Αύξηση χειλιών: τύποι, μέθοδοι και αντενδείξεις για χειρουργική επέμβαση

Οι ενέσεις στα χείλη είναι η εισαγωγή φαρμάκων στους ιστούς που αυξάνουν τον όγκο τους. Η αγορά καλλυντικών επεκτείνει τακτικά το φάσμα των υπηρεσιών και των μεθόδων για τη διόρθωση αισθητικών ελαττωμάτων. Η σύνθεση είναι φυσική (υποαλλεργική) και ημι-συνθετική.

Ένεση στο κάτω χείλος για αύξηση

Τα υπέρ και τα κατά της μεγέθυνσης

Για πολλούς, η αύξηση των χειλιών είναι η μόνη ευκαιρία να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσετε το βλέμμα που θέλετε. Πλεονεκτήματα της διαδικασίας:

 • ένα ευρύ φάσμα υλικών για διόρθωση.
 • είναι δυνατό να αποκρύψετε ατέλειες, ένα παραμορφωμένο σχήμα με μεγέθυνση.
 • ασυνεπές αποτέλεσμα που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο φυσικό περίγραμμα.
 • τη δυνατότητα επιλογής του επιθυμητού όγκου ανάλογα με την ποσότητα του ενέσιμου φαρμάκου.

Μειονέκτημα:

 • την πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργικής αντίδρασης ·
 • Πρήξιμο;
 • Μώλωπες και μώλωπες?
 • Κόποι;
 • Ξηρότητα.
χοντρά χείλη μετά την αύξηση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να σχηματιστούν πυκνές σφαίρες στο εσωτερικό. Τα εξογκώματα προκαλούνται από:

 1. Ανεπαρκώς βαθιά ένεση πληρωτικού.
 2. Ακατάλληλη φροντίδα μετά από χειρουργική επέμβαση.
 3. Μια ανεπιθύμητη αντίδραση του σώματος στο φάρμακο.
 4. Μειωμένη ασυλία ασθενών.
 5. Κακό πληρωτικό.
 6. Αλλεργία στην αναισθησία.

Αρνητικές αντιδράσεις εμφανίζονται λόγω βλάβης των ιστών ή ασυμβατότητας με το πληρωτικό που χρησιμοποιείται. Οι επιπλοκές μπορεί να προκληθούν από την ανεπαρκή στειρότητα της διαδικασίας και την απειρία του αισθητικού.

Τύποι διόρθωσης

Τεχνικές:

 • Ενέσεις πηκτωμάτων.
 • Λιπογέμιση?
 • Χειλοπλαστική (χειρουργική και περιγράμματος);
 • Μόνιμο μακιγιάζ?
 • Ηλεκτροπόρωση.

Η διεύρυνση των χειλιών γίνεται με βιοπολυμερές και βιοδιασπώμενα τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ. Τα βιοπολυμερή είναι ειδικά προϊόντα με μακροχρόνια αποτελέσματα. Δεν συνιστάται η χρήση του κατά την πρώτη διαδικασία διόρθωσης ή όταν εργάζεστε με μη επαληθευμένο κύριο.

Η δεύτερη ομάδα είναι τα ενέσιμα φάρμακα. Οι ενέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ένεση της γέλης σε ένα χείλος ή μια ρινοχειλωτική πτυχή. Η ανύψωση του άνω χείλους με ασυμμετρία του κάτω χείλους είναι δημοφιλής. Το αναισθητικό εγχέεται σε μια αμπούλα με ένα πληρωτικό ή εκ των προτέρων. Για να ανακουφίσετε τον πόνο, χρησιμοποιήστε μια κρέμα.

Οι σύριγγες σιλικόνης χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά. Το ημισυνθετικό υλικό δεν είναι σε θέση να αποβληθεί από το σώμα. Οι ενέσεις αλλαντικής τοξίνης δεν θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε τα χείλη σας, αλλά μπορείτε να τους δώσετε φυσικό ζωντανό όγκο και υγιή όψη. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της δράσης του botox στον μυϊκό τόνο - το φάρμακο μειώνει τη μυϊκή συστολή. Το ύφασμα εξομαλύνεται, τα χείλη φαίνονται πιο γεμάτα.

Με τη λιπογέμισμα, τα χείλη γεμίζουν με τον δικό τους λιπώδη ιστό. Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία, καθώς η προσαρμογή νέων κυττάρων ιστού αποκλείεται με τοπική αναισθησία.

