Πώς να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των χειλιών στο σπίτι

Τα όμορφα σαρκώδη χείλη πάντα προσέλκυαν μέλη του αντίθετου φύλου. Τι να κάνουμε όμως με εκείνους στους οποίους η φύση δεν έχει χαρίσει τέτοια εξωτερική αξιοπρέπεια;

Υπάρχουν πολλές ιατρικές διαδικασίες, μετά τις οποίες κάθε γυναίκα γίνεται ευτυχής ιδιοκτήτρια ενός όμορφου σχήματος χειλιών. Ωστόσο, είναι όλα αρκετά ακριβά και πολύ επώδυνα καθώς καταστρέφουν το δέρμα. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα - η αύξηση των χειλιών στο σπίτι.

αυξημένος όγκος χειλιών

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε μόνιμα τα χείλη στο σπίτι

Όταν επισκέπτεστε έναν αισθητικό ή χειρουργό για να μεγεθύνετε το σφουγγάρι, το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό και μετά τους περισσότερους χειρισμούς θα παραμείνει για πάντα. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε οικιακές μεθόδους, το αποτέλεσμα θα γίνει αισθητό μόνο μετά από πολύ καιρό.

Αν όμως έχει ήδη επιτευχθεί και ενισχυθεί με καθημερινή πρακτική, τότε το αποτέλεσμα θα κρατήσει για πάντα. Σήμερα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αντλήσετε τα χείλη στο σπίτι:

Κραγιόν για μεγέθυνση
 1. Χρήση ειδικής συσκευής.
 2. Μασάζ;
 3. Λαϊκές συνταγές;
 4. Εφαρμογή ειδικής κρέμας.
 5. Ασκήσεις για "άντληση" των χειλιών.
 6. Φαρμακευτική αγωγή;
 7. Διακοσμητικά καλλυντικά.

Να θυμάστε ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. Εάν το μασάζ έχει λειτουργήσει για τον ένα, μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό για τον άλλο.

Αν λοιπόν μετά από λίγο δεν υπάρχουν αλλαγές στο σχήμα και το μέγεθος του στόματος, θα πρέπει να μεταβείτε σε άλλη μέθοδο. Το κύριο πράγμα είναι να μην απελπίζεστε και να δοκιμάσετε όλους τους τρόπους αύξησης των χειλιών στο σπίτι.

Τρόποι για να ενισχύσετε τα χείλη στο σπίτι

Το να μεγεθύνουν τα σφουγγάρια χωρίς χειρουργική επέμβαση και δερματικές βλάβες είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Και παρόλο που το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης είναι υψηλότερο και το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα, δεν θα αποφασίσει κάθε κορίτσι σε ένα τέτοιο βήμα.

Πώς να μεγεθύνετε τα χείλη στο σπίτι χωρίς τέτοιες ριζικές παρεμβάσεις; Τώρα αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο σπίτι.

Με ειδική συσκευή

Η Κίνα δικαίως θεωρείται η γενέτειρα μιας τέτοιας συσκευής. Οι παραδεισένιες γυναίκες προσπαθούσαν πάντα να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Ποιο είναι το ιστορικό γεγονός ότι τα κορίτσια αναγκάζονταν να φορούν ξύλινα παπούτσια για να μην μεγαλώνουν τα πόδια τους, αφού το μικρό πόδι θεωρούνταν σημάδι ομορφιάς.

Οι σύγχρονες Κινέζες εφηύραν πολλές μηχανές άσκησης προσώπου. Μεγέθυνση ματιών, διόρθωση σχήματος μύτης, λακκάκια στα μάγουλα, σχήμα χαμόγελου και μέγεθος χειλιών.

Αυτή δεν είναι ολόκληρη η λίστα των χειρισμών για τους οποίους έχουν εφευρεθεί ειδικοί προσομοιωτές. Τέτοιες συσκευές είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο για τη χώρα μας. Δεν είναι ακόμη τόσο διαδεδομένα όσο στο σπίτι του κατασκευαστή, αλλά απολαμβάνουν ταχεία δημοτικότητα στη χώρα μας.

Η συσκευή είναι ένα λαστιχένιο δοχείο. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό σχήμα της συσκευής για κάθε τύπο στόματος και μέγεθος.

