Αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ και ενυδάτωση - όλα σχετικά με τη διαδικασία

Για πολλές γυναίκες, των οποίων η ομορφιά έχει εξοικονομηθεί, τα σημαντικά ερωτήματα είναι - πώς κάνετε τα χείλη σας γεμάτα και σαγηνευτικά, πώς λέγεται η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ, πόσο ασφαλής είναι αυτή η διαδικασία; Μια σειρά από ερωτήσεις μπορούν να συνεχιστούν επ 'αόριστον, αλλά είναι καλύτερο να μην το προβληματίζετε, αλλά να πηγαίνετε σε έναν αισθητικό και να μάθετε πώς είναι δυνατόν να διορθώσετε τις ελλείψεις της φύσης και να κάνετε τα χείλη σας γεμάτα και σαγηνευτικά με όμορφα περιγραμμένα περιγράμματα. ΕΑς μάθουμε λοιπόν ποια είναι αυτή η διαδικασία και τι έχει μπροστά μας - ένα επιτυχές αποτέλεσμα ή πολλές απογοητεύσεις.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ δεν ήταν καινοτομία για κανέναν και οι κυρίες πηγαίνουν στο σαλόνι χωρίς ιδιαίτερους φόβους για να επιστρέψουν στο σπίτι όμορφες και σαγηνευτικές. Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης ουσία που μπορεί να κάνει ένα αγαπημένο όνειρο πραγματικότητα;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ειδική ουσία που τροφοδοτεί τα κύτταρα της επιδερμίδας με υγρασία και είναι επίσης υπεύθυνη για την αναγέννηση των ιστών. Παράγεται μόνο στο σώμα για μερικές δεκαετίες, μετά τις οποίες μειώνει σημαντικά τη δραστηριότητά του. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο το ξεθώριασμα του δέρματος, αλλά και τα χείλη.

Τα σύγχρονα καλλυντικά έχουν εξελιχθεί και προσφέρουν ενέσεις για τη διόρθωση του σχήματος των χειλιών, στις οποίες αυτή η απαραίτητη ουσία εγχέεται στον ιστό. Οι ενέσεις αύξησης των χειλιών είναι απολύτως ασφαλείς, καθώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγχέεται μόνο υγρό που λείπει στο σώμα.

Μένει να μάθουμε πώς ονομάζονται αυτές οι διαδικασίες. Υπάρχουν μόνο δύο από αυτά:

 • Βιοαναζωογόνηση (εισαγωγή καθαρού υαλουρονικού οξέος).
 • Λιπογέμιση (εισάγονται ειδικά διαλύματα στα οποία το υαλουρονικό οξύ είναι απλώς ένα επιπλέον συστατικό).

Κάθε μία από τις τεχνικές έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, τα οποία πρέπει να διευκρινιστούν αμέσως, έτσι ώστε αργότερα να μην μετανιώσετε για τα χρήματα που δαπανήθηκαν ή για την ανεπανόρθωτα χαμένη ομορφιά.

Έτσι λειτουργεί η ένεση

πριν και μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος, τα λεπτά χείλη μεγεθύνονται σε λίγα λεπτά, πώς και πώς λειτουργεί; Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο ή υπερφυσικό εδώ, μόνο φρέσκα τμήματα του στοιχείου που είναι τόσο απαραίτητα για την ενυδάτωση των ιστών εισάγονται στους ιστούς που έχουν εξαντλήσει τα φυσικά αποθέματα της ουσίας.

Πώς να κάνετε αυξητική χειλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα ή για μικρό χρονικό διάστημα, είναι δυνατόν να γεμίσετε τον ιστό με βιταμίνες ταυτόχρονα; Και εδώ, υπάρχουν ακριβείς απαντήσεις - παρά τη φύση της αύξησης, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία μπορούν να επιτύχουν μόνο βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα - με την πάροδο του χρόνου, το υγρό που εισάγεται στα κύτταρα θα παραχθεί και θα απαιτηθούν νέοι χειρισμοί. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνει αυτό - με τη βοήθεια ενέσεων. Εάν ο αισθητικός δεν βρίσκει αντενδείξεις, τότε μπορείτε να επιλέξετε ειδικά πληρωτικά για την εισαγωγή - θα σας επιτρέψουν να εμπλουτίσετε τον ιστό με όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για ενυδάτωση και φρεσκάδα.

Πονάει η αύξηση των χειλιών;

Έγχυση υαλουρονικού οξέος για μεγέθυνση των χειλιών

Οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για ένα άλλο πρόβλημα - πώς γίνεται η αύξηση των χειλιών, αν πονάει κατά τη διαδικασία. Παρά το γεγονός ότι τα αναισθητικά χρησιμοποιούνται για ανακούφιση από τον πόνο, είναι καλύτερο να μην ζητήσετε καν καλά αναλγητικά για να μην σπαταλήσετε χρήματα - όπως λένε μερικές κυρίες, κάθε ένεση αισθάνεται υπέροχα και δεν φέρνει μια ευχάριστη εμπειρία.

