Η ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΥΛΙΚΆ ΠΛΗΡΏΣΕΩΣ ΣΕ ΧΕΊΛΗ ΜΟΡΦΉΣ ΔΙΌΡΘΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΏΝ

Σύγχρονη μόδα υπαγορεύει τα νέα πρότυπα ομορφιάς, ενώ οι γυναίκες πηγαίνουν για πάντα για να φτάσει την τελειότητα, να γίνει πιο αποτελεσματική και να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Για να αυξήσετε τους, τη σωστή μορφή και να δώσει έξτρα όγκο, εισάγουν ένα ειδικό υλικό πληρώσεως υαλουρονικό για τα χείλη. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε το πόσο επιτυχής αυτή η διαδικασία είναι, πόσο ασφαλείς είναι και τι είδους υλικά πληρώσεως πρέπει να είναι επιλεγμένο για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.

Για να διορθώσετε το σχήμα και τον όγκο των χειλιών χρησιμοποιούμε υλικά πληρώσεως με βάση το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την έγχυση, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, που είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα στους ιστούς, χωρίς να επηρεάζει την ευαισθησία — ακόμη και αν είναι ευαίσθητο δέρμα των χειλιών.

Αύξηση χειλιών με έγχυση υαλουρονικού οξέος μπορεί όχι μόνο να αυξήσει τον όγκο των χειλιών υλικά πληρώσεως, αλλά και για την εξάλειψη αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία των χειλιών (απώλεια όγκου, το γρι-string ρυτίδες), να εξαλείψει την ξηρότητα των χειλιών, για να τους φέρει ένα σαφές μονοπάτι και να διορθώσει την ασυμμετρία.

Με την ηλικία, τη φυσική γήρανση, τα χείλη χάνουν τον όγκο και τη σαφήνεια του περιγράμματος. Λόγω της μείωσης των μικροκυκλοφορία του αίματος είναι χλωμό κόκκινο περίγραμμα των χειλιών φαίνεται ξηρό. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τα χείλη με την υγρασία, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά στην καθυστέρηση που σχετίζεται με την ηλικία αλλαγές.

Χείλη που περιγράφει είναι, επίσης, εμφανίζονται και οι άνδρες – για αυτό χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά πληρώσεως με χαμηλότερη πυκνότητα, τα οποία δίνουν σχεδόν καμία αισθητή ένταση. Έχουν στόχο τη φυσική εναρμόνιση των χειλιών: διόρθωση της ασυμμετρίας (συγγενείς και επίκτητες), τις ατέλειες (ουλές), διόρθωση από τις γωνίες των χειλιών.

Η τεχνική

Η αρχή της μεθόδου η αύξηση είναι ότι κάτω από το δέρμα, είναι ειδικά πληρωτικά υλικά που δίνουν τα χείλη έξτρα όγκο. Η εισαγωγή είναι από την ένεση, έτσι ώστε η διαδικασία δεν απαιτεί την περίοδο αποκατάστασης. Για τη διόρθωση χρησιμοποιούν τα λεγόμενα fillers, το οποίο είναι ένα παχύ gel-όπως ουσία. Υπάρχουν πολλά υλικά πληρώσεως σε διαφορετική βάση.

Η τεχνική

Πριν για το χείλι πληρωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται παρασκευάσματα με βάση σιλικόνης, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε τους, λόγω του μεγάλου αριθμού μειονεκτήματα-είναι συχνά προκαλούνται αλλεργικές αντιδράσεις, ακατάλληλη εισαγωγή θα μπορούσε να "επιπλέουν μακριά" προς τα κάτω, και η σιλικόνη δεν αφαιρείται από το σώμα, δηλαδή, αν το αποτέλεσμα δεν σας ταιριάζει ο ασθενής ή αυτός αποφάσισε να μην προχωρήσει με την πλούσια χείλη, στη συνέχεια, είχε να κάνει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει την ουσία.