 • Κύκλος;
 • Ωοειδής;
 • επίμηκες οβάλ.
Μεγέθυνση χειλιών

Η αρχή λειτουργίας είναι το κενό. Όποιος έχει κάνει ποτέ μασάζ με κουτί σιλικόνης θα καταλάβει αμέσως πώς λειτουργεί.

Με την άντληση αέρα από τον κλειστό χώρο, η συσκευή κυριολεκτικά τραβά τα χείλη προς τα μέσα. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στους μαλακούς ιστούς και αυξάνει σημαντικά τον όγκο.

Το αποτέλεσμα μετά από μια τέτοια επέμβαση διαρκεί για αρκετές ώρες.

Αυτή η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής για τα αιμοφόρα αγγεία και το δέρμα. Εάν δεν γίνει κατάχρηση, δεν θα υπάρξουν παρενέργειες. Το κόστος της συσκευής είναι χαμηλό, οπότε ο καθένας έχει την ευκαιρία να το δοκιμάσει μόνος του. Το εμπορικό του όνομα είναι προσομοιωτής κενού.

μασάζ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ έχουν ερευνηθεί και αποδειχθεί εδώ και καιρό. Όχι μόνο σώζει το υπερβολικό βάρος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση του δέρματος, αλλά γίνεται επίσης πιστός βοηθός όταν πρόκειται για τη διεύρυνση των χειλιών.

Μασάζ χειλιών με οδοντόβουρτσα για μεγέθυνση

Η ουσία της μεθόδου είναι να κάνετε μασάζ στα χείλη με μια οδοντόβουρτσα με απαλές και μέτριας σκληρότητας τρίχες. Η ροή του αίματος στα χείλη δημιουργεί επιπλέον όγκο. Πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω προϊόντα στα χείλη σας.

 1. Οδοντόκρεμα (δροσίζει την επιφάνεια του στόματος).
 2. Κρέμα χειλιών (προσθέτει απαλότητα).
 3. Μέλι (βοηθά στην ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος).
 4. Απαλό peeling (αφαιρεί τα νεκρά σωματίδια του δέρματος και προάγει την αναζωογόνηση).

Αυτά τα πρόσθετα βελτιώνουν την ολίσθηση του πινέλου στα χείλη και προσφέρουν επιπλέον οφέλη. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται πολλές φορές την ημέρα. Δεν θα έχει μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά όταν συνδυάζεται με άλλες μεθόδους θα βελτιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η μόνη αντένδειξη είναι η βλάβη του δέρματος (ρωγμές, φλεγμονές ή αλλεργικές αντιδράσεις).

Λαϊκές συνταγές

Έχουν χρησιμοποιηθεί από μητέρες, γιαγιάδες, ακόμη και προγιαγιάδες. Πολλές γενιές γυναικών έχουν αναζητήσει τις πιο αποτελεσματικές λαϊκές συνταγές για την αύξηση των χειλιών. Οι παρακάτω μέθοδοι θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές.

 • Μασάζ με παγάκια.
 • Φλιτζάνι;
 • Πιπέρι;
 • Γλυκερίνη.
Πάγος για μασάζ χειλιών για μεγέθυνση

Το μασάζ με πάγο λειτουργεί με βάση την αρχή της αντίθεσης θερμοκρασίας.

Αρχικά, γίνεται μασάζ στα χείλη με πάγο και στη συνέχεια εφαρμόζεται μια χαρτοπετσέτα ή απλά ένα πανί εμποτισμένο με ζεστό νερό.

Η μέθοδος είναι αρκετά κουραστική. Για να δείτε το αποτέλεσμα ενός μικρού πρηξίματος, πρέπει να αλλάξετε τη θερμοκρασία πολλές φορές.

Η χρήση ενός βάζου (καπάκι, καπάκι, βάζο) λειτουργεί με βάση την αρχή του προσομοιωτή κενού. Το γυαλί εφαρμόζεται στο στόμα και ο αέρας τραβιέται μέσα, δημιουργώντας έναν χώρο χωρίς αέρα μέσα.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ροή αίματος και το στόμα μεγαλώνει για μερικές ώρες.

