Τρόποι για να μεγεθύνετε το άνω χείλος στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγεθύνετε το στόμα σας, τόσο στο σπίτι όσο και με πλαστική χειρουργική. Αυτό το άρθρο περιγράφει ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι γυναίκες είναι σίγουρες ότι στο ισχυρότερο φύλο αρέσουν τα λεπτά πόδια, η στενή μέση, το κομψό στήθος και τα σαρκώδη χείλη.

Μεγεθύνετε το άνω χείλος ίσως συμβουλευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό ή προσπαθήστε περισσότερο και δουλέψτε στο σπίτι.

Μια ποικιλία από μάσκες και ειδικές ασκήσεις που θα βοηθήσουν στο μεγέθυνση των χειλιών είναι οι πιο υπέροχοι βοηθοί. Επίσης, μην αγνοείτε ειδικές διαδικασίες, μασάζ και μάσκες που μπορούν πραγματικά να γίνουν στο σπίτι.

Μάσκες

Ο πιο συνηθισμένος τύπος μάσκας:

  • Πρέπει να πάρετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και την ίδια ποσότητα ζάχαρης, την ίδια ποσότητα χυμού λεμονιού και βαζελίνη. Όλα τα συστατικά αναμειγνύονται καλά και θερμαίνονται σε υδατόλουτρο για 7 λεπτά. Στη συνέχεια, το μείγμα πρέπει να κρυώσει. Η σύνθεση εφαρμόζεται εξωτερικά στο άνω χείλος για 15-20 λεπτά. Μετά από λίγο, το προϊόν ξεπλένεται με κρύο νερό. Τα χείλη θα φαίνονται πρησμένα για μερικές ώρες.
  • Εκτός από αυτή τη μάσκα, μπορείτε να μεγεθύνετε τα χείλη σας εφαρμόζοντας μέλι Mai πριν τον ύπνο. Το μέλι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βάμμα κόκκινου πιπεριού. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το βάμμα δεν είναι πολύ κορεσμένο, για να μην καεί το δέρμα.
  • Η ρίζα τζίντζερ πρέπει να μασηθεί και στη συνέχεια να εφαρμοστεί στο χείλος που θέλετε να μεγεθύνετε. Μετά την εφαρμογή του στόματος, είναι απαραίτητο να πιέσετε ή να χαλαρώσετε, πραγματοποιείται ένα συγκεκριμένο μασάζ. Είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε τις ενέργειες για 10 λεπτά, μετά από τα οποία αφαιρείται το χυλό του προϊόντος με μια μαλακή χαρτοπετσέτα και εφαρμόζεται υγιεινό κραγιόν στο στόμα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκια μέντα στο σπίτι. Τα φύλλα συνθλίβονται έτσι ώστε ο χυμός να ρέει, στη συνέχεια το προϊόν τοποθετείται σε μια μπατονέτα και βρίσκεται στο στόμα σαν κομπρέσα. Ο χρόνος διατήρησης της συμπίεσης είναι 5 λεπτά. Μετά από αυτό, ο χυμός αφαιρείται με βαμβάκι, το οποίο προηγουμένως αλείφεται με ζελέ πετρελαίου.

Γυμναστικές ασκήσεις

Γυμναστική για τη μεγέθυνση του άνω χείλους

Υπάρχει μια σειρά από συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγεθύνετε το στόμα σας.

  • Ψάρι. Είναι απαραίτητο να διπλώσεις το στόμα σου σαν ψάρι και να χαμογελάσεις. Η δράση πραγματοποιείται 15 φορές.
  • Καρχαρίας. Πρέπει να δαγκώσετε το στόμα σας για δύο λεπτά. Αυτή η διαδικασία βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τεντώσετε το στόμα σας για 20 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των ασκήσεων που εκτελούνται - 5 φορές.
  • Σχεδιάστε τα χείλη. Είναι απαραίτητο να συμπιέσετε έντονα και να μετακινήσετε τα χείλη, πρώτα δεξιόστροφα και μετά αριστερόστροφα. Θα πρέπει να υπάρχουν συνολικά 5 κύκλοι σε κάθε κατεύθυνση.
  • Για να εκτελέσετε αυτήν την άσκηση, πρέπει πρώτα να κυκλώσετε το στόμα σας, να ισιώσετε το στόμα σας και να τεντώσετε τον τόνο "OO", μετά τον τόνο "UU". Στη συνέχεια με κλειστά χείλη, χαμογελώντας εναλλάξ με το αριστερό γεννητικό στόμα και μετά με το δεξί.

Όλες οι ασκήσεις γίνονται στο σπίτι μπροστά σε έναν καθρέφτη για κατά μέσο όρο 10 έως 20 προσεγγίσεις για ένα μήνα. Για να μην αποκτήσετε γραμμές έκφρασης, απαγορεύεται αυστηρά να τεντώνετε το δέρμα γύρω από το στόμα.

μασάζ

Κάντε μασάζ στο πάνω χείλος με μια οδοντόβουρτσα για μεγέθυνση

Το μασάζ είναι ένας εξαιρετικός βοηθός εάν θέλετε να μεγεθύνετε το στόμα σας στο σπίτι. Το μασάζ γίνεται κάθε πρωί και πριν τον ύπνο μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Με ένα μασάζ στο σπίτι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα αφαιρεθεί το νεκρό δέρμα ή τα χείλη θα γίνουν απαλά και σταδιακά θα πάρουν βάρος.

Η τεχνική της εκτέλεσης δεν είναι περίπλοκη, πρέπει να πάρετε μια οδοντόβουρτσα και να χρησιμοποιήσετε μόνο κυκλικές κινήσεις. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, τα χείλη γίνονται αισθητά μεγαλύτερα και ελαφρύτερα.

Αξίζει να το σκεφτείτε! Ο πάγος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση χειλιών. Τα παγάκια πρέπει να σημειωθούν σε μια πετσέτα και να περάσουν από το στόμα μέχρι να διαλυθούν τελείως. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται ή ο όγκος αυξάνεται.

Οι ειδικοί προσομοιωτές χειλιών θα είναι ανεκτίμητοι στη διαδικασία μεγέθυνσης του άνω χείλους - όχι μόνο ενισχύουν το αποτέλεσμα της γυμναστικής, αλλά επίσης διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, κάνουν τα χείλη πιο αισθησιακά. Το σχήμα ενός τέτοιου προσομοιωτή, ειδικά σχεδιασμένου για τη μεγέθυνση του άνω χείλους, σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά τον χρόνο στον οποίο το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους.

Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σπίτι, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε όλες τις συστάσεις και απαιτήσεις και φυσικά να έχετε έντονη επιθυμία, αφού όλα είναι μια κουραστική διαδικασία.