Τα χείλη είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για την αισθητική βελτίωση του προσώπου. Τα μάτια και τα χείλη είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικά των γυναικών και των ανδρών. Με την ηλικία, του όγκου των χειλιών μειώνει και γύρω τους τις ρυτίδες και πτυχώσεις. Επιταχύνει τη διαδικασία παράγοντες όπως την φωτογραφία-γήρανση, η κληρονομικότητα, το Κάπνισμα, κλπ. Για την αναζωογόνηση των χειλιών και εφαρμόστε το υλικό πληρώσεως. Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε πληρωτικά υλικά των μαλακών ιστών καθιστά πιο ολοκληρωμένη και ελκυστική λεπτή φύση των χειλιών, βοηθά να διορθώσει την ασυμμετρία. Για την επιτυχή εργασία με τα χείλη την απαραίτητη εμπειρία, την ικανότητα να συνδυάζουν έξυπνα την τεχνολογία και την ουσία.

Διάφορα υλικά πληρώσεως, προσωρινή ή μόνιμη, έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα για να δώσετε στα χείλη ένα όμορφο σχήμα. Αλλά μην ξεχνάμε σχετικά με προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν μετά την ένεση. Η έρευνα έχει δείξει ότι το κοκκίωμα είναι σε θέση να προκαλέσει προσωρινές και μόνιμες υλικά πληρώσεως, αλλά το πιο τελευταίο.

Το υαλουρονικό οξύ (ha) και polyacrylamide (PA) — οι δύο πιο κοινές υλικό πληρώσεως. Ωστόσο, προτεραιότητα δίνεται συχνά για να υαλουρονικό οξύ, ενώ polyacrylamide είναι μερικές φορές που σχετίζονται με κίνδυνο εμφάνισης κοκκιώματα. Πολυάριθμες μελέτες σε όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της πληρώσεως με βάση την GK. Θεωρούνται ένα από τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνδυασμένων μεθόδων στην πρόληψη της γήρανσης του προσώπου και τα χείλη.

Μεταξύ καλλυντικά διαδικασίες, πολλοί από εκείνους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Για παράδειγμα, μια χημική φλούδα αισθητικοί προτείνουμε να το κάνετε μόνο στο κρύο σεζόν για να αποφύγετε τα σημεία ηλικίας και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Για την έγχυση του υλικού πλήρωσης δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς: το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα και λειαίνει και αυτό ισχύει σε κάθε εποχή.

Σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις, για τη διόρθωση της χρήσης των υλικών πληρώσεως που περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Είναι φυσικό και συνήθη για τον ανθρώπινο οργανισμό, επειδή περιέχει στον εξωκυττάριο χώρο. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας καταλύτης που ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βελτιώνοντας και ανανεώνοντας την επιδερμίδα. Με την ηλικία, το σώμα μειώνει την παραγωγή του υαλουρονικού οξέος, το οποίο είναι το δέρμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να κάνετε τη διόρθωση των χειλιών

Λεπτά χείλη. Τα χείλη δεν έχουν επαρκή όγκο και να φαίνονται επίπεδα. Λόγω αυτού, το πρόσωπο μοιάζει συχνά το "στεγνό", αυστηρά, χωρίς συναίσθημα. Τα χείλη είναι λεπτά, είτε από τη γέννησή τους ή έγιναν τόσο στην ενήλικη ζωή, καθώς το σώμα γερνάει και ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, οι ίνες του κολλαγόνου στους ιστούς γίνονται λεπτότερα και την παραγωγή του νέου κολλαγόνου επιβραδύνει. Πληρωτικά κάνει μια εξαιρετική δουλειά της και να γεμίσει τον όγκο, ακόμα και το λεπτότερο από τα χείλη.

Λέπτυνση του άνω χείλους λόγω συγγενούς φυσιολογικές ανωμαλίες (π. χ., cleft lip).Μια ειδική τεχνική για την εισαγωγή υλικά πληρώσεως στον ιστό από τα χείλη και το περίγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια οπτικά αρμονικό τρόπο, χωρίς να καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική.

Η ασυμμετρία των χειλιών. Αυτό το καλλυντικό ελάττωμα εύκολα να το φτιάξεις με υλικά πληρώσεως – το φάρμακο είναι ενίεται στην απαιτούμενη ποσότητα στις περιοχές που επιθυμείτε.

Μεγάλωσε μείωσε γωνία διόρθωσης "τις ρυτίδες μαριονέτας", kessenich ρυτίδες. Για τη διόρθωση αυτών αισθητικά προβλήματα χρησιμοποιώντας την εισαγωγή υλικά πληρώσεως στα χείλη ή στις γωνίες των χειλιών. Οι ρυτίδες γεμίζουν με το υλικό πληρώσεως, οπτικά εξομαλύνεται, οι γωνίες του στόματός της αρθεί, και να γίνει όλο και πιο ελκυστική.