Οι καυτερές πιπεριές ή οι πιπεριές τσίλι πρέπει να χρησιμοποιούνται πολύ προσεκτικά για να μην τραυματιστείτε. Υπάρχουν δύο τρόποι χρήσης της πιπεριάς: ως λάδι και αλεσμένη.

καυτερή πιπεριά για μεγέθυνση χειλιών

Η χρήση λαδιού είναι η πιο ήπια μέθοδος. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες στο lip balm για το αποτέλεσμα.

Για ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα, η πιπεριά συνθλίβεται μαζί με τους σπόρους (είναι οι πιο καυτοί στο πιπέρι) και εγχύεται σε βραστό νερό. Στο υγρό που προκύπτει, πρέπει να υγράνετε μια χαρτοπετσέτα ή ένα πανί και να το εφαρμόσετε στο στόμα σας.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η έντονη αίσθηση καψίματος στο σημείο εφαρμογής.

Η γλυκερίνη χρησιμοποιείται ως συστατικό στις μάσκες για τα χείλη. Πάρτε 10 γραμμάρια από όλα τα συστατικά: βαζελίνη, μέλι, ζάχαρη, χυμό λεμονιού και γλυκερίνη. Προσθέστε το τελευταίο.

Ανακατέψτε τα πάντα καλά μέχρι να επιτευχθεί μια ομοιογενής μάζα, θερμαίνετε σε άνετη θερμοκρασία σε λουτρό νερού (ελέγχετε τον καρπό) και εφαρμόστε στα χείλη. Κρατήστε αυτή τη μάσκα για περίπου 25 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το προϊόν.

Εφαρμογή ειδικής κρέμας

Μπορούν να περιέχουν τόσο υαλουρονικό οξύ όσο και φυσικά συστατικά. Όπως κανέλα, πιπέρι, τζίντζερ και μέντα.

Το ενεργό συστατικό της κρέμας με υαλουρονικό οξύ είναι η βαθιά παροχή υγρασίας. Οι μικροσκοπικές ρυτίδες λειαίνονται και τα χείλη γεμίζουν.

Οι κρέμες με φυσικά συστατικά λειτουργούν με βάση την αρχή των ερεθιστικών.

Μόλις εφαρμοστούν, ερεθίζουν εύκολα το δέρμα και προκαλούν ροή αίματος στα χείλη, προκαλώντας αύξηση του όγκου.

Ασκήσεις για την άντληση των χειλιών

Για να έχετε το αποτέλεσμα, πρέπει να γίνονται πολλές φορές την ημέρα. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο σε τέτοια γυμναστική. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε βολικό μέρος. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις. Κάθε ένα από αυτά πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές.

 1. Βγάλτε τη γλώσσα σας όσο πιο μακριά μπορείτε, μείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα.
 2. Το τακτικό σφύριγμα είναι μια αποτελεσματική άσκηση.
 3. Χαμογέλα πλατιά και μετά τεντώστε τα χείλη σας προς τα εμπρός (με ένα σωλήνα).
 4. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε το στόμα σας σφιχτά και εκπνεύστε δυνατά, τεντώνοντας τα χείλη σας προς τα εμπρός.
 5. Δάγκωσε τα χείλη σου μέχρι να νιώσεις ελαφρύ πόνο, άσε.
 6. Πιέστε ένα μολύβι ή στυλό με το στόμα σας και τραβήξτε εναλλάξ κύκλους στον αέρα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ασκήσεις για την αύξηση των χειλιών

φαρμακευτική αγωγή

Πώς αντλείτε τα χείλη για αύξηση; Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που κατασκευάζονται και για οικιακή χρήση. Δεν πρέπει να ενοχλούν το δέρμα και διατίθενται ως ορός, γαλάκτωμα ή πληρωτικό.

Βασικά, περιέχουν υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές φάρμακο στα καλλυντικά σήμερα. Υπάρχουν όμως και προϊόντα με βάση τα αιθέρια έλαια.

Υπάρχουν επίσης ειδικά πληρωτικά. Σε αυτό εφαρμόζεται ειδική προετοιμασία και γίνεται μασάζ στην επιφάνεια των χειλιών.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα διαρκές αποτέλεσμα, συνιστάται η συστηματική χρήση τέτοιων κεφαλαίων. Τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι το υψηλό κόστος φαρμάκων.