αυξημένος όγκος των χειλιών

Στη χειρουργική χειλοπλαστική, το εμφύτευμα εμφυτεύεται στον ιστό. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, γίνεται μια τομή στο εσωτερικό του χείλους και τοποθετείται το εμφυτευμένο υλικό. Οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονται για ιατρικούς λόγους ή για αισθητικούς λόγους. Για τη διόρθωση περιγράμματος, χρησιμοποιούνται ειδικά φάρμακα που εγχέονται στο στόμα, μεσονίτες. Μετά από αρκετές τρύπες, τα νήματα εισάγονται στον ιστό που σχηματίζουν σκελετό. Η περαιτέρω κάλυψη με ίνες ιστού και ίνες κολλαγόνου δημιουργεί φυσικό όγκο χωρίς να αλλάζει το σχήμα του στόματος.

Η ηλεκτροδιάτρηση είναι μια νέα τεχνική για μεγέθυνση και αναμόρφωση των χειλιών. Η διαδικασία δεν προκαλεί πόνο στον ασθενή και είναι απλή. Πραγματοποιείται σε ειδικές συσκευές, με τη βοήθεια των οποίων απελευθερώνονται χρήσιμα συστατικά στους ιστούς. Για να επιτύχετε την εμφάνιση των σαρκωμένων χειλιών, δεν χρειάζεται να διοχετεύετε μεγέθυνση ή να πάτε σε πλαστική χειρουργική. Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει τις μεθόδους. Το μόνιμο μακιγιάζ σας επιτρέπει να δώσετε στα χείλη σας μια πλούσια σκιά, να τονίσετε το περίγραμμά τους και να διορθώσετε ελαφρώς το σχήμα, δημιουργώντας μια οπτική πληρότητα των χειλιών.

Χαρακτηριστικά της αύξησης των χειλιών

Οι διαδικασίες και οι υπηρεσίες αύξησης των χειλιών είναι ακίνδυνες και δεν απαιτούν ειδική εκπαίδευση. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες του γυναικείου σώματος, η επέμβαση έχει αντενδείξεις. Χρειάζεστε ιατρική συμβουλή.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το ορμονικό υπόβαθρο μιας γυναίκας αλλάζει, η ευαισθησία αυξάνεται. Μπορεί να έχετε αλλεργία στο παυσίπονο ή αντίδραση στο φάρμακο.

Η αλληλεπίδραση του σώματος μιας εγκύου γυναίκας με πληρωτικά δεν έχει μελετηθεί, οι γιατροί δεν συνιστούν ενέσεις στη θέση τους. Κατά τον προγραμματισμό της εγκυμοσύνης, πρέπει να λάβετε υπόψη τον χρόνο που το φάρμακο θα φύγει από το σώμα.

Οι ενέσεις φυσικών σκευασμάτων - υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο - δεν βλάπτουν το σώμα μιας θηλάζουσας μητέρας. Οι γιατροί πιστεύουν ότι οι αναισθητικές ενέσεις είναι επιβλαβείς, χωρίς τις οποίες ο πόνος είναι δύσκολο να υπομείνει. Οι αισθητικοί προτιμούν να μην το κάνουν ενώ θηλάζουν.

Με έμμηνο ρύση

Η λήψη ενέσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου σας αυξάνει την πιθανότητα οίδημα και μώλωπες. Η αιμορραγία μπορεί να αυξηθεί, η ευαισθησία στις ενέσεις. Λόγω αυξημένης ροής αίματος, αυξημένου αγγειακού τόνου, μετά από αύξηση κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μικρότερο από το συνηθισμένο.

Κορίτσι με διευρυμένα χείλη

Πόσο εξοικονομείται το αποτέλεσμα μέσω διαφορετικών τεχνικών

Τα βιοπολυμερή έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση στα ενέσιμα. Το προϊόν μπορεί να διαρκέσει έως και 5-6 χρόνια. Τα βιοδιασπώμενα τζελ διαρκούν από έξι μήνες έως ένα χρόνο. Η αλλαντική τοξίνη έχει αθροιστική δράση, η διάρκειά της αυξάνεται με κάθε παρέμβαση. Αρχικά, το διάστημα μεταξύ των ενέσεων είναι 3-4 μήνες. Με τη λιπογέμισμα, ο λιπώδης ιστός που εισάγεται παραμένει στις περισσότερες περιπτώσεις για πάντα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να αναπληρωθεί μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο.