Φυσικά, εάν η μόνη διέξοδος είναι η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ, τότε μπορείτε να αντέξετε για χάρη της ομορφιάς. Δεν χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι για αφόρητους πόνους - είναι πολύ πιθανό ότι η αναισθησία με την αύξηση των χειλιών δεν λειτουργεί μόνο για γυναίκες με ευαίσθητο επιθήλιο, αλλιώς πολύ λίγοι θα τολμούσαν να αναλάβουν αυτήν τη διαδικασία. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε υπομονή, γιατί μόνο υπό την επίδραση του υαλουρονικού οξέος τα χείλη θα αποκτήσουν ένα περίγραμμα που κόβει την ανάσα, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Πώς προετοιμάζεστε για αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Χείλη μετά από αύξηση με υαλουρονικό οξύ

Χρειάζεστε προετοιμασία, πώς προετοιμάζεστε για αύξηση; Ανεξάρτητα από το τι βρίσκεται μπροστά σας - αύξηση των πολύ λεπτών χειλιών ή απλή προσαρμογή, δεν απαιτείται προπαρασκευαστική προετοιμασία.

Η μόνη απαίτηση είναι να μην λαμβάνετε φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν την πήξη του αίματος. Είναι επίσης καλύτερο να αρνηθείτε το αλκοόλ μία ή δύο ημέρες πριν από τους χειρισμούς.

Μπορείτε να κάνετε μια φυσιολογική ζωή, να φάτε τα αγαπημένα σας πιάτα και να μην ακολουθήσετε το καθεστώς. Το μόνο που απαιτείται για την αύξηση των χειλιών είναι η εισαγωγή αναλγητικών, και αυτό γίνεται ήδη στο σαλόνι ομορφιάς πριν από τους χειρισμούς.

Πώς γίνεται η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγεται, η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι σχεδόν η ίδια. Εάν όλα πάνε καλά, θα χρειαστεί λιγότερο από μία ώρα, συμπεριλαμβανομένης της αναμονής για το αναισθητικό.

Βήμα-βήμα διαδικασία διεύρυνσης χειλιών με υαλουρονικό οξύ:

 • Μια ειδική αναισθητική σύνθεση εγχέεται στα ούλα (η διάρκεια δράσης είναι περίπου μισή ώρα).
 • Μια ένεση γίνεται αυστηρά στο κέντρο των χειλιών (η ουσία κατανέμεται ανεξάρτητα στους ιστούς).
 • Το υπόλοιπο της σύνθεσης χύνεται σταδιακά και δεν πρέπει να σχηματιστούν σβώλοι ή σφραγίδες.
 • Ο αισθητικός κάνει ένα ελαφρύ μασάζ.
 • Το τελευταίο στάδιο είναι μια κρύα κομπρέσα που ανακουφίζει εν μέρει τον πόνο και τη δυσφορία.

Αυτό ήταν όλο, η διαδικασία τελείωσε, μπορείτε να πάτε σπίτι με ασφάλεια. Η μέθοδος έγχυσης που επιλέχθηκε για τη διόρθωση των χειλιών δεν απαιτεί αποκατάσταση, αλλά ο αισθητικός πρέπει πρώτα να πει λεπτομερώς τι μπορεί να γίνει στο εγγύς μέλλον και τι είναι καλύτερο να μην το κάνουμε.

Πιθανές επιπλοκές

Υπάρχουν παρενέργειες μετά την αύξηση; Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις συνέπειες της διαδικασίας - δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Η διόρθωση των χειλιών δεν είναι μόνο γρήγορη, αλλά και αποτελεσματική - χωρίς δυσάρεστες υπερβολές.

Ακόμα κι αν ο αισθητικός το παρακάνει και διευρύνει πολύ το σχήμα των χειλιών, δεν χρειάζεται να υπολογίζετε δυσάρεστες συνέπειες - η ουσία θα κατανέμεται ομοιόμορφα στον ιστό που πραγματικά χρειάζεται σε λίγες ώρες. Στη φωτογραφία - το στόμα πριν και μετά τους χειρισμούς - φαίνεται καθαρά ότι όλα είναι ομαλά και όμορφα. Επιπλοκές μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ μπορεί να εμφανιστούν σε μία περίπτωση - εάν η κυρία αρχίσει αμέσως να χρησιμοποιεί καλλυντικά με επιθετικά συστατικά. Τα αποτελέσματα είναι εύκολο να προβλεφθούν - η μόλυνση μπορεί να μπει στους ιστούς.

