Πώς να μεγεθύνετε τα χείλη χωρίς πλαστικό

Κορίτσια με αυξημένο όγκο στα χείλη χωρίς ενέσεις

Ονειρεύεστε παχουλά, ελκυστικά χείλη, αλλά δεν θέλετε να καταφύγετε στις υπηρεσίες των πλαστικών χειρουργών; Τότε θα είστε περίεργοι για τα απλά μυστικά της αύξησης των χειλιών. Τελικά, θα σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να μεγαλώσουν τα χείλη σας στο σπίτι για πάντα. Εάν φοβάστε τις ενέσεις και τρέμετε με την αναφορά της λέξης "νυστέρι" τότε είναι περιττό να μάθετε ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μέθοδοι και μέσα αύξησης των χειλιών χωρίς ενέσεις.

Τα χείλη είναι το κύριο στοιχείο της σεξουαλικότητας

Είναι γνωστό ότι όταν οι άντρες συναντώνται για πρώτη φορά, δεν δίνουν λίγη προσοχή στα χείλη τους. Είναι αυτό το μέρος του γυναικείου προσώπου που δίνει σεξουαλικότητα στην εικόνα στο σύνολό της και την κάνει πολύ ελκυστική για το ισχυρό φύλο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο σχετίζονται με την αύξηση των χειλιών και του στήθους. Ας θυμηθούμε μια από τις πιο έξυπνες και πιο υπέροχες γυναίκες στον κόσμο - την Αντζελίνα Τζολί, τα ανοιχτά χείλη είναι ένα αδιαμφισβήτητο πρότυπο μεταξύ ενός εκατομμυρίου κοριτσιών.

Ωστόσο, δεν έχουν ανταμειφθεί όλα τα όμορφα σεξ με μεγάλα χείλη από τη φύση τους. Και πολλοί κάνουν την ερώτηση: "Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη χωρίς χειρουργική επέμβαση; " Δεν είναι περίεργο, γιατί η φυσικότητα είναι η τάση και δεν είναι όλοι οι άντρες ευχαριστημένοι όταν ανακαλύπτουν ότι ο επιλεγμένος τους έχει επιτύχει το αποτέλεσμα της διεύρυνσης των χειλιών τεχνητά. Επιπλέον, συχνά όταν οι πελάτες απευθύνονται σε χειρουργό παίρνουν ακριβώς το αποτέλεσμα που είχαν ονειρευτεί. Ένας επιστήμονας χαμηλής ειδίκευσης μπορεί όχι μόνο να σας απογοητεύσει, αλλά και να σας αναγκάσει να διορθώσετε τα λάθη που έχει κάνει μετά το γεγονός.

Ξεκινήστε το πρωί σας σωστά!

Τι κάνει ο καθένας μας λίγο μετά το ξύπνημά του; Φυσικά, κάνει θεραπείες νερού - πλένει το πρόσωπό της και βουρτσίζει τα δόντια της. Μια άλλη απλή τεχνική βοηθά στη διεύρυνση των χειλιών χωρίς χειρουργική επέμβαση: προσθέστε μια άλλη σημαντική στιγμή σε αυτό το καθημερινό τελετουργικό - πάρτε μια οδοντόβουρτσα, βάλτε μερικές σταγόνες μέλι και κάντε μασάζ στα χείλη σας με απαλές κινήσεις για 60 δευτερόλεπτα. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χορτάσετε τα χείλη σας με ευεργετικά στοιχεία, αλλά θα τα κάνει επίσης οπτικά να φαίνονται μεγαλύτερα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε βάλσαμο για τα χείλη.

Σπουδαίος!Ένα μασάζ στα χείλη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση φλεγμονής, μικρορωγμάτων ή εξανθημάτων ή αλλεργιών οποιασδήποτε προέλευσης.

Ακόμα και στην αρχαιότητα, οι γυναίκες μεγάλωναν τα χείλη τους με αντίθετες κομπρέσες που εναλλάσσονταν μεταξύ ζεστού και κρύου νερού. Θα παρατηρήσετε γρήγορα το αποτέλεσμα εάν σκουπίζετε πρώτα τα χείλη σας με ένα κομμάτι πάγου κάθε πρωί και στη συνέχεια τα ξεπλένετε με ζεστό νερό. Επιπλέον, το χρώμα των χειλιών γίνεται πιο γεμάτο και πιο ανοιχτό.