Αύξηση των χειλιών με υλικά πληρώσεως γίνεται στις εξής περιπτώσεις:

 1. Με σκοπό την αύξηση του τις γωνίες των χειλιών.
 2. Με στόχο την αύξηση της κάτω ή άνω χείλος.
 3. Για το σχήμα διόρθωση, utrativshie το αποτέλεσμα αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία ή τραύμα.
 4. Για να αλλάξετε την κάμψη σχήμα του nasolabial πτυχώσεις.

Πώς είναι η διαδικασία με την εισαγωγή υλικά πληρώσεως για τα χείλη

Στη συνέχεια, σκεφτείτε πώς θα διενεργεί τη διαδικασία εισαγωγής. Πρώτα, θα πρέπει να επιλέξετε μια κλινική και ειδικό, ο οποίος θα διεξάγει την επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας και μην πηγαίνετε για τα σαλόνια ομορφιάς, τα οποία δεν έχουν την κατάλληλη άδεια και την εμπειρία. Αυτή είναι μια σύνθετη και απαιτητική διαδικασία, που απαιτεί από τον ανάδοχο να κατανοήσουν τα θεμέλια και την αρχή της δράσης του επιλεγμένου φαρμάκου. Αν η τεχνολογία έχει σπάσει, τότε υπάρχουν πολύ σοβαρές συνέπειες, μέχρι και την εμφάνιση τους ερεθισμούς, εξέλκωση και την επακόλουθη λειτουργική παρέμβαση.

Να είστε βέβαιος να διαβάσετε τα σχόλια σχετικά με την κλινική και τον γιατρό, αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που έχουν υποστεί τη διαδικασία, να επικοινωνήσει στα κοινωνικά δίκτυα ή φόρουμ με άλλους ασθενείς να είναι σίγουροι για την επιλογή σας. Μην ρισκάρετε την υγεία σας και την ομορφιά. Όταν ασχολούνται με το γιατρό σας θα καθορίσει ποιο υλικό πληρώσεως για να επιλέξετε για τα χείλη αν έχει πιστοποιητικά ποιότητας και εγκριθεί, εάν το Υπουργείο υγείας για τη χρήση. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό "ισοδύναμο" για να μειωθεί το κόστος της διαδικασίας, εάν αποφασιστεί η διόρθωση, κάνουμε τα πάντα με την ποιότητα και πιστοποιημένη ναρκωτικά.

Μετά την κλινική και τον γιατρό που θα επιλέξετε, μπορείτε να εγγραφείτε για τη διαδικασία. Ο ειδικός θα εκτιμήσει το εύρος των εργασιών του, θα επιλέξετε τα κατάλληλα εργαλεία, να υπολογίσετε τον αριθμό των ενέσεων και η ένεση ναρκωτικών. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε – αντληθεί τα χείλη να φαίνονται αφύσικες και αντίθετα συχνά φοβίζει τους ανθρώπους, όχι να τους προσελκύσουν.

Το φάρμακο χορηγείται με ένεση, ως εκ τούτου, για να αποφευχθεί ο πόνος συμπτώματα, ο γιατρός εφαρμόζει ένα τοπικό αναισθητικό. Συνήθως για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούν ειδικές κρέμες που εφαρμόζονται στην περιοχή γύρω από τα χείλη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, τοπική αναισθησία (είναι μια ευκαιρία στα ούλα με μια λεπτή βελόνα). Μετά την αναισθησία να δράσει, ο γιατρός εκτελεί χειλιών με υλικά πληρώσεως. Κάνει αρκετές ενέσεις στο άνω και κάτω χείλος, εισάγοντας την αναγκαία ποσότητα του gel σε βάθος 3-4 mm. Κατά κανόνα, η διαδικασία διαρκεί μία σύριγγα που περιέχει 1 ml του φαρμάκου να εισέλθουν σε ένα χρόνο περισσότερα από 2 ml είναι απολύτως δεν συνιστάται. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία επαναλήφθηκε μετά από 15-20 ημέρες, για να δώσει στα χείλη έξτρα όγκο.