Για δικαιοσύνη πρέπει να ειπωθεί ότι είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει - τα χείλη είναι ελαφρώς παραμορφωμένα. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω του λάθους του κοσμετολόγου που εισήγαγε εσφαλμένα τη σύνθεση στο ύφασμα. Είναι πολύ νωρίς για πανικό εδώ - οι ελλείψεις θα εξαφανιστούν γρήγορα.

Τι δεν πρέπει να γίνει μετά την αύξηση των χειλιών;

Τι να κάνετε μετά την εισαγωγή του υαλουρονικού οξέος στον ιστό των χειλιών, η αποκατάσταση, η αποκατάσταση είναι επίσης σημαντικά ερωτήματα για πολλές γυναίκες. Υπάρχουν μερικές χρήσιμες συστάσεις που δεν θα επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.

Δεν συνιστάται:

 • πίνοντας τσάι ή καφέ που είναι πολύ ζεστό.
 • Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά καλλυντικά για 3-6 ημέρες.
 • Επίσκεψη στο σολάριουμ.
 • Λουτρά, ζεστά μπάνια, σάουνες.
 • Κάπνισμα;
 • ζεστό φαγητό.

Συμβουλή!Οι ορμόνες δεν συνιστώνται επίσης σε όσους έχουν κάνει αυξητική χειλιών, οπότε είναι καλύτερο να μην λαμβάνετε ορμονικά φάρμακα τις επόμενες ημέρες. Η τελευταία προειδοποίηση αφορά φιλιά - οι αισθητικοί προειδοποιούν ότι είναι καλύτερα να απέχετε από αυτά.

Συστάσεις για τη φροντίδα των χειλιών μετά τη διαδικασία

Μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, δεν υπάρχουν πρακτικά συμβουλές, συστάσεις και κανόνες, εκτός από μερικές οδηγίες. Τι είσαι?

Οι ενέσεις μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη έρπητα, ειδικά σε γυναίκες που τακτικά υποφέρουν από τη νόσο. Για να μην χαλάσετε μόνο την πρόσφατα αποκτημένη ομορφιά, μπορείτε να πιείτε μια πορεία αντιιικών φαρμάκων αρκετές ημέρες πριν από τη διαδικασία και μια εβδομάδα μετά από αυτήν.

Μετά την αύξηση, η απαραίτητη και ακόμη και συνιστώμενη από ειδικούς στο σπίτι καλλυντική διαδικασία είναι η χρήση μάσκας, η οποία συμπληρώνει μόνο τη δράση του υαλουρονικού οξέος. Μπορείτε να φτιάξετε τη σύνθεση μόνοι σας από αυτοσχέδια προϊόντα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε συχνά το μείγμα, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετό.

Μάσκα μπανάνας:

 • Πολτοποιείτε το ένα τέταρτο της αποφλοιωμένης μπανάνας σε πουρέ πατάτας.
 • Ζεσταίνουμε 20 ml γάλα.
 • Ανακατέψτε τα συστατικά (πρέπει να πάρετε έναν παχύ πολτό).
 • Απλώστε τη σύνθεση στα χείλη.
 • Αφαιρέστε τη μάζα μετά από ένα τέταρτο της ώρας.
 • Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε βρεφική κρέμα με βαμβάκι και αφαιρείτε το υπόλειμμα αφού απορροφηθεί.

Το εργαλείο όχι μόνο αυξάνει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, αλλά προστατεύει επίσης τον ιστό των χειλιών από εξωτερικές επιβλαβείς επιδράσεις και του δίνει μια όμορφη σκιά.

Μάσκα αμυγδαλέλαιου:

 • Αφήνουμε να βράσουν 30 ml λάδι.
 • Βάζουμε 10 g σε βραστό υγρό. ξερό χαμομήλι.
 • Βράζουμε το μείγμα για 5 λεπτά.
 • Cύξτε, φιλτράρετε μέσω δύο στρωμάτων γάζας.
 • Εφαρμόστε το προϊόν μέσα σε 2-3 εβδομάδες μετά τη μεγέθυνση και τρίψτε το στον ιστό των χειλιών με ένα μπατονέτα.

Σπουδαίος!Τις πρώτες ημέρες μετά την αύξηση, μπορεί να υπάρχει ένα ελαφρύ πρήξιμο, οπότε η χρήση μάσκας είναι απλώς απαραίτητη - χρήσιμα σκευάσματα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε γρήγορα από ένα άσχημο ελάττωμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αύξησης των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Χείλη διευρυμένα με υαλουρονικό οξύ

Πριν ξοδέψετε χρήματα για μια ακριβή διαδικασία, θα πρέπει να μάθετε για όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αύξησης των χειλιών με υαλουρονικό οξύ και να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Ας ξεκινήσουμε με τις αρετές:

 • η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και δεν προκαλεί απόλυτες αντιδράσεις στο σώμα.
 • το αποτέλεσμα είναι αμέσως αισθητό, δεν χρειάζεται να περιμένετε αρκετές εβδομάδες, καθώς μετά από μερικούς χειρισμούς.
 • ουλές, άσχημες ουλές, αλλεργικές εκδηλώσεις απουσιάζουν εντελώς.
 • Είναι δυνατό να διορθώσετε το σχήμα των χειλιών, εάν η αύξηση δεν οδήγησε στα επιθυμητά αποτελέσματα - αρκεί να εισαγάγετε μια ειδική ουσία που διασπά τα κύτταρα του υαλουρονικού οξέος.