Διακοσμητικά καλλυντικά

Η χρήση καλλυντικών έχει ήδη ανυψωθεί στο βαθμό της τέχνης. Με τη βοήθειά του, σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά. Πρόσωπο μόντελινγκ; Ανετα!

Αφαιρώντας τους μαύρους κύκλους, σηκώνοντας οπτικά τις γωνίες των ματιών, προσαρμόζοντας το σχήμα του προσώπου, της μύτης, των ματιών και φυσικά του στόματος - αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του τι μπορεί να κάνει ένας πραγματικός επαγγελματίας με τη βοήθεια διακοσμητικών καλλυντικών.

Μακιγιάζ για την αύξηση των χειλιών

Αλλά η επίσκεψη σε έναν makeup artist κάθε μέρα είναι πολύ ακριβό. Είναι πολύ πιο εύκολο να μάθετε πώς να μεγεθύνετε οπτικά τα χείλη χρησιμοποιώντας καλλυντικά μόνοι σας. Άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο.

 1. Εφαρμόστε ένα primer στα χείλη και ελαφρά πουδράρετε.
 2. Χρησιμοποιώντας ένα κραγιόν 1-2 αποχρώσεις πιο σκούρο από το φυσικό του χρώμα, σχεδιάστε ένα ελαφρώς πιο φυσικό περίγραμμα.
 3. Ανακατέψτε τις άκρες του μολυβιού μέσα στο περίγραμμα και εφαρμόστε κραγιόν ή γκλος.

Πώς να μεγεθύνετε γρήγορα το άνω χείλος στο σπίτι

Συμβαίνει ότι το κάτω χείλος είναι φυσικά αρκετά μεγάλο, αλλά το πάνω χείλος είναι λεπτό και επίπεδο. Αυτή η ασυμμετρία δεν φαίνεται και πολύ ωραία, φυσικά.

Όλα όμως μπορούν να διορθωθούν. Για να προσθέσετε όγκο στο άνω χείλος, μπορείτε να λάβετε βοήθεια με την πλαστική χειρουργική ή να το μεγεθύνετε στο σπίτι. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι αποτελεσματικές τόσο για ολόκληρο το στόμα ταυτόχρονα όσο και για το άνω χείλος ξεχωριστά.

Συνέπειες της αυξητικής χειλιών

Οι συνέπειες εξαρτώνται άμεσα από τη μέθοδο διόρθωσης όγκου που επιλέχθηκε. Μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τις θετικές πλευρές:

 • όμορφα σαρκώδη χείλη?
 • αυξημένη αυτοεκτίμηση?
 • Νέες γνωριμίες.
Φωτογραφίες πριν και μετά την αύξηση των χειλιών

Υπάρχουν επίσης αρνητικές συνέπειες:

 • Η υπερβολική δόση της κρέμας μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.
 • μια μακρά και επώδυνη περίοδο ανάρρωσης μετά την επέμβαση.
 • Πόνος με κάποιες μεθόδους στο σπίτι.
 • Η κατάχρηση φαρμάκων με βάση το υαλουρονικό οξύ μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργική αντίδραση.

δίπλωμα

η κοπέλα άλειψε τα χείλη της με κρέμα μετά την αυξητική

Τα σαρκώδη χείλη είναι μια αρετή που φιλοδοξούν οι περισσότερες γυναίκες. Για να γίνει αυτό, δεν είναι απολύτως απαραίτητο να μπείτε κάτω από το νυστέρι του χειρουργού. Μπορείτε να τα γεμίσετε με όγκο στο σπίτι. Οι παρακάτω μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν:

 1. Χρήση ειδικής συσκευής.
 2. Μασάζ;
 3. Λαϊκές συνταγές;
 4. Εφαρμογή ειδικής κρέμας.
 5. Ασκήσεις για "άντληση" των χειλιών.
 6. Φαρμακευτική αγωγή;
 7. Διακοσμητικά καλλυντικά.

Εάν χρησιμοποιούνται όλες οι μέθοδοι μεγέθυνσης του σπιτιού με μέτρο, μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης παχύρρευστων, δελεαστικών χειλιών χωρίς αρνητικές συνέπειες.