Μετά την ένεση ο γιατρός μασάζ στα χείλη, ώστε να διανέμει ομοιόμορφα το gel σε αυτά. Κατά κανόνα, ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά μια μικρή δυσφορία μπορεί να συμβεί, ειδικά όταν μασάζ. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι ορατό αμέσως μετά την ένεση, αλλά τα μέγιστα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε 4-7 ημέρες, όταν το υαλουρονικό οξύ θα αρχίσει να λειτουργεί. Το προσφορές της υγρασίας, η οποία βοηθά να δημιουργήσετε πρόσθετο όγκο και διεγείρει την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό και υγρό, την εξαφάνιση των ρυτίδων είναι εμφανής και αναζωογονητική επίδραση.

Μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες μετά την εισαγωγή του συνιστάται να έρθει και πάλι η αισθητικός που θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα και, αν είναι απαραίτητο podkorrektirovatj του. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, το ζελέ είναι εντελώς σε επαφή με τους ιστούς και γίνεται ένα μαζί τους. Η επίδραση των υαλουρονικό οξύ διαρκεί περίπου 6 έως 12 μηνών, μετά το οποίο είναι κατανεμημένες και να αποβάλλεται από το σώμα με φυσικό τρόπο. Αν η βελόνα το υλικό πληρώσεως έχει μια συσσώρευση αποτέλεσμα λόγω αναζωογόνηση δερμάτων και την βελτιωμένη διατροφή δερμάτων χείλη φαίνονται πολύ καλύτερα, και με την επαναφορά της το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι η διάλυση και αφαίρεση του δέρματος θα παραμείνει τεντωμένο που οδηγούν στη χαλάρωση και την υποβάθμιση του εμφάνιση. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι – τα χείλη είναι καλά τεντωμένο και συμπιέζεται, με αποτέλεσμα να κρεμήσει δεν παρουσιάζεται. Η αποσύνθεση του gel δεν είναι στιγμιαία, διαρκεί μερικούς μήνες, οπότε η επιδερμίδα είναι απλά σφιγμένα στο απαιτούμενο μέγεθος.

Είδη υλικά πληρώσεως

Για την αύξηση του όγκου των χειλιών, χρησιμοποιώντας διάφορα είδη των υλικών πληρώσεως:

 1. Σε μια τεχνητή βάση (ως επί το πλείστον πυριτίου).
 2. Σε μια φυσική βάση (που περιέχουν υαλουρονικό οξύ).
 3. Η λεγόμενη lipophility (με βάση τον λιπώδη ιστό του ασθενούς).

Σήμερα στην απόλυτη πλειοψηφία περιπτώσεις, ο δεύτερος τύπος του προϊόντος που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλής και hypoallergenic. Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε τους;

Αυτό οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους. Το πρώτο filler στην gearwrench είναι βιοδιασπώμενο. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου, το φάρμακο διασπά και καταναλώνεται από το σώμα, vividas από αυτό σε ένα φυσικό τρόπο, ενώ τεχνητές ουσίες μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Το δεύτερο – το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό πληρώσεως, έναν καταλύτη που βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνηση δερμάτων και την παραγωγή κολλαγόνου. Lip μετά την εισαγωγή του υλικού πληρώσεως γίνεται λαμπερό και όμορφο, εξαφανίζονται οι ρυτίδες και πτυχώσεις, το δέρμα είναι ενυδατωμένο και γίνεται υγιής.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φάρμακο; Σας συνιστούμε να μην το κάνουν μόνοι τους, αλλά να επικοινωνήσετε με ένα εξειδικευμένο κοσμετολόγους. Θα κάνουν την επιλογή με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα μετά από να δει τον ασθενή – πολλά εξαρτώνται από το σχήμα των χειλιών, τις επιθυμίες, την ηλικία και άλλους παράγοντες. Σημειώστε ότι το κόστος των φαρμάκων μπορεί να ποικίλει σημαντικά. Η τιμή εξαρτάται από το τι ποσοστό του υαλουρονικού οξέος στο υλικό πληρώσεως – τα περισσότερα, τα πιο ακριβά το εργαλείο.

