Χαρακτηριστικά του περιγράμματος των χειλιών

πλαστικά περιγράμματος για τα χείλη

Μπορείτε να διορθώσετε τα λεπτά, εγγενώς κακώς καθορισμένα χείλη με ένα μολύβι, αλλά το περίγραμμα των χειλιών είναι το καλύτερο. Αυτή η διαδικασία δίνει αισθησιασμό και ελκυστικότητα στα χείλη των γυναικών. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο lip balm στο σπίτι.

Είναι τόσο απλό και χωρίς συνέπειες που μπορείτε να διορθώσετε την εμφάνισή σας; Τι μπορεί να διορθωθεί με μια διαδικασία κομμωτηρίου;

Πρώτα απ 'όλα, οι πλοίαρχοι συμβουλεύουν να κάνουν τη διόρθωση για κορίτσια που έχουν μικρό όγκο στα χείλη και το περίγραμμά τους είναι μόλις ορατό. Μετά την πλαστική χειρουργική, τα χείλη φαίνονται ελαφρώς φουσκωμένα και εκφραστικά.

Για τις ηλικιωμένες γυναίκες, οι ειδικοί συστήνουν αυτόν τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στη γωνία του στόματος. Για να γίνει αυτό, ο τεχνικός γεμίζει την περιοχή του δέρματος με ένα δερματικό πληρωτικό.

Λεπτομέρειες υπηρεσίας

Το περίγραμμα των χειλιών είναι η διεύρυνσή τους με τη βοήθεια ενέσεων με ειδικά τζελ που είναι ασφαλή και βασίζονται σε υαλουρονικό οξύ. Η υαλουρονική ουσία θεωρείται φυσικό συστατικό ενυδάτωσης του ανθρώπινου δέρματος. Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα διαλύεται.

Δεν είναι περίπλοκο στη χρήση, αλλά το αποτέλεσμα είναι άμεσο, γι 'αυτό η υπηρεσία είναι τόσο δημοφιλής. Πρώτον, ο ειδικός εφαρμόζει μια αναισθητική αλοιφή ή χρησιμοποιεί τοπικό αναισθητικό. Μετά από 15 λεπτά, η αλοιφή, που έχει στερεοποιηθεί με τη μορφή μεμβράνης, αφαιρείται και η γέλη εγχέεται μέσα σε μισή ώρα. Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά, και ανάλογα με τη φαρμακευτική αγωγή και τον τύπο διόρθωσης, τα αποτελέσματα διαρκούν από έξι μήνες έως ένα χρόνο. Στη συνέχεια απαιτείται προσαρμογή για να αποθηκευτεί το αποτέλεσμα.

Οίδημα και ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστούν μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου πλαστικού, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ρυτίδες στις γωνίες του στόματος, να αυξήσετε και να αλλάξετε το περίγραμμα, να ενυδατώσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, να εξομαλύνετε τις ρινοχειλικές πτυχώσεις και ακόμη και να αποτρέψετε τον έρπη.

Προετοιμασίες για τη διαδικασία

Τα πληρωτικά είναι τα λεγόμενα πληρωτικά. Στα περισσότερα από αυτά, το υαλουρονικό οξύ είναι το κύριο συστατικό.

Έγχυση περιγράμματος χειλιών

Πολλά κορίτσια φοβούνται τέτοια φάρμακα, πιστεύοντας ότι το οξύ θα μειώσει τη διάρκεια του πλαστικού αποτελέσματος, καθώς το ανθρώπινο σώμα μπορεί εύκολα να καταστρέψει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η ουσία δεν είναι ζωικής προέλευσης και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, απορροφάται καλά.

Φυσικά, πρέπει να διορθώνετε το περίγραμμα των χειλιών κάθε χρόνο ή να επισκέπτεστε τακτικά τον κύριό σας και να ακούτε τις συστάσεις του. Και σίγουρα θα επισημάνει ότι το lip balm πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση.

Οι τιμές των πληρωτικών ποικίλλουν σημαντικά. Αυτό οφείλεται στην ποσότητα οξέος που προστίθεται στα συμπληρώματα υαλουρονικού οξέος. Κάθε εταιρεία προσπαθεί να βελτιώσει τα πληρωτικά που προσφέρουν. Αυτό φυσικά αυξάνει την αξία τους.

Εάν κοιτάξετε όλα τα πληρωτικά, εκτός από τα παρασκευάσματα με υαλουρονικό οξύ, ουσίες όπως η υγρή σιλικόνη, η βιομερική γέλη, το ακρυλικό και άλλα συνθετικά συστατικά έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικές.

Αλλά, όπως δείχνουν πολλές μελέτες, όλες είναι πολύ επιβλαβείς για το ανθρώπινο σώμα. Για το λόγο αυτό, παρασκευάσματα με βάση το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό για το περίγραμμα των χειλιών.

