Ενέσεις χειλιών: επιλογή φαρμάκου, διαδικασία, φροντίδα

Τα όμορφα χείλη είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Συχνά τα χείλη τους φαίνονται λεπτά, θέλουν να προσθέσουν επιπλέον όγκο. Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται σήμερα για αύξηση. Τι περιλαμβάνεται στη διαδικασία και πώς φροντίζονται τα χείλη μετά από μια τέτοια διαδικασία;

πριν και μετά την αύξηση των χειλιών με ενέσεις

Προετοιμασίες για διόρθωση

Το μπότοξ δεν χρησιμοποιείται για την αύξηση των χειλιών γιατί προκαλεί παράλυση μυών που επιτρέπει στο δέρμα να λειαίνει αλλά δεν αλλάζει τον όγκο ή το σχήμα του. Δεν συνιστάται η χρήση βιογέλων ή σιλικόνης. Αυτά τα φάρμακα μεταναστεύουν, καθιστώντας αδύνατη την πλήρη απαλλαγή τους εάν είναι απαραίτητο.

Σήμερα, τα τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται για να το αυξήσουν, ονομάζονται πληρωτικά ή δερματικά πληρωτικά. Η αρχή της διαδικασίας είναι απλή - η γέλη με το φάρμακο εγχέεται στα χείλη, για αυτό χρησιμοποιούνται οι ενέσεις. Τα παρασκευάσματα υαλουρονικού οξέος είναι ακίνδυνα, το αποτέλεσμα διαρκεί 5-8 μήνες. Στη συνέχεια, η γέλη διασπάται και τα χείλη χάνουν το υπέροχο σχήμα τους.

Έτσι λειτουργεί η δράση

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος διαρκούν 20 λεπτά έως μισή ώρα. Τα χείλη είναι αρκετά ευαίσθητα, οπότε χρειάζονται αναλγητικές ενέσεις ή κρέμα απευαισθητοποίησης. Μετά από αυτό, ο ειδικός εγχέει το φάρμακο σε συγκεκριμένα σημεία. Η παρασκευή υαλουρονικού οξέος απαιτείται σε μικρή δόση, αρκούν 10-20 ενέσεις με μικρή σύριγγα για χορήγηση.

Το τζελ ενίεται εκεί όπου υπάρχει λίγος υποδόριος λιπώδης ιστός, γεγονός που αυξάνει τον όγκο. Όταν τελειώσουν οι ενέσεις, ο ειδικός θα κάνει μασάζ στην περιοχή. Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τη συσσώρευση του φαρμάκου και για να βεβαιωθεί ότι επανενώνεται με τους εσωτερικούς ιστούς.

Πώς αισθάνεστε μετά από ενέσεις υαλουρονικού οξέος; Μπορεί να υπάρχει κάποια δυσφορία, αλλά εξαφανίζεται γρήγορα. Μπορεί να υπάρχει πρήξιμο και ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης. Όλα τα σημάδια θα εξαφανιστούν σε 2-3 ώρες.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων το οξύ θα εξαπλωθεί στα χείλη. Συνήθως το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό την πρώτη φορά, αλλά μερικές φορές απαιτείται επιπλέον διόρθωση.

Οι τακτικές ενέσεις μειώνουν την ενόχληση, οπότε η ενόχληση είναι πολύ μικρότερη. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε να φύγετε μετά τη διαδικασία.

Ένεση χειλιών για μεγέθυνση

Προφυλάξεις

Αν και οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος είναι φυσικές, σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να ληφθούν προφυλάξεις και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν υπάρχει ιστορικό χρόνιων ασθενειών. Οι γιατροί δεν συνιστούν ενέσεις στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εγκυμοσύνη, γαλουχία.
 • ατομική δυσανεξία στο φάρμακο ·
 • Αυτοάνοσο νόσημα;
 • υπάρχουν άλλα πληρωτικά στα χείλη.
 • αλλεργικές αντιδράσεις σε τοπικά αναισθητικά.
 • Ερπης;
 • Ουλές κοντά στα χείλη.

Μην κάνετε ένεση υαλουρονικού οξέος εάν έχει υπάρξει αρνητική αντίδραση στην προηγούμενη διαδικασία. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τη λήψη ακυκλοβίρης μερικές ημέρες πριν από την έξαρση για να αποτρέψετε την ανάπτυξη έρπητα.