Τι αντίκτυπο την αύξηση των χειλιών

Το πιο συχνό παράπονο των ασθενών είναι "σκασμένο" κόκκινο περίγραμμα, ακολουθούμενο από το γέρνοντας γωνίες των χειλιών (ρυτίδες μαριονέτας). Οι δύο αυτές αλλαγές να δημιουργήσει ένα είδος της λυπημένος, κουρασμένος πρόσωπα. Ογκώδη χείλη μπορεί να τονιστεί, λόγω της έγχυσης του χείλους (κόκκινο περίγραμμα). Και πληρέστερη χείλη θα κάνει την εισαγωγή του υλικού πλήρωσης κάτω από το μυ.

Οι επιπτώσεις είναι συχνά στο άνω χείλος, όχι χαμηλότερο. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε δύο παράγοντες — τα φυσικά ελαττώματα και αισθητικές επιθυμίες του ασθενούς. Έτσι, ευαίσθητη φύση των χειλιών πρέπει πρώτα διαρθρωτική αύξηση με βαθιά εισαγωγή του υλικού πληρώσεως, και στη συνέχεια — διόρθωση του όγκου στην επιφάνεια πλήρωσης. Για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι η εισαγωγή του υλικού πλήρωσης κοντά στην επιφάνεια με έμφαση στη vermillion σύνορα, για να την αναπτύξετε.

Τα χείλη των γυναικών είναι συνήθως λίγο πιο πλήρως για άνδρες, επίσης, είναι ισχυρότερη από ό, λυγισμένο προς τα εμπρός. Με άλλα λόγια, είναι ελαφρώς πιο "φουσκωμένα". Αν κοιτάξετε ένα γυναικείο πρόσωπο άμεσα, τότε είναι πιθανό να παρατηρήσετε μια σημαντική διαφορά. Αλλά το προφίλ δείχνει σαφώς ότι τα χείλη περισσότερα διογκώνοντας τις γυναίκες. Αυτό είναι σημαντικό όταν εργάζεστε με αρσενικό και θηλυκό τα χείλη. Δίνοντας υπερβολικές ποσότητες το αρσενικό χείλη θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται και πολύ θηλυκή.

Το αποτέλεσμα

Για καλύτερα αποτελέσματα, ο γιατρός θα πρέπει να συνεργαστεί με τον ασθενή για να εξερευνήσετε την ιστορία της, σε λεπτομέρεια όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαδικασίας. Είναι πολύ σημαντικό να προειδοποιήσω ότι αμέσως μετά την ένεση, θα υπάρχει οίδημα και μώλωπες, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς που προσπάθησε να κρατήσει μυστικό το γεγονός ότι αποφάσισαν να καταφύγουν σε αυτή τη διαδικασία. Η περίοδος αποκατάστασης μπορεί να διαρκέσει από δύο ημέρες έως δύο εβδομάδες. Της χρήσης βελόνες αντί για βελόνες θα επιταχύνει τη διαδικασία. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η επιθυμία του ασθενή δεν είναι πάντα ρεαλιστικό, και είναι σημαντικό να το εξηγήσω, έτσι ώστε οι άνθρωποι να κατανοήσουν το τι να περιμένουμε.

Στρατηγική

Αύξηση των χειλιών αποτελείται από την αλλαγή της μορφής και/ή την επέκταση του ορατού τμήματος της χείλη το κόκκινο περίγραμμα (κιννάβαρι). Επίσης, εδώ αλλάζει το σχήμα της καμάρας του Έρωτα και η αναλογία μεταξύ το κόκκινο περίγραμμα και το κολουμέλλα (δέρμα ανάμεσα στα ρουθούνια).

Είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί η αναλογία του ύψους των χειλιών και μπροστινά δόντια, για να αξιολογηθεί η πιθανότητα υποπλαστικές ιγμόρειο, και την σύγκλειση του ασθενούς.

Μετά τη διαδικασία

Μετά την επέμβαση υπάρχει πρήξιμο, μώλωπες. Επιπλοκές είναι σπάνιες και περιλαμβάνουν την εμφάνιση των οζιδίων και εξογκώματα, τα οποία μπορεί να εξαλειφθεί με μασάζ ή ένεση υαλουρονιδάσης. Ενδοαγγειακή ένεση μπορεί να προκαλέσει άμεση ωχρότητα, η οποία περνά γρήγορα. Βοήθεια ζεστές κομπρέσες, η χρήση της υαλουρονιδάση. Η εμφάνιση της έρπης μπορεί να προληφθεί με τη βοήθεια του στόματος αντι-ιικά φάρμακα (acyclovir, famciclovir ή valacyclovir).

