Ενέσεις υαλουρονικού οξέος στα χείλη: όλες οι λεπτές λεπτομέρειες της διαδικασίας, πριν και μετά τις φωτογραφίες

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος είναι γνωστές ως πλάνα ομορφιάς. Με τη βοήθειά τους, οι αισθητικοί αποκαθιστούν τη νεότητα στο δέρμα και δίνουν όγκο στα χείλη.

Η καλλυντική διαδικασία τα καθιστά γεμάτα και διορθώνει το σχήμα τους. Είναι πολύ δημοφιλές σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ενίσχυση, ενυδάτωση, αναζωογόνηση

Το υαλουρονικό οξύ είναι σχετικά ασφαλές, δεν είναι ανάλογο με τη σιλικόνη, όπως πιστεύουν πολλοί. Είναι ένας πολυσακχαρίτης που παράγεται φυσικά στο σώμα.

Είναι μέρος του ιστού και δεσμεύει το νερό στα κύτταρα και στον μεσοκυττάριο χώρο. Αυτό διατηρεί τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Ένα μόριο υαλουρονικού οξέος συσσωρεύει χίλια μόρια νερού.

Η ποσότητα υαλουρονικού οξέος μειώνεται με την ηλικία. Μπορείτε να προκαλέσετε την παραγωγή του χρησιμοποιώντας ειδικές διαδικασίες ή να το εισάγετε μέσω ενέσεων.

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται επίσης σε πολλές ενυδατικές κρέμες. Αλλά επηρεάζει μόνο τα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Δεδομένου ότι το οξύ είναι μια φυσική ουσία στο σώμα, δεν απορρίπτεται τεχνητά μετά την κατάποση και δεν προκαλεί αλλεργίες.

Πόσο διαρκεί το υαλουρονικό οξύ στα χείλη; Μια συνεδρία διαρκεί έξι μήνες (μερικές φορές έως και 12 μήνες).

Επαναλάβετε την ένεση εάν θέλετε. Μπορείτε να τα αναθέσετε μόνο σε αισθητικούς.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διόρθωσης

Η ένεση υαλουρονικού οξέος διαρκεί λίγο - από 15 έως 30 λεπτά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Το ενέσιμο φάρμακο δεν μετατοπίζεται, δεν μεταναστεύει. Δεν απαιτείται αποκατάσταση μετά την ένεση ομορφιάς.

Διόρθωση χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Η ένεση είναι κατάλληλη για γυναίκες μεταξύ 17 και 60 ετών. Η εισαγόμενη ουσία απορροφάται και αποβάλλεται από το σώμα χωρίς καμία αρνητική επίδραση, τα περιγράμματα επιστρέφουν στην προηγούμενη κατάσταση.

Το αναζωογονητικό διορθωτικό προϊόν δεν αφήνει σημάδια, ουλές ή ουλές. Οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Το μειονέκτημα είναι η οδυνηρότητα της διαδικασίας. Η αναισθησία θα σας βοηθήσει να είστε υπομονετικοί με τα αποτελέσματα, αλλά ορισμένοι ασθενείς ισχυρίζονται ότι αισθάνονται ότι κάθε βελόνα κολλάει και η αίσθηση δεν είναι άνετη.

Η διαδικασία έχει πολλές αντενδείξεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις η υπηρεσία είναι ασφαλής, αλλά το υαλουρονικό οξύ των ζώων μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Επομένως, πρέπει να επιλέξετε ένα κομμωτήριο με άψογη φήμη για τη διαδικασία, να διευκρινίσετε με ποια υλικά θα εργαστεί ο αισθητικός, να ζητήσετε κριτικές και συστάσεις.

Η επιθυμία να είσαι τέλειος ξεπερνά μερικές φορές το μέτρο. Προσπαθώντας να συμβαδίσετε με τις τάσεις, μπορείτε να υπερβείτε τις ενέσεις και να μην παρατηρήσετε πώς τα χείλη φαίνονται αφύσικα μεγάλα. Είναι σημαντικό να σταματήσετε εγκαίρως.

Η αντικειμενική γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε βοηθά σε αυτό.

Μέχρι στιγμής, οι ειδικοί έχουν υποστηρίξει εάν το υαλουρονικό οξύ είναι εθιστικό, προκαλώντας γυναίκες διαφορετικών ηλικιών να επιστρέψουν στο κομμωτήριο για άλλη ένεση.

