημένα με το σχήμα τους ή θέλουν να εξομαλύνουν τις ρυτίδες στα πορτοφόλια τους. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι αισθητικοί προσφέρουν μια λύση - γεμιστικά. Εάν ο ειδικός είναι έμπειρος και ικανός, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών είναι ελάχιστος και διατηρείτε τη φυσική σας εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες πριν και μετά τη διαδικασία δείχνουν ότι πολλοί άνθρωποι μεγεθύνουν αρκετά τα χείλη τους για να τους δώσουν λίγο όγκο.

Συμπληρώματα στα χείλη

Ενδείξεις για ένεση πλήρωσης

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • ασυμμετρία;
 • ξηρά χείλη;
 • ανεπαρκής ένταση.
 • ρυτίδες στην περιοχή του στόματος;
 • Ελαττώματα: εκτροπή, ουλές, ουλές.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία;

Πριν από τη συνεδρία, ο αισθητικός ρωτά τον ασθενή σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, τις χρόνιες ασθένειες και τα φάρμακα και τα συμπληρώματα διατροφής που έχει λάβει. Ο ειδικός θα μάθει εάν το άτομο έχει αντενδείξεις. Εάν όλα είναι εντάξει, επιλέγεται το επιθυμητό φάρμακο και ο όγκος του. Η ποσότητα πληρωτικού για μια διαδικασία δεν υπερβαίνει το 1 ml. Αυτός ο όγκος κατανέμεται ομοιόμορφα στον ιστό.

Στη συνέχεια, ο αισθητικός εκτελεί τους ακόλουθους χειρισμούς:

 1. Καθαρίζει τα χείλη από ακαθαρσίες και αντιμετωπίζει το δέρμα με αντισηπτικό.
 2. Το
 3. εφαρμόζει αναισθητική κρέμα. Ισχύει σε 20-30 λεπτά. Εάν ο ασθενής έχει χαμηλό όριο πόνου, η λιδοκαΐνη ή η υπερτρακαΐνη εγχέονται στα ούλα. Τα χείλη θα μουδιάσουν και το τρύπημα θα μοιάζει με δάγκωμα κουνουπιών.

  Εάν ο ασθενής μπορεί να έχει πόνο χωρίς αναισθητικό, αυτό είναι καλό καθώς μπορεί να προκαλέσει επιπλέον πρήξιμο. Ναι, η διαδικασία είναι δυσάρεστη, αλλά ανεκτή.

 4. Ο αισθητικός ανοίγει τη σφραγισμένη συσκευασία με το πληρωτικό μπροστά σας (αυτή η στιγμή είναι σημαντική! ) και συνεχίζει με την ένεση του φαρμάκουΗ σκηνή διαρκεί 5-15 λεπτά. Ανάλογα με το αναμενόμενο αποτέλεσμα, επιλέγονται διαφορετικές τεχνικές:
  • Έγχυση του πληρωτικού σε βάθος 2-3 mm με σωληνίσκο. Σε αυτήν την περίπτωση, τα χείλη είναι ελαφρώς μεγεθυμένα και ενυδατωμένα, οι επίπεδες ρυτίδες λειαίνονται.
  • Εγχύστε το φάρμακο σε βάθος 1 cm με βελόνα. Μια εξελιγμένη τεχνική χρησιμοποιείται όταν πρέπει να ευθυγραμμίσετε την ασυμμετρία, να διορθώσετε το σχήμα και να αφαιρέσετε τα σημάδια.
 5. Ο αισθητικός αντιμετωπίζει τα χείλη σας με αντισηπτικό, μια προστατευτική κρέμα και σας δίνει μια συσκευασία πλήρωσης.

Η όλη διαδικασία διαρκεί έως και 40 λεπτά. Τότε μπορείτε να πάτε σπίτι.

Εφέ

Αμέσως μετά την ένεση του πληρωτικού, τα χείλη είναι πρησμένα και μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες στα σημεία παρακέντησης. Μετά από 2 ημέρες, το παθολογικό πρήξιμο υποχωρεί και τα αιματώματα εξαφανίζονται εντελώς μετά από μια εβδομάδα. Τότε θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ξανά ένεση του πληρωτικού για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

η επίδραση

Τα χείλη παραμένουν παχιά για 3-12 μήνες. Ο όρος εξαρτάται από το φάρμακο που επιλέγεται και τα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Σε όλη τη διάρκεια της πλήρωσης, αξίζει να ελαχιστοποιήσετε τις επισκέψεις στα λουτρά, τις σάουνες και τα μασάζ προσώπου, καθώς αυτές οι δραστηριότητες επιταχύνουν την απορρόφηση του φυσικού πληρωτικού.