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις εξηγούνται ως ιδιότητες από το ίδιο το προϊόν και τη μέθοδο της εισαγωγής. Κακώς γίνεται έγχυση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

Άνιση χείλη μετά από χειρουργική επέμβαση, συχνά συνέπεια της κακώς διεξήχθη χειρουργική επέμβαση. Αυτό συμβαίνει επίσης με την εισαγωγή από την περίσσεια του προϊόντος, αλλά κατά το χρόνο διόρθωσης όγκου και του περιγράμματος. Παραβίαση των συνόρων της από τα χείλη μέσω της επαφής με το φάρμακο στην περιοχή της κατακόρυφης αυλάκι (philtrum) αμέσως παραβιάζει τη φυσική ανατομία λεπτά χείλη. Αυτό το λάθος οδηγεί να είναι καλά διαμορφωμένα και παχουλό χείλη των δύο οντοτήτων του ίδιου μεγέθους ή αποτέλεσμα την "πάπια χείλη με ένα δυσανάλογα μεγάλο το ανώτερο χείλι, λόγω της μετεγκατάστασης gel.

Η επίδραση γύρισε τα χείλη δυνατόν, αν εισάγετε την περίσσεια πλήρωσης από τους βλεννογόνους. Ως αποτέλεσμα των βλεννογόνων σε επαφή με τον αέρα, στεγνώνει και σπάει, δεν υπάρχει τοπική φλεγμονή. Αν δεν διορθώσει την κατάσταση, είναι δυνατόν χειλίτιδα και στοματίτιδα. Επιπλέον, το ελάττωμα είναι ορατή από την πλευρά της, επειδή ο βλεννογόνος είναι ελαφρύτερο δέρμα. Η άνιση εισαγωγή gel πάνω στο κατακόκκινο σύνορα και βλεννογόνο οδηγεί στην εμφάνιση της μια κυματοειδής άκρη των χειλιών.

Τα χείλη μπορεί να διογκωθεί μετά την επέμβαση είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, αυτό είναι μια συνέπεια της παρέμβασης θα πρέπει να λάβει χώρα κατά μέσο όρο τρεις ημέρες. Αν το πρήξιμο είναι έντονα εκφράζεται και κρατήθηκε για πολύ ακόμα, είναι παθολογία. Και η πιο κοινή αιτία της εμφάνισής της – σφάλμα cosmetologist για τον καθορισμό του τύπου του φαρμάκου και/ή για τον υπολογισμό της δοσολογίας. Ανώμαλη διόγκωση που σχηματίζεται, αν η παραβίαση της τεχνολογίας της διαδικασίας.

Η άνιση κατανομή του υλικού πλήρωσης, ως αποτέλεσμα της κακής εξοπλισμός ειδικός μπορεί επίσης να προκαλέσει την εμφάνιση των θρόμβων και οζίδια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε μόνιμη υλικά πληρώσεως, από το αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο μεγάλη. Πολύ επιθετική ένεση μπορεί να οδηγήσει σε άνιση κατανομή του υλικού πλήρωσης, για να προκαλέσει την εμφάνιση των θρόμβων, ενώ πολύ επιφανειακή εισαγωγή θα προκαλέσει πάχυνση.

Τέθηκε κατά τη διάρκεια των χειλιών ναρκωτικών είναι τόσο μαλακό και εύκαμπτο, τα χείλη και την αφή, και οπτικά θα φαίνονται εντελώς φυσικά.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα διαρκέσει περίπου 10-12 μήνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής και το μεταβολισμό του ασθενούς. Η τιμή είναι ακόμη και καθημερινή μηχανική επίδραση στα χείλη, οπότε αν σας αρέσει να φιλήσει, τότε το φάρμακο θα απορροφηθεί πιο γρήγορα.

Λόγω του γεγονότος ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, ενέσιμα fillers για χειλιών είναι απολύτως ασφαλής. Προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ - ένα βιοδιασπώμενο, με την πάροδο του χρόνου, το φάρμακο απορροφάται εντελώς φυσικά.