Ενδείξεις

Η διάσημη ξανθιά Marilyn Monroe σημείωσε ότι ένα κορίτσι πρέπει να έχει όμορφα μάτια και χείλη. Φυσικά, γεμάτα, αισθησιακά, δεν αφήνουν τις γυναίκες χωρίς την προσοχή του ανδρικού κοινού.

Κάθε κορίτσι έχει τους δικούς της λόγους και κίνητρα για να επικοινωνήσει με έναν αισθητικό. Αυτό αντιστοιχεί στις τάσεις της μόδας, στην επιθυμία να γίνει πιο όμορφος για έναν άντρα που αγαπιέται, ή μια εξέγερση ενάντια στη Μητέρα Φύση που δεν ανταμείφθηκε με γεμάτα χείλη.

Οι αισθητικοί διακρίνουν τρεις κατηγορίες γυναικών που αποφασίζουν για τη διαδικασία:

 • Κορίτσια κάτω των 30 ετών που θέλουν να φαίνονται πιο ελκυστικά και σέξι.
 • Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος μετά από 30 χρόνια βοηθούν να τονιστεί το περίγραμμα, να εξαλειφθούν οι ασυμμετρίες, να διορθωθούν οι ανισορροπίες.
 • Σε γυναίκες άνω των 50 ετών, η διαδικασία ανασηκώνει τις γωνίες και επαναφέρει το χρώμα.

Αντενδείξεις

Η αύξηση και η διόρθωση των χειλιών δεν είναι διαθέσιμη σε όλους. Στα κέντρα ομορφιάς, θα αρνηθούν να κάνουν ένεση υαλουρονικού οξέος:

 • έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες ·
 • με φλεγμονή στην περιοχή των μελλοντικών ενέσεων.
 • Ασθενείς με υπερευαισθησία στο φάρμακο.
 • κατά τη διάρκεια ή μετά από μολυσματικές ασθένειες ·
 • με παραβίαση της πήξης του αίματος.

Οι ειδικοί επίσης δεν συνιστούν την προσφυγή στο περίγραμμα κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Αυτό επηρεάζει τη διάρκεια της δράσης του υαλουρονικού οξέος.

Προετοιμασία για τη διαδικασία, τεχνική

Δεν απαιτείται προπαρασκευαστική προετοιμασία πριν από την εισαγωγή αντιγηραντικών και διορθωτικών παραγόντων. Η ένεση γίνεται σε εξωτερική βάση. Σε αυτό το διάστημα διαρκεί 15 έως 30 λεπτά.

Οι καλλυντικές κλινικές χρησιμοποιούν διάφορα πληρωτικά (πληρωτικά) με υαλουρονικό οξύ.

Εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή προβλήματα υγείας, το επιθυμητό σχήμα των σφουγγαριών πρέπει να συζητηθεί με τον αισθητικό. Πριν από την εισαγωγή του υαλουρονικού οξέος, απαιτείται αναισθησία.

Χρησιμοποιήστε ένα τζελ ή μια ένεση στη γραμμή των ούλων. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με μια οδοντιατρική διαδικασία. Η αναισθησία διαρκεί έως και μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πλοίαρχος πρέπει να δώσει στα χείλη το επιθυμητό σχήμα.

Το φάρμακο για χορήγηση είναι σε σφραγισμένες σύριγγες μίας χρήσης που εγγυώνται τη στειρότητα. Πρώτον, η αισθητικός κάνει ένεση στη μέση των χειλιών.

Αν και η διαδικασία είναι σύντομη, δεν βιάζεται. Το φάρμακο πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα κατά μήκος του περιγράμματος. Αφού εισαχθεί το υπόλοιπο σερβίρισμα. Δεν πρέπει να υπάρχουν άλλες σφραγίδες ή χτυπήματα.

Διαδικασία διεύρυνσης χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Για τη διόρθωση των μικρών χειλιών, 1 ml του φαρμάκου είναι αρκετό, για μεγάλα χείλη 2-3 ml. Η ουσία εγχέεται με μια λεπτή βελόνα. Απαιτείται ελαφρύ μασάζ και κρύα κομπρέσα μετά τις ενέσεις.