Η εισαγωγή σιλικόνης δίνει στο στόμα το τελικό του σχήμα μετά από μερικούς μήνες. Η διάρκεια της έκθεσης καθορίζεται από τον ασθενή. Το φάρμακο δεν διαλύεται στο ανθρώπινο σώμα, εξάγεται με καλλυντικά μέσα και με τη βοήθεια μιας επέμβασης. Το ίδιο ισχύει και για τη χειρουργική χειλοπλαστική.

Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας ηλεκτροδιάτρησης, απαιτείται ένα μάθημα 6-8 διαδικασιών κάθε 2 εβδομάδες. Ένα επαναλαμβανόμενο μάθημα μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο. Το τατουάζ στα χείλη διαρκεί έως και 3-5 χρόνια και διαγράφεται σταδιακά, χάνοντας το χρώμα.

Αντενδείξεις και φροντίδα μετά τη διαδικασία

Η χειρουργική επέμβαση αύξησης των χειλιών με ενέσεις έχει μια σειρά αντενδείξεων:

 1. Εγκυμοσύνη, γαλουχία.
 2. Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.
 3. Αυτοάνοσο νόσημα.
 4. Έναρξη του εμμηνορροϊκού κύκλου.
 5. Λοίμωξη ή φλεγμονή στο στόμα.
 6. Οξεία φάση ιογενών ή μολυσματικών ασθενειών.
 7. Λήψη φαρμάκων για την αραίωση του αίματος.
 8. Υπέρταση.
 9. Έρπης ή βλάβη στην επένδυση των χειλιών.
 10. Λιγότερο από ένας μήνας από την ημερομηνία των καλλυντικών διαδικασιών (ξεφλούδισμα, καθαρισμός, επίστρωση επιφάνειας).
Ένεση χειλιών για μεγέθυνση

Εάν έχετε αλλεργική αντίδραση, πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας για να αποτρέψετε την αντίδραση. Εάν αγνοήσετε τις αντενδείξεις, τότε μπορεί να υπάρξουν συνέπειες:

 • Πρήξιμο του προσώπου?
 • Παραμόρφωση και υπερβολικό πρήξιμο.
 • Κνησμός
 • Μώλωπες, μώλωπες?
 • άνιση κατανομή της ύλης.

Πριν περάσετε από τη διαδικασία, θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Πρέπει να σταματήσετε τη λήψη αντιβιοτικών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων λίγες ημέρες πριν από τις ενέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι παρενέργειες μπορούν να αποφευχθούν.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, απαγορεύεται:

 • πίνετε και τρώτε ζεστά την πρώτη μέρα, πίνετε αλκοόλ.
 • Κάπνισμα;
 • λήψη φαρμάκων χωρίς τη συγκατάθεση του γιατρού ·
 • 1 ημέρα χρήση διακοσμητικών καλλυντικών (κραγιόν, βάλσαμο).
 • Επισκεφθείτε λουτρά, σάουνες και σολάριουμ.
 • δύο εβδομάδες για ξεφλούδισμα και ξεφλούδισμα του προσώπου.
 • πηγαίνετε στον οδοντίατρο (δεν μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας διάπλατα).
 • κάντε ασκήσεις για τα χείλη, κάντε μασάζ για ένα μήνα.

Πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες οδηγίες:

 1. Ελαχιστοποιήστε την κινητικότητα του στόματος.
 2. Μην αγγίζετε με τα χέρια σας, μην ζυμώνετε.
 3. Μειώστε την ένταση της προπόνησης και της σωματικής δραστηριότητας.
 4. Το φιλί πρέπει να αποφεύγεται για 2-3 ημέρες.
 5. Πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Η φροντίδα μετά την επαύξηση συνταγογραφείται από αισθητικό. Οι ενυδατικές κρέμες χρησιμοποιούνται συνήθως και μπορούν να αγοραστούν από τον πάγκο. Μπορείτε να δουλέψετε τα χείλη σας με ένα κομμάτι πάγου για να αποφύγετε το πρήξιμο και να εφαρμόσετε κομπρέσες. Επιτρέπεται η εφαρμογή μάσκας προσώπου με βάση ξινή κρέμα, κεφίρ και μέλι.

Μεταξύ των διαφόρων μεθόδων προσθήκης όγκου σε σφουγγάρια, θα πρέπει να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Πρέπει να εστιάσετε στον τύπο του προβλήματος, στην ηλικία και στην παρουσία αντενδείξεων. Επιδιώκοντας τα ιδανικά της ομορφιάς, πολλά κορίτσια υποβάλλονται ανελέητα σε μια επέμβαση, οι συνέπειες της οποίας είναι δυσάρεστες. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αισθητικό πριν πάρετε την τελική απόφαση.