Οίδημα μετά την αύξηση των χειλιών: τρομακτικό ή όχι

Οίδημα των χειλιών μετά από αύξηση

Τι να κάνετε εάν εμφανιστεί πρήξιμο μετά την αύξηση των χειλιώνΑυτή η ερώτηση γεννήθηκε στο μυαλό πολλών γυναικών. Πολλοί ειδικοί που συνοψίζουν τις πληροφορίες σχετικά με το υαλουρονικό οξύ υποστηρίζουν ότι είναι αβλαβές και δεν πρέπει να παρατηρούνται παρενέργειες. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μετά την εισαγωγή υαλουρονικού οξέος, σχηματίζονται μπάλες ή μώλωπες, καθώς και οίδημα.

Οίδημα μετά την αύξηση των χειλιών και άλλες συνέπειες

Δεν έχει νόημα ο πανικός, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις ενός ειδικού και να φροντίσετε σωστά τα χείλη σας μετά τον χειρισμό για να τα μεγεθύνετε. Κοινές συνέπειες είναι:

 • Μελανιές
 • Πρήξιμο;
 • Μπάλες;
 • Εκδήλωση αλλεργιών.

Το οίδημα μετά από αυτή την αισθητική διαδικασία δεν απαιτεί ειδικά μέτρα, καθώς θα υποχωρήσει από μόνο του σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι γεμάτο με κινδύνους όπως αλλεργικές αντιδράσεις, μολυσματική φλεγμονώδη διαδικασία και ανάπτυξη έρπητα.

Γιατί υπάρχει οίδημα στο στόμα μετά τη διαδικασία; Σε ποιον πρέπει να επικοινωνήσετε για βοήθεια; Το πρήξιμο διαρκεί συνήθως πέντε ημέρες. Εάν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα το πρήξιμο δεν μειωθεί, αξίζει να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.

αιτίες

Το πρήξιμο μετά την αύξηση των χειλιών είναι ένα φαινόμενο στασιμότητας υγρών, επομένως οι παράγοντες που συμβάλλουν σε τέτοιες εκδηλώσεις μπορεί να είναι διαφορετικοί. Ας εξετάσουμε τα κυριότερα:

 • Η αντίδραση του δέρματος στη δράση της βελόνας.
 • Ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού.
 • Αλλεργικές εκδηλώσεις σε ενέσιμα πληρωτικά.
 • Αγγειακή βλάβη που οδήγησε στο σχηματισμό αιματώματος.
 • Υπερδιόρθωση?
 • Η αρχή της μόλυνσης.

Για να κατανέμεται ομοιόμορφα το πληρωτικό, το φάρμακο εγχέεται σε ολόκληρη την άκρη του κόκκινου χείλους. Είναι αρκετά τρομακτικό να εξετάσουμε μια τέτοια διαδικασία, ειδικά για εκείνους που φοβούνται τον πόνο, οπότε η εμφάνιση οιδήματος είναι αρκετά φυσιολογική. Ο σχηματισμός οίδημα μπορεί να χωριστεί στα ακόλουθα στάδια:

 1. Τα πρώτα σημάδια πρήξιμο εμφανίζονται στον αισθητικό.
 2. Το οίδημα κορυφώνεται ήδη το πρώτο βράδυ, πιθανώς το επόμενο πρωί.
 3. Προκύπτουν παράπονα, συμβαίνουν αλλαγές στη λέξη.
 4. Την τρίτη ημέρα, το πρήξιμο υποχωρεί σταδιακά.
 5. Η πέμπτη ημέρα χαρακτηρίζεται από μείωση του οιδήματος, δεν είναι πλέον τόσο αισθητή στους άλλους.

Ειδοποίηση!Σύμφωνα με αυτό το σχήμα, η διαδικασία αποκατάστασης λαμβάνει χώρα στους περισσότερους ασθενείς, οπότε είναι καλύτερο να μην προγραμματίζετε εκδηλώσεις και σημαντικές συναντήσεις τις πρώτες ημέρες.

Βάλσαμο για τα χείλη για να ανακουφίσει το πρήξιμο μετά τη διεύρυνση

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε απορροφήσιμες αλοιφές για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάκτησης, καθώς τέτοια φάρμακα θα χαλάσουν μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Μετά τη διαδικασία, αξίζει να προσέξετε επιπλέον το δέρμα, καθώς το δέρμα είναι πολύ τεταμένο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορεί εύκολα να σπάσει. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε βάλσαμο, κραγιόν υγιεινής και υγρό γυαλιστερό ως προϊόν περιποίησης.

Η επίδραση του υαλουρονικού οξέος

Είναι από καιρό γνωστό ότι ένα μόριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να χωρέσει 500 μόρια νερού. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα καθώς αποκαθίσταται η ισορροπία υδρολιπιδίων. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν προβλήματα με μεγάλη ποσότητα υγρού στην περιοχή ένεσης πληρωτικού. Μπορούν να εκδηλωθούν μέσω ακατάλληλης διατροφής, διαταραχών της λειτουργίας των νεφρών και των ενδοκρινών αδένων. Επομένως, σε τέτοιες καταστάσεις, το υαλουρόν συμβάλλει στην εμφάνιση έντονου οιδήματος και μπορεί να επιμείνει για όσο διάστημα το ενέσιμο πληρωτικό υλικό υπάρχει στον ιστό.