Σε αυτό το βίντεο, ο ειδικός θα σας πει πώς να μεγεθύνετε και να διορθώνετε τα περιγράμματα χρησιμοποιώντας ενέσεις υαλουρονικού οξέος στα χείλη:

Υπάρχουν δύο τεχνικές για τη χορήγηση του φαρμάκου:

 • Γεμίστε το περίγραμμα. Γίνεται γρήγορα καθώς το πρήξιμο αυξάνεται κάθε λεπτό, το οποίο μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.
 • Γέμισμα χειλιών. Δίνει μια πιο φυσική εμφάνιση. Η ένεση εγχέεται ομοιόμορφα πάνω από τη ροζ επιφάνεια.

Προτάσεις φροντίδας του δέρματος μετά τη συνεδρία

Μπορείτε να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριότητές σας αμέσως μετά την ένεση.

Ταυτόχρονα, μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ - το οποίο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για αρκετές ημέρες - υπάρχουν αρκετές αντενδείξεις:

 • Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά καλλυντικά τις πρώτες τρεις έως τέσσερις ημέρες.
 • επισκεφθείτε το σολάριουμ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
 • κάντε ατμόλουτρο στη σάουνα.
 • κολύμπα στην πισίνα;
 • κάντε ένα ζεστό μπάνιο?
 • πιείτε ζεστά ροφήματα.

Οι γιατροί συμβουλεύουν επίσης να μην φιλιούνται, να τρώνε ζεστό φαγητό και να καπνίζουν για αρκετές ημέρες μετά τις ενέσεις.

Αποτελέσματα

Μια συνεδρία αρκεί για να αλλάξουν αισθητά τα χείλη. Το υαλουρονικό οξύ αυξάνει τον όγκο τους, τα κάνει παχιά και λειαίνει το περίγραμμα.

Τα αποτελέσματα, τα οποία εξαρτώνται από την ικανότητα του αισθητικού και την ποιότητα του πληρωτικού, θα είναι ορατά μετά από δύο έως τρεις ημέρες.

Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα χείλη πριν και μετά τις ενέσεις με σκευάσματα υαλουρονικού οξέος για διόρθωση περιγράμματος, αύξηση, ανύψωση των κατεβασμένων γωνιών:

Χείλη πριν και μετά την αύξηση με υαλουρονικό οξύπριν και μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύΦωτογραφία πριν και μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Δύο εβδομάδες αργότερα πρέπει να επισκεφθείτε την αισθητικό για έλεγχο.

Πιθανές επιπλοκές

Το φάρμακο σπάνια προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Για να αποφύγετε τις επιπλοκές, είναι σημαντικό να ενημερώσετε το γιατρό σας για την υγεία σας.

Την επόμενη ημέρα μετά τις ενέσεις, είναι πιθανό το πρήξιμο, το κοκκίνισμα, τα περιγράμματα θολώνουν ως αποτέλεσμα.

Μην φοβάσαι. Μετά από μερικές ημέρες, αν ακολουθήσετε τη συμβουλή ενός αισθητικού, τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν.

Μέσες τιμές

Η αύξηση και διόρθωση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μια δαπανηρή διαδικασία. Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι πρόκειται για ομορφιά και αισθητική, δεν αξίζει να το παρακάμψετε.

Η τιμή εξαρτάται από τον κατασκευαστή των ενέσεων με βάση τον πολυσακχαρίτη και τον όγκο.

Οι υπηρεσίες ενός αρχάριου πλοιάρχου γίνονται φθηνότερες, αλλά όλοι οι κίνδυνοι πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι γιατροί συμβουλεύουν να σκεφτούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να μην πάρουν τη διαδικασία επιπόλαια.

Ακόμη και αν ο γιατρός είναι υψηλής ειδίκευσης, χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, έχει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση τέτοιων επεμβάσεων, δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα εάν δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ ανεύθυνο να κρύβουμε κάτι και να ελπίζουμε αυθαίρετα.

Η διαδικασία δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά απαιτεί μεγάλη προετοιμασία. Πρόκειται για την επιλογή ενός καλλυντικού κέντρου.

Η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθούν αποτελέσματα σε μία διαδικασία.

Οι υψηλές απαιτήσεις από ειδικούς βοηθούν στην αποφυγή ανεπιθύμητων συνεπειών.

Μόνο τα αδειοδοτημένα ιδρύματα έχουν δικαίωμα να κάνουν ένεση. Μην ελπίζετε σε ένα θαύμα, αγνοήστε τις αντενδείξεις και τα προβλήματα υγείας.