Προετοιμασίες

Όλα τα πληρωτικά χωρίζονται σε βιοαποικοδομήσιμα (απορροφήσιμα) και μόνιμα (συνθετικά) πληρωτικά. Τα πρώτα είναι ασφαλέστερα επειδή είναι φυσικής προέλευσης. Τα βιοαποικοδομήσιμα πληρωτικά απομακρύνονται εντελώς από το σώμα σε 12 έως 18 μήνες. Ταξινόμηση:

 • λίπος.Το πληρωτικό λαμβάνεται από το λίπος του ασθενούς, το οποίο λαμβάνεται από την κοιλιά ή τους γλουτούς. Επεξεργάζεται και εγχέεται στα χείλη. Μια τέτοια ουσία έχει 100% ρίζες στον ιστό, αλλά διαλύεται πολύ γρήγορα - σε 3-6 μήνες. Η γενική αναισθησία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 • κολλαγόνο.Το φάρμακο παράγεται από ζωικό ή ανθρώπινο κολλαγόνο, το οποίο παράγεται από ιστούς δότες. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 6 μήνες. Το υλικό έχει καλές ρίζες, διεγείρει την παραγωγή του δικού του κολλαγόνου και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Υαλουρονικό.Το πιο δημοφιλές δραστικό συστατικό. Διανέμεται ομοιόμορφα στον ιστό, προσελκύει μόρια νερού και τα κρατά στη θέση τους. Αυτό κάνει τα χείλη παχουλά, υγρά και απαλά. Οι ρυτίδες και οι αυλακώσεις λειαίνονται. Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 έως 12 μήνες.

Σημαντικό! Τα πληρωτικά με υδροξυλαπατίτη ασβεστίου και πολυγαλακτικό οξύ εξακολουθούν να είναι δημοφιλή στα καλλυντικά. Δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν ποτέ για πλαστικά χειλιών επειδή δεν είναι εύκολο να εργαστούν και υπάρχει υψηλός κίνδυνος παρενεργειών όταν χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Εάν ο τεχνικός έχει κατακτήσει καλά την τεχνική, το φυσικό παρασκεύασμα κατανέμεται ομοιόμορφα στα χείλη και δημιουργεί μια ωραία διόγκωση.

Το φάρμακο κατανέμεται ομοιόμορφα στα χείλη

Τα συνθετικά πληρωτικά δεν αποσυντίθενται στον ιστό, εγχέονται στο εσωτερικό και επεκτείνουν το εσωτερικό με τον όγκο τους, δημιουργώντας όγκο. Ένα μόνιμο φάρμακο αφαιρείται μόνο χειρουργικά από τα χείλη. Αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να εμπιστευτείτε έναν σούπερ επαγγελματία. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου πληρωτικού είναι ότι το υλικό διαμορφώνει το σχήμα των χειλιών καλά και διατηρεί τον απαιτούμενο όγκο για χρόνια.

Τα πιο δημοφιλή δραστικά συστατικά είναι πολυακρυλαμιδική γέλη και σιλικόνη. Στα μοντέρνα καλλυντικά, ωστόσο, χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια επειδή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος παρενεργειών:

 • φλεγμονή του ιστού γύρω από το εμφύτευμα.
 • Μετανάστευση γέλης, η οποία οδηγεί στην παραμόρφωση ενός συγκεκριμένου σχήματος.
 • Σχηματισμός κοκκώματος.

Φροντίδα μετά την ένεση πλήρωσης

Σκουπίστε τα χείλη σας με αντισηπτικό (χλωρεξιδίνη) κάθε μέρα για μια εβδομάδα για μια εβδομάδα το πρωί και το βράδυ, τρίψτε το δέρμα σας με μια κρέμα με δεξπανθενόλη και ένα τζελ που διαλύει τους μώλωπες. Απαγορεύεται προς το παρόν:

 • δημιουργεί πρόσωπα.
 • ανοίξτε το στόμα σας ευρέως.
 • δαγκώστε και διπλώστε τα χείλη.
 • πηγαίνετε στο μπάνιο / σάουνα, στο γυμναστήριο.
 • κοιμάστε στο στομάχι σας (είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε ανάσκελα το βράδυ).
 • είναι ζεστό, πικάντικο.
 • κολυμπήστε σε ανοιχτά νερά, πισίνες (υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης).
 • ηλιοθεραπεία;
 • εφαρμόστε διακοσμητικά καλλυντικά.
 • φιλί με πάθος.