Για να καταλάβετε εάν εκτίθεστε σε τέτοιους κινδύνους, χάρη στις προτεινόμενες συστάσεις, μπορείτε:

 1. Η εμφάνιση πρηξίματος σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, η εμφάνιση οιδήματος μετά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, καθώς και μετά την κατανάλωση αλμυρών και καπνιστών τροφών.
 2. Εφαρμόστε τη διαδικασία βιοανάπλασης και δείτε πόσο διαρκεί το πρήξιμο μετά την ένεση του τζελ.

Εάν παρατηρήσετε μια τάση για συσσώρευση υγρών, θα πρέπει πρώτα να δείτε έναν αισθητικό για συμβουλές πριν εκτελέσετε τη διαδικασία αύξησης των χειλιών υαλουρονικού οξέος.

Ενδιαφέρων!Μπορείτε να μειώσετε τους κινδύνους ελαχιστοποιώντας τη δοσολογία του φαρμάκου ή χρησιμοποιώντας μια διαδικασία με λεμφική παροχέτευση στην αρχή.

συνέπειες

το κορίτσι σκέφτηκε να αφαιρέσει το πρήξιμο από τα χείλη μετά την αύξηση

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι, αξίζει να επιλέξετε μόνο μια αποδεδειγμένη και προτεινόμενη ιατρική εγκατάσταση στην οποία οι έμπειροι και έμπειροι αισθητικοί πραγματοποιούν τις δραστηριότητές τους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα λάθη κατά τη διαδικασία συνήθως προκαλούνται από την εισαγωγή υπερβολικής ποσότητας φαρμάκου ή όταν χρησιμοποιείτε μη αποστειρωμένο εξοπλισμό.

Θυμηθείτε ότι εάν το πρήξιμο δεν υποχωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω υπαιτιότητας του γιατρού, όλες οι διορθώσεις θα πραγματοποιηθούν με δικά του έξοδα. Αλλά μερικές φορές προκύπτουν επιπλοκές λόγω ενοχής ασθενών που ακολούθησαν λανθασμένα ορισμένες συστάσεις:

 • Τις πρώτες ώρες είναι αδύνατο να λάβετε οριζόντια θέση, για να αποφύγετε έντονο οίδημα, το κεφάλι πρέπει να είναι ψηλά στο μαξιλάρι.
 • Είναι απαραίτητο να ενυδατώσετε το δέρμα χρησιμοποιώντας ειδικά μέσα. Στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα που περιέχει τυρί cottage και κρέμα. Αυτά τα μείγματα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε τέταρτο της ώρας μετά το περιστατικό.

Μετά το χειρισμό, μπορούν να εφαρμοστούν κρύες κομπρέσες στα χείλη. Αυτό πρέπει να γίνει εντός 1-2 ημερών.

κριτικές

Το πρήξιμο μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις. Τι μπορείτε να μάθετε όμως από τις κριτικές στα φόρουμ για το πώς αντιμετώπισαν οι γυναίκες τέτοια συμπτώματα; Ορισμένα κορίτσια δεν έχουν καταφύγει στη διαδικασία για πρώτη φορά και απευθύνονται μόνο σε αξιόπιστους ειδικούς, έτσι ώστε να μην συναντήσουν υπερβολικό πρήξιμο.

Πολλοί συμβουλεύουν να εκτελέσετε τη διαδικασία την Παρασκευή, έτσι ώστε το πρήξιμο να υποχωρήσει μέχρι τη Δευτέρα και να πάτε στη δουλειά με καλή διάθεση. Υπάρχουν περιπτώσεις όταν ο ασθενής έπινε ένα ποτήρι κρασί πριν από τη διαδικασία, το οποίο προκάλεσε έντονο πρήξιμο μετά τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος. Ωστόσο, μετά από ένα μασάζ από έναν αισθητικό και μετά από χρήση διουρητικών και αντιισταμινικών, το πρήξιμο μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς μέχρι την τρίτη ημέρα. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε τους κανόνες προετοιμασίας πριν από την επέμβαση.

πριν και μετά την εμφάνιση οιδήματος με διεύρυνση των χειλιών

Σήμερα, η αύξηση των χειλιών είναι μια πολύ δημοφιλής διαδικασία μεταξύ των γυναικών. Πριν επισκεφθείτε το σαλόνι ομορφιάς, αξίζει να ξεκινήσετε τη χρήση του acyclovir 2 ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να προστατεύσετε το σώμα σας από τον έρπητα και να μην πηγαίνετε στα μπάνια και τις σάουνες μετά τους χειρισμούς. Και αν δεν κινείτε τα χείλη σας ενεργά για αρκετές ημέρες, αυτό θα προστατεύσει τα χείλη σας από ανεπιθύμητο πρήξιμο.