Αντενδείξεις

Ακόμα κι έτσι, ακόμη και το ασφαλέστερο φάρμακο έχει μια σειρά αντενδείξεων. Μην κάνετε περιγράμματα πλαστικών:

  1. Όταν η πήξη του αίματος είναι εξασθενημένη.
  2. Εάν στους χώρους των μελλοντικών ενέσεων, και όχι μόνο μολυσματικών ασθενειών.
  3. Με παροξύνσεις ασθενειών.
  4. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
  5. Με καρκίνο.
  6. Για επιληπτικές ασθένειες.

Παρενέργειες

Οι ειδικοί λένε ότι το φάρμακο και η ίδια η μέθοδος δεν προκαλούν παρενέργειες, αλλά υπάρχει μια ομάδα κινδύνου που δεν πρέπει να προσπαθεί για το ιδανικό με αυτόν τον τρόπο, οπότε τα καλλυντικά για τα χείλη πρέπει να είναι πιο ήπια. Οι πιο συχνές επιπλοκές είναι: Την πρώτη δεκαετία μετά τη διόρθωση, υπάρχουν αιματώματα, αλλεργικές αντιδράσεις και υπεραιμία.

Το πρήξιμο διαγιγνώσκεται επίσης και εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα με τις προηγούμενες επιπλοκές. Αλλά το πρήξιμο εξαφανίζεται χωρίς ίχνος μέσα σε λίγες ημέρες. Μπορεί να εμφανιστούν εξογκώματα, μετανάστευση γέλης, ουλές ή αγγειακή απόφραξη. Αλλά τέτοια προβλήματα είναι σπάνια.

Εάν χρησιμοποιηθεί μια ένεση, το δέρμα θα τραυματιστεί και μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες, αλλά αυτές θα εξαφανιστούν εντός 3 ημερών από τη διαδικασία. Εάν αυτό δεν συμβεί, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει μια θεραπευτική αλοιφή.

Εάν οι νευρικές απολήξεις τραυματιστούν κατά τη διάρκεια της ένεσης ή ως αποτέλεσμα της πίεσης του πληρωτικού πάνω τους, είναι πιθανή η απώλεια ευαισθησίας. Αυτό το πρόβλημα διαρκεί συνήθως για 1-2 εβδομάδες, μετά την οποία αποκαθίσταται πλήρως η ευαισθησία των χειλιών.

Φροντίδα μετά τη μεγέθυνση

Ιδιαίτερα προσεκτική φροντίδα στα χείλη απαιτείται μετά τη διαδικασία. Συχνά εφαρμόστε κρύα κομπρέσα και χρησιμοποιήστε διάφορες ενυδατικές κρέμες (ειδική αλοιφή, βάλσαμο για τα χείλη). Η άρνηση χρήσης σολάριουμ και σάουνας για τουλάχιστον 2 εβδομάδες είναι αναπόφευκτη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το λάδι για τα χείλη ενυδατώνει και προστατεύει καλά. Το σιτάρι, το αμύγδαλο και το ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Εάν ένα κορίτσι αποφασίσει να αλλάξει το περίγραμμα των χειλιών της σε κρύο ή θυελλώδη καιρό, είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσει την υγεία της και να χρησιμοποιήσει τέτοιο λάδι για τα χείλη. Πρέπει να εφαρμοστεί όπως το βάλσαμο. Ένα προϊόν με αιθέρια έλαια θα φέρει ιδιαίτερη χαρά στα κορίτσια.

Τα λάδια πρέπει να επιλέγονται αυστηρά ξεχωριστά, καθώς έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Εάν τα χείλη σας είναι ραγισμένα, το αμυγδαλέλαιο θα βοηθήσει. Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευαίσθητο δέρμα και για αναζωογόνηση, ενώ το φύτρο σίτου, το ιπποφαές και τα έλαια αβοκάντο είναι καλά για ενυδάτωση.

Τα αποσυμφορητικά τζελ ή αλοιφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικρό πρήξιμο ή αιμορραγία, αλλά αυτό πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κατόπιν σύστασης γιατρού. Η ενυδάτωση των χειλιών δεν πρέπει να αγνοηθεί καθώς είναι απαραίτητη μετά από χειρουργική επέμβαση. Κρέμα χειλιών ή κανονικό βάλσαμο βασισμένο σε ειδικά έλαια, τα κραγιόν υγιεινής είναι οι καλύτεροι βοηθοί στη μετεγχειρητική ενυδάτωση.

Τις πρώτες ημέρες μετά τη διαδικασία, πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα όσο το δυνατόν συχνότερα και θα πρέπει να ξεχάσετε τα συνήθη καλλυντικά για λίγο. Οι μάσκες έχουν ευεργετική επίδραση. Μπορούν να γίνουν στο σπίτι από φυσικά προϊόντα.

Η μάσκα κουάρκ θρέφει απαλά και ομαλοποιεί την κατάσταση των χειλιών μετά τη διαδικασία. Για να φτιάξετε ένα τέτοιο φάρμακο, πρέπει να πάρετε 2 μέρη τυρί cottage και 1 μέρος κρέμας. Ανακατέψτε καλά και χρησιμοποιήστε απαλά σαν μια κανονική ενυδατική αλοιφή. Το εφαρμοζόμενο μείγμα διατηρείται για 15-20 λεπτά.