όμορφο κορίτσι με αυξημένο όγκο στα χείλη

Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη σας στο σπίτι για να τα κρατήσετε σφριγηλά για πάντα; Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω. Ωστόσο, με την τακτική χρήση όλων αυτών των τεχνικών σε συνδυασμό, θα δείχνεις πάντα ελκυστική και σέξι. Αν σίγουρα θέλετε να επιτύχετε μια μακροχρόνια επίδραση των μεγάλων χειλιών, μια επίσκεψη σε αισθητικό ή πλαστικό χειρουργό είναι αναπόφευκτη.

Για να δώσετε στα χείλη σας έναν σαγηνευτικό όγκο και να δημιουργήσετε ένα οίδημα, μπορείτε να καταφύγετε σε πολύ ειδικά μέσα - τη χρήση μπαχαρικών και μπαχαρικών. Χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα και εξακολουθούν να θεωρούνται ως πολύ αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες σήμερα.

Σπουδαίος!Θυμηθείτε, αυτή η τεχνική δεν συνιστάται εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου πέντε έως έξι ώρες.

Η άσκηση θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε τα χείλη σας;

Είναι εύκολο να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και μπορείτε να επιτύχετε την όψη των σαρκωμένων χειλιών στο σπίτι, εξασκώντας ένα ειδικά κατασκευασμένο σετ άσκησης. Με ασκήσεις χειλιών, μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη σας χωρίς χειρουργική επέμβαση και να τους δώσετε το μέγεθος που θέλετε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τον πρώτο μήνα. Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα, πρέπει να συνεχίσετε να ασκείστε κάθε τρεις ημέρες. Διαβάστε παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσετε γυμναστική για να μεγαλώσετε τα χείλη.

Γυμναστική για αύξηση των χειλιών

Πριν το κάνετε αυτό, καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας, βουρτσίστε τα δόντια σας και ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με νερό. Κάθε μία από τις ασκήσεις που περιγράφονται παρακάτω πρέπει να εκτελεστεί 10 φορές, σταδιακά έως και 20 φορές:

 1. Τεντώστε τα χείλη σας όσο το δυνατόν περισσότερο, ανοίξτε τα χείλη σας, τώρα κλείστε τα και χαλαρώστε τους μύες του προσώπου σας.
 2. Με το στόμα κλειστό, περιστρέψτε τα χείλη σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα σημάδι απείρου.
 3. Βγάλτε τη γλώσσα σας όσο πιο μακριά μπορείτε και προσπαθήστε να την κρατήσετε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον τρία δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε στην κανονική σας θέση και χαλαρώστε.
 4. Εκπνέοντας, τραβήξτε τα χείλη σας προς τα εμπρός όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσομοιώστε το σβήσιμο ενός κεριού. Μετά από μερικές στιγμές, χαλαρώστε τα χείλη σας.
 5. Εισπνεύστε τον αέρα, φουσκώστε τα μάγουλά σας. Τα χείλη πρέπει να διπλωθούν σε σωλήνα αυτή τη στιγμή. Εκπνεύστε σχεδόν όλο τον αέρα αργά και στη συνέχεια εκπνεύστε απότομα μερικές φορές.
 6. Σχεδιάστε φωνήεντα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να εκπνέετε μέσα από το στόμα σας με έναν ήχο.
 7. Σφυρίξτε τη μελωδία που σας αρέσει για αρκετά λεπτά. Κάντε το όσο πιο δυνατά γίνεται.