Για να επουλωθούν τα σημεία της ένεσης, ο πλοίαρχος φροντίζει για λίγη φροντίδα στο σαλόνι. Βάζει ένα απολυμαντικό στα χείλη του. Αυτή η φροντίδα και θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί στο σπίτι.

Ερωτήσεις στον αισθητικό

Οι γυναίκες συνήθως κάνουν πολλές ερωτήσεις σε έναν αισθητικό επειδή οι ενέσεις φαίνονται μη ασφαλείς. Ας εξετάσουμε τις κύριες ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες των κομμωτηρίων και τις απαντήσεις ενός επαγγελματία αισθητικού.

Είναι επώδυνες οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος; Εάν χρησιμοποιείται ένα καλό, υψηλής ποιότητας αναλγητικό, η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

Θα επιδεινωθεί το σχήμα των χειλιών μετά τη διαδικασία; Εάν ο πελάτης δεν θέλει μεγάλη αύξηση, ο κύριος κάνει μόνο ελάχιστες προσαρμογές. Όλες οι επιθυμίες συζητούνται εκ των προτέρων.

Πόσο διαρκεί το πρήξιμο μετά την ένεση; Ο χρόνος αποκατάστασης είναι διαφορετικός για κάθε άτομο. Μερικές ώρες είναι αρκετές, άλλες χρειάζονται μερικές ημέρες.

Πόσο γρήγορα εξαφανίζονται τα χοντρά χείλη; Εάν ακολουθείτε τις συστάσεις του γιατρού, μην ξεχάσετε να περπατήσετε, μην κάνετε κατάχρηση αλκοόλ και καπνίσματος, τότε το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για τον καθορισμένο χρόνο. Αλλά η διόρθωση θα είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση.

Πόσο κοστίζουν οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος; Το κόστος εξαρτάται από το μέτωπο εργασίας, την πόλη και την εξειδίκευση του πλοιάρχου.

Χείλη πριν και μετά την αύξηση με ενέσεις

Φροντίδα μετά τη διαδικασία

Μετά την εισαγωγή πληρωτικών, πρέπει να φροντίζετε ευσυνείδητα την περιοχή των χειλιών. Σημαντικές συστάσεις:

 1. Την πρώτη μέρα, η αποχώρηση σχετίζεται με το φαγητό. Είναι απαραίτητο να αποκλείσετε από τη διατροφή ζεστά, χοντρά και αλμυρά τρόφιμα. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το πρήξιμο δεν επιδεινώνεται. Μερικές φορές ακόμη και οι ξηροί καρποί μπορούν να προκαλέσουν μικροτραύματα που οδηγούν σε ανεπιθύμητες συνέπειες.
 2. Δεν πρέπει να επισκέπτεστε σάουνες ή σολάριουμ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο συνδυασμός ενέσεων σολάριουμ και υαλουρονικού οξέος είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητος. Οι συχνές επισκέψεις στο σολάριουμ συντομεύουν τον χρόνο ένεσης.
 3. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο πρήξιμο. Συνιστάται να κάνετε δροσερές μάσκες, αλλά εφαρμόστε τις πολύ προσεκτικά. Τη δεύτερη μέρα, μπορείτε να φτιάξετε μάσκες από λιπαρό τυρί cottage.
 4. Για να αποφύγετε το σπάσιμο τις δύο πρώτες εβδομάδες, πρέπει να μειώσετε τη χρήση διακοσμητικών καλλυντικών. Δεν μπορείτε να πάτε για ύπνο με μακιγιάζ στα χείλη.
 5. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό κατά τη ζεστή περίοδο και να εγκαταλείψετε το γλείψιμο των χειλιών την κρύα εποχή.
 6. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κραγιόν που έχουν λήξει και γυαλιστερό, θα πρέπει να παρακολουθείτε την ποιότητα των επιλεγμένων καλλυντικών.
Χείλη πριν και μετά από ενέσεις αύξησης

Η φροντίδα των χειλιών είναι αρκετά απλή, οι πλοίαρχοι μπορούν να συστήσουν τεχνικές αυτομασάζ. Αξίζει να ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές ενός αισθητικού.