Τα καρότα μπορούν να βρεθούν σε κάθε νοικοκυριό, οπότε η παρακάτω συνταγή είναι ένα από τα φθηνότερα και πιο προσιτά μέσα. Τρίψτε τα καρότα (1 τεμ. ), Προσθέστε 0, 5 κουταλάκι του γλυκού στο μείγμα. Ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Απλώστε το υγρό μείγμα στα χείλη και αφήστε το να δράσει για περίπου 5 λεπτά.

Η ανοιξιάτικη επιλογή είναι μια μάσκα μήλου. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια τέτοια μάσκα: λιωμένο βούτυρο (1 κουταλάκι του γλυκού) προστίθεται στο μήλο (200 g) και εφαρμόζεται στα χείλη.

Μετά από 20 λεπτά, η μάζα ξεπλένεται. Και αν πάρετε μέλι και το αναμίξετε με ξινή κρέμα σε ίσες αναλογίες, θα πάρετε μια πολύ νόστιμη και υγιεινή μάσκα που μπορεί να διατηρηθεί για 5 λεπτά.

Απαλές κρέμες περιποίησης

Μια κρέμα με βιταμίνες είναι απαραίτητη για τα χείλη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Κάνει τα χείλη έντονα απαλά και θρεπτικά, αναγεννά τα κύτταρα, παρέχει υγρασία, δυναμώνει και προστατεύει τα χείλη από εξωτερικές επιδράσεις. Η αλοιφή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και είναι εντελώς υποαλλεργική, γι 'αυτό έχει αναγνωριστεί από τους δερματολόγους. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας χειλιών πολλές φορές την ημέρα.

Είναι σημαντικό να θυμάστε: για να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο, χρειάζεστε συνεχή και σωστή φροντίδα των χειλιών που δεν σταματά σε καμία περίπτωση. Και μετά το περίγραμμα, ο θεράπων ιατρός πρέπει να γίνει ο κύριος σύμβουλος.

Μείωση μετά την επέμβαση

Μετά το περίγραμμα, ορισμένοι πελάτες απογοητεύονται με τα αποτελέσματα ή έχουν επιπλοκές. Στη συνέχεια αρχίζουν να σκέφτονται πώς να μειώσουν τα χείλη στο προηγούμενο μέγεθος τους. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιοδιασπώμενα πληρωτικά με βάση το ίδιο υαλουρονικό οξύ και το ένζυμο υαλουρονιδάση που καταστρέφει την υαλουρονική ουσία. Είναι αυτός που διαλύει τις ουλές.

Η ίδια η διαδικασία είναι μια ένεση που πραγματοποιείται σε προβληματική περιοχή. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς το υαλουρονικό οξύ από τα χείλη. Εάν απαιτείται μόνο μικρή διόρθωση περιγράμματος, θα πρέπει να εκτελεστούν αρκετές διαδικασίες αποκατάστασης. Πιθανότατα, θα διεξαχθούν με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων, μετά το οποίο θα είναι εγγυημένα τα όμορφα χείλη του ιδιοκτήτη.

Το φάρμακο υαλουρονιδάση είναι το μόνο αντίδοτο στο υαλουρονικό οξύ που βοηθά στην απάντηση της συχνής ερώτησης των πελατών σχετικά με τη μείωση των χειλιών. Μετά από όλα, μόνο με τη βοήθειά του μπορεί να εξαλειφθούν οι αρνητικές συνέπειες στις οποίες οδήγησε το περίγραμμα των χειλιών.

Η ανάγκη αύξησης της έντασης με τη βοήθεια γυαλάδας έχει εξαφανιστεί λόγω του γεγονότος ότι έχουν εμφανιστεί περιγράμματα χειλιών. Και μετά από αυτό ήρθαν οι τελευταίες εξελίξεις στη μόδα με στόχο την έμφαση και όχι τη δημιουργία της γυναικείας ομορφιάς. Έτσι, οι γυναίκες άρχισαν να χρησιμοποιούν βερνίκι χειλιών - κάποιο κραγιόν και γυαλιστερό υβριδικό ή υγρό κραγιόν.

Το βερνίκι χειλιών σταδιακά εισέρχεται στη ζωή των ομορφιών. Πολλές μάρκες καλλυντικών που δημιουργούν νέες συλλογές προϊόντων περιποίησης προσώπου έχουν προσθέσει βερνίκι χειλιών στον κατάλογο των προϊόντων τους.

Λόγω της ευκολίας με την οποία μπορεί να εφαρμοστεί η βαφή και της ικανότητας τέλειας περιγράμματος των περιγραμμάτων του στόματος, το βερνίκι χειλιών έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Για να δημιουργήσει μια απίστευτη και μοναδική απόχρωση, ένα κορίτσι μπορεί να αναμίξει αρκετές αποχρώσεις και να πάρει ένα φυσικό χρώμα για να χρησιμοποιήσει αυτό το βερνίκι χειλιών στο καθημερινό της μακιγιάζ.