Ανάκτηση

Αποκατάσταση μετά από χειλιών είναι γρήγορη και άνετη. Για πρώτη φορά μετά τη διαδικασία μπορεί να παρατηρήσετε πρήξιμο. Μέσα σε δύο εβδομάδες συνιστάται να αποφεύγουν να επισκέπτονται τα λουτρά, σάουνες, και να περιορίσουν τη σωματική δραστηριότητα.

Τη δεύτερη μέρα μετά την επέμβαση μπορεί να εμφανισθεί κοκκινίλα, μικρό μώλωπες στο σημείο της ένεσης, το οποίο, επίσης, θα εξαφανιστούν.

Συμπέρασμα

Αύξηση των χειλιών, χρησιμοποιώντας ενέσιμα fillers παρέχει γρήγορα αποτελέσματα με την ελάχιστη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης. Ευκολία στη χρήση, προσιτές τιμές, και την ευρεία αποδοχή από το κοινό έκανε το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά πληρώσεως. Για την αύξηση των χειλιών με το υλικό πληρώσεως ένεση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ή όλα τα ανατομικά μέρη του χείλη, το οποίο σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα ελεγχόμενο και προβλέψιμο αποτέλεσμα. Ειδικές προφυλάξεις και το ποσό της πλήρωσης διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον συγκεκριμένο ασθενή. Μερικές φορές οι ασθενείς θέλουν να κάνουν επιλογές με βάση οικονομικά όρια. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται, ο γιατρός θα πρέπει να εξηγήσει στον ασθενή όλες τις αποχρώσεις του, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο υλικό πληρώσεως.

Το υαλουρονικό οξύ απόσταση μόρια νερού και να τα συγκρατεί, αλλά το αποτέλεσμα από την εισαγωγή του, δυστυχώς, είναι προσωρινή. Με την πάροδο του χρόνου επιλύει, τα χείλη θα πρέπει να μειώνεται σταδιακά, σε αντίθεση με τη σιλικόνη, η οποία μπορεί να διαμορφώσει επώδυνη "κομμάτια" κάτω από το δέρμα. Η ακριβής ώρα της εξαφάνισης εξαρτάται από το είδος του filler, αλλά η εστίαση είναι στην περίοδο 4-6 μηνών.

Αύξηση των χειλιών: η διαδικασία και οι παρενέργειες από την αύξηση των χειλιών

Το αισθητικό αποτέλεσμα της αύξησης των χειλιών με δερματική πλήρωσης, όπως το υαλουρονικό οξύ, εξαρτάται από επιδέξια εφαρμογή μιας κατάλληλης μεθόδου της ένεσης. Επιπλέον, για βέλτιστα αποτελέσματα και να αποφευχθούν οι παρενέργειες ειδικός πρέπει να έχει γνώση της ανατομίας των χειλιών και την εμπειρία των διαφόρων μεθόδων της ένεσης και ατομική προσέγγιση στη θεραπεία.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διόρθωσης με υλικά πληρώσεως

Έτσι, έχουμε δει τα βασικά βήματα της διαδικασίας και να επανεξετάζονται τα πιο δημοφιλή φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την εναλλαγή της έντασης. Ας δούμε τώρα ποια είναι τα οφέλη και τα μειονεκτήματα των φαρμάκων και την ίδια τη διαδικασία. Θεωρούμε μόνο τα υλικά πληρώσεως, με βάση το υαλουρονικό οξύ, επειδή είναι πιο που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη κοσμετολογία. Ας αρχίσουμε με τα πλεονεκτήματα:

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διόρθωσης με υλικά πληρώσεως
 1. Το υαλουρονικό οξύ συντίθεται από βακτήρια είναι ένα φυσικό και οικείο στο σώμα. Αυτό το προϊόν είναι υποαλλεργικό, δεν προκαλεί ερεθισμούς, όταν η συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας και τις συστάσεις του κατασκευαστή.
 2. Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι μετατοπισμένη προς τα κάτω υπό την επίδραση της βαρύτητας σε αντίθεση με το λίπος και τη σιλικόνη των fillers. Το gel είναι ενσωματωμένα στο ύφασμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα από πάνω, δημιουργώντας μια ελαστική δομή των κυττάρων.
 3. Προσιτή τιμή. Το υαλουρονικό filler για τα χείλη είναι αρκετά προσιτές, ιδίως μετά την εισαγωγή του συχνά ακριβώς μια σύριγγα. Δεν συνιστάται να αποθηκεύσετε και να αγοράζουν φτηνά εργαλεία, ή των λεγόμενων "αναλόγων" - είναι πολύ χαμηλότερη ποιότητα και μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.
 4. Τη δυνατότητα χρήσης διαφόρων ηλικιών. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ασφαλής ουσία, έτσι ώστε να μπορεί να εισαχθεί ως 18 και 65 ετών.
 5. Μη-χειρουργική μέθοδος της διοίκησης, η έλλειψη περίοδο αποκατάστασης. Το gel είναι ένεση με μια σύριγγα μέσα από μια λεπτή βελόνα, η διαδικασία με την αναισθησία διαρκεί έως και 40 λεπτά. Αμέσως μετά την εισαγωγή, μπορείτε να πάτε να εργαστούν ή για την επιχείρησή τους – από τα χείλη των σύγχρονων αναισθητικών δεν numb, το χώρο πλάνα είναι σχεδόν αόρατο.
 6. Μακροπρόθεσμα, η αθροιστική επίδραση. Το υλικό πληρώσεως ισχύει για 12 μήνες, μετά το οποίο αποβάλλεται από το σώμα. Μετά τη δεύτερη και την επακόλουθη εισαγωγή η επίδραση θα είναι πολύ καλύτερα, λόγω της αναζωογόνησης των χειλιών, επιπλέον, στο μέλλον θα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο ποσό του φαρμάκου.

Σημειώστε ότι μπορείτε να εισάγετε το υλικό πληρώσεως που χρειάζεστε σε ένα επαγγελματικό καλλυντικό κλινική. Έμπειρο αισθητικός ξέρει πώς να αυξήσει τις γωνίες του lip filler πώς να τους δώσεις έξτρα όγκο και να κρατήσει το σχήμα του, ώστε να μελετήσει προσεκτικά τα σχόλια πριν από τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, θα εξετάσει τις ελλείψεις hialuronowy υλικά πληρώσεως. Το πρώτο είναι ότι Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο γιατί το θέμα έχει αναλυθεί και να αποβάλλεται από το σώμα. Αλλά αυτό είναι μάλλον ένα συν από το πλην – χείλη δεν χάνουν το σχήμα τους, το τζελ δεν θα μεταναστεύσουν, το δέρμα επουλώνεται. Το δεύτερο είναι η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης. 0.5% των ανθρώπων που είναι αλλεργικοί σε υψηλές δόσεις υαλουρονικού οξέος, η οποία οδηγεί σε ερυθρότητα, την εμφάνιση πληγές ή ερεθισμούς. Ευτυχώς, η πιθανότητα αυτή είναι εξαιρετικά μικρή.

Αντενδείξεις

Ακόμα και αν επιλέξετε το καλύτερο υλικό πληρώσεως για τα χείλη από τη ρωσική αγορά, μην βιαστείτε να τον εισάγετε. Αυτό το φάρμακο έχει ορισμένες αντενδείξεις:

 1. Εγκυμοσύνη και τη γαλουχία. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσει την υγεία σας και την υγεία του μωρού, παρά το γεγονός ότι το εργαλείο είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
 2. Αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισμό ή λοίμωξη από ερπητοϊό στον τομέα της διοίκησης.
 3. Υπάρχουν προβλήματα με την πήξη του αίματος.

Μετά τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού. Πρώτη, κατά τα πρώτα 5-7 ημέρες είναι αδύνατο να κάνετε μασάζ στα χείλη ή το φιλί, το τζελ δεν τον άφησε να βάλω μέρη. Δεύτερον, θα πρέπει να αποφεύγετε τις απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία. Δεν επίσκεψη σάουνα, μην φάτε κρύο το παγωτό, μην καπνίζετε. Τρίτο, δεν χρειάζεται να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας – να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να είναι στον ήλιο. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, χρησιμοποιήστε ένα καπέλο με ευρύ άκρες ή αντιηλιακό. Σε καμία περίπτωση δεν επισκεφθείτε το Σολάριουμ.

Όλοι αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών μετά τη χορήγηση – το πήκτωμα στη συνέχεια ενσωματώνεται στο ύφασμα δομή και σταθερά σε αυτό. Μετά από 2-3 εβδομάδες για να έρθει και πάλι το beautician και, εάν είναι απαραίτητο, ολοκληρώστε την διόρθωση.