Εάν έχετε την τάση να αναπτύξετε έρπητα, είναι καλύτερα να πίνετε αντιιικά φάρμακα εντός 3 ημερών πριν από τη συνεδρία. Εάν ο έρπης εμφανιστεί μετά τη διαδικασία, συνεχίστε να παίρνετε αντιιικά φάρμακα και θεραπεύστε τα χείλη σας όπως περιγράφεται παραπάνω, παρακάμπτοντας τον πόνο.

Αντενδείξεις

Απαγορεύεται η έγχυση πληρωτικών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Ηλικία κάτω των 18 ετών;
 • Το
 • μεταφέρει ένα μωρό και θηλάζει.
 • αιμορραγική διαταραχή;
 • αυτοάνοσες ασθένειες, καρκίνος, δερματικές παθήσεις;
 • πληγές στο δέρμα.
 • τάση σχηματισμού χηλοειδών ουλών.
 • Έρπης στο οξύ στάδιο;
 • αλλεργία σε συστατικά φαρμάκων;
 • Σακχαρώδης διαβήτης.
Παρενέργειες

Μην πηγαίνετε σε συνεδρία με οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις και εμμηνόρροια καθώς το σώμα εξασθενεί και ο κίνδυνος είναι υψηλότερος ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει παθογόνα βακτήρια. Πριν από την εμμηνόρροια και τις πρώτες ημέρες του κύκλου, οι γυναίκες ανέχονται χειρότερο πόνο.

Παρενέργειες

Εάν ένας ειδικός κάνει λάθος κατά την ένεση ενός πληρωτικού, ενδέχεται να εμφανιστούν ορατά εξογκώματα στο πάχος των χειλιών, κάτι που θα διαρκέσει πολύ χρόνο. Για να τα κάνετε πιο γρήγορα, κάντε μασάζ και κάντε θεραπεία με συσκευές: φωνο- και ηλεκτροφόρηση.

Μερικές φορές το τζελ μετατοπίζεται και τα χείλη γίνονται ασύμμετρα. Σε αυτήν την περίπτωση, η υαλουρονιδάση ενίεται, η οποία απορροφά υαλουρονικό οξύ. Το πιο αποτελεσματικό «αντίδοτο» είναι εντός 2 εβδομάδων από τη διαδικασία αύξησης των χειλιών. Η υαλουρονιδάση διασπά το πληρωτικό γρήγορα και χωρίς συνέπειες.

Μετά τη χρήση υαλουρονικού οξέος, ο έρπης συχνά επιδεινώνεται και οι πληγές εμφανίζονται συχνότερα. Μια άλλη δυσάρεστη παρενέργεια είναι κοκκιώματα και ινώδεις κάψουλες. Για να απαλλαγείτε από αυτά, συνταγογραφούνται αντιβιοτικά και συνοδευτική θεραπεία, η υαλουρονιδάση μπορεί να ενεθεί.

Μια σπάνια περίπτωση εμβολισμού. Μια ξένη ουσία μπαίνει στο αγγείο και οδηγεί σε απόφραξη. Αυτή τη στιγμή, ο ασθενής αισθάνεται πόνο, η περιοχή των χειλιών γίνεται κόκκινη και πρησμένη. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, η νέκρωση μπορεί να αναπτυχθεί και ο ιστός νεκρός

Συνολική εμπειρία πελατών

Τα περισσότερα κορίτσια και γυναίκες είναι ικανοποιημένα με τα αποτελέσματα της αύξησης και της διόρθωσης των χειλιών.Πριν και μετά τις φωτογραφίεςΗ διαδικασία είναι δυσάρεστη, αλλά είναι καλά ανεκτή. Η περίοδος αποκατάστασης είναι σύντομη και δεν επηρεάζει την ικανότητα εργασίας. Η φυσικότητα διατηρείται και το τζελ στα χείλη σχεδόν δεν μπορεί να γίνει αισθητό, μετά από λίγο δεν αλλάζει πλέον. Τα σύγχρονα φάρμακα συμπεριφέρονται πολύ καλά στους ιστούς και σπάνια προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις στο σώμα.

Πριν και μετά τις φωτογραφίες

Δείτε αυτές τις υπέροχες μεταμορφώσεις. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, τα χείλη φαίνονται όμορφα και ογκώδη.