Μην ξεχνάτε το κύριο πλεονέκτημα - τα χείλη αποκτούν ένα όμορφο σχήμα, φαίνονται σέξι και σαγηνευτικά.

Φαίνεται ότι μετά από μια τέτοια λίστα πλεονεκτημάτων μπορούν να αποδοθούν τα μειονεκτήματα; Παραδόξως, αλλά υπήρχε χώρος για τις ελλείψεις. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Πόνος (υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν οδυνηρές αισθήσεις - ακατάλληλη αναισθησία, απειρία του πλοιάρχου, πολύ ευαίσθητο δέρμα).
 • την ανάγκη περιοδικής επανάληψης των χειρισμών (τουλάχιστον μία φορά το χρόνο) ·
 • ο ιός του έρπητα μπορεί να ενεργοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και να κολλήσει στα χείλη.

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί επίσης να αποδοθεί σε μειονεκτήματα, επειδή μετά την πρώτη αύξηση σε μόλις 3-5 εβδομάδες πρέπει να πάτε ξανά στον αισθητικό. Μόνο τότε μπορείτε να μεταβείτε σε λιγότερο συχνές διαδικασίες.

Ενυδατικά χείλη με υαλουρονικό οξύ χωρίς ενέσεις

Εάν δεν χρειάζεται να διορθώσετε τις ελλείψεις και απλά πρέπει να υγράνετε τα χείλη με υαλουρονικό οξύ χωρίς αύξηση, τότε μπορείτε να κάνετε χωρίς οδυνηρές και, τι μπορούμε να κρύψουμε την αλήθεια, τρομακτικές ενέσεις. Μόλις μισή ώρα - και μπορείτε να πάτε σπίτι και να θαυμάσετε την εμφάνισή σας στον καθρέφτη, χωρίς να ξεχνάτε να δείξετε τα αποτελέσματα της διαδικασίας στους γύρω άνδρες. Η υγρασία και η αναζωογόνηση για τον όγκο των χειλιών είναι επίσης σημαντικά - το σχήμα αυτής της γυναικείας υπερηφάνειας αποκτά αμέσως τη σαγήνη και τη φρεσκάδα της νεότητας.

Η διαδικασία λαμβάνει χώρα με αυτή τη σειρά:

 • Ένα ειδικό σκεύασμα εφαρμόζεται στα χείλη σε ένα παχύ, ομοιόμορφο στρώμα, περιέχει πυκνό υαλουρονικό οξύ ως ενεργό συστατικό.
 • Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία (μια μέθοδος που επιτρέπει την αποστολή διαφόρων ενώσεων βαθιά στον ιστό χωρίς ενέσεις), το φάρμακο αποστέλλεται στο απαιτούμενο βάθος.
 • Το παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για τη διαδικασία όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά και εμπλουτίζει τα κύτταρα με χρήσιμες ουσίες, αποκαθιστά τη δομή και κάνει το χρώμα των χειλιών πιο ανοιχτό.

Μια μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα - εκφραστικά περιγράμματα και φυσικό γυαλιστερό χείλος. Είναι πολύ νωρίς για να επευφημήσετε - θα χρειαστούν έως και δέκα διαδικασίες πριν τα αποτελέσματα διαρκέσουν μόνο έξι μήνες. Παρ 'όλα αυτά, πολλές γυναίκες προτιμούν τη συγκεκριμένη μέθοδο διόρθωσης ελαττωμάτων και ενυδάτωσης, καθώς δεν υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις ή δυσφορία.

Ακόμη και τα πιο χρήσιμα μέσα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τους χειρισμούς στο κομμωτήριο και η διόρθωση των χειλιών είναι μόνο μία από τις πολλές διαδικασίες για τις οποίες πρέπει να επισκεφθείτε έναν αισθητικό. Μην ξεχνάτε ότι το καλύτερο πρέπει να είναι με μέτρο - και η εισαγωγή υαλουρονικού οξέος δεν πρέπει επίσης να γίνει συνήθεια, διαφορετικά αντί για ένα όμορφο σχήμα στόματος μπορείτε να πάρετε κάτι τρομερό και είναι απίθανο να είναι δυνατό να διορθώσετε τα αποτελέσματα τέτοιων πειραμάτων.