Πώς να μεγεθύνετε τα χείλη με μακιγιάζ;

κόκκινο lip gloss για περισσότερο όγκο

Υπάρχει ένα ειδικό μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί αύξηση των χειλιών στο σπίτι. Θα σας πούμε πώς να μεγεθύνετε τα χείλη σας με το σωστό μακιγιάζ. Για να μεγεθύνετε τα χείλη σας στο σπίτι, πρέπει να γνωρίζετε μερικά κόλπα και αποχρώσεις. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι είναι δυνατό να διευρυνθεί το άνω χείλος χωρίς χειρουργική επέμβαση φέρνοντάς το πάνω από το φυσικό του περίγραμμα. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Έτσι μπορείτε να πάρετε ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα που δεν έχει καμία σχέση με τη φυσικότητα. Συμβουλές για το πώς να κάνετε τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα με το μακιγιάζ:

 • Η αύξηση των χειλιών χωρίς χειρουργική επέμβαση και ενέσεις είναι δυνατή εάν χρησιμοποιείτε μολύβι και ελαφρύ κραγιόν.
 • Στη μέση του χείλους μπορείτε να σκιάσετε με ένα πιο σκούρο κραγιόν και επίσης να εφαρμόσετε λίγο γυαλιστερό.

Πώς να μεγαλώσετε τα χείλη σας. Συνταγές παραδοσιακής ιατρικής

Αύξηση χειλιών με καυτερές πιπεριές
 • Αλέστε τις κόκκινες πιπεριές σε μορφή πολτού. Γεμίστε το μείγμα με ένα ποτήρι ζεστό νερό και αφήστε το να σταθεί. Βρέχουμε ένα βαμβάκι σε παγωμένο έγχυμα και το απλώνουμε στα χείλη σας όσο μπορείτε να χειριστείτε μια αίσθηση καψίματος. Μην το παρακάνετε - αλλιώς μπορείτε να κάψετε το λεπτό δέρμα των χειλιών σας!
 • Κόψτε μια φέτα τζίντζερ, τρίψτε το σε ένα λεπτό τρίφτη και κάντε μια κομπρέσα για τα χείλη. Για να πολλαπλασιάσετε το αποτέλεσμα, κάντε μασάζ στην πάστα που προκύπτει ανάμεσα στα χείλη σας. Στο τέλος του χειρισμού, φροντίστε να αλείψετε τα χείλη σας με βάλσαμο!
 • Στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε ένα scrub που θα σας επιτρέψει να μεγεθύνετε τα χείλη σας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, την κανέλα και το μέλι σε ίσες αναλογίες. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα τρίχας για να κάνετε μασάζ στα χείλη για λίγα λεπτά. Τα χείλη σας όχι μόνο θα αυξήσουν σε όγκο, αλλά και τρυφερότητα και απαλότητα.
 • Η μέντα είναι ένας αναντικατάστατος βοηθός στην επίλυση του προβλήματος των λεπτών μικρών χειλιών. Βάλτε τον πολτό από ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο σε βαμβάκι για λίγα λεπτά, στη συνέχεια πλύνετε με ζεστό νερό και υγράνετε τα χείλη σας.
 • Κάντε μασάζ στα χείλη σας με ένα τριμμένο scrub λεμονιού. Μόλις νιώσετε μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα, αφαιρέστε το και βάλτε κραγιόν.

Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα

Πώς αλλιώς μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη σας χωρίς ενέσεις και χειρουργική επέμβαση; Επίσης, οι πιο τολμηροί μπορούν να καταφύγουν σε μια άλλη ασυνήθιστη μέθοδο και να καταλάβουν πώς να διευρύνουν τα χείλη χωρίς ενέσεις και χειρουργική επέμβαση - χρησιμοποιώντας μια ειδική αντλία για να προσθέσετε όγκο στα χείλη. Πολλοί είναι σκεπτικοί για αυτήν τη συσκευή, αλλά όπως και να έχει, έχει θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα χείλη μεγεθύνονται μόνο λίγες ώρες. Η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση: αλείψτε τα χείλη με βάλσαμο, πιέστε την αντλία και απορροφήστε αέρα. Πρώτα απ 'όλα, δεν πρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία συχνά και η διάρκεια της δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τρία δευτερόλεπτα.

Πώς γεμίζω τα χείλη μου; Για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σειρά ασκήσεων σε συνδυασμό με ικανό μακιγιάζ. Απλά κάντε υπομονή και μετά από λίγο θα παρατηρήσετε σίγουρα τα αποτελέσματα.