Αποτελεσματικές ασκήσεις για να αυξήσει το χείλος και να αυξήσει τις γωνίες του στόματος

Chubby ευαίσθητο στόμα, πριν από λίγο καιρό έγινε μια τάση της μόδας. Οι περισσότερες από τις ομορφιές για να επιτευχθεί το επιθυμητό όγκο δεσμεύεται με τη βοήθεια ενέσεων, εμφύτευση. Είναι γρήγορο, αλλά όχι ασφαλή τρόπο. Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ότι υπάρχουν αποτελεσματικές ασκήσεις για την αύξηση των χειλιών. Θα πρέπει καθημερινά να αφιερώσει λίγο χρόνο και απλές ασκήσεις για να ξεχάσουμε την κοινή αισθητική προβλήματα που επηρεάζουν την περιοχή του στόματος.

Το κορίτσι με τα παχουλά χείλια

Για ποιον είναι facebuilding χείλη

Οι Σλάβοι από τη φύση σπάνια μεγάλα χείλη. Πιο συχνή μικρό στόμα, πλαισιώνεται από ένα λεπτό δέρμα. "Λεπτό" τα χείλη να μην προσελκύσουν την προσοχή. Το πρόσωπο γίνεται λιγότερο εκφραστική. Το λεπτό δέρμα των χειλιών χωρίς την επιπλέον φροντίδα σταδιακά στεγνώνει, γίνεται ακόμα λιγότερο ελκυστική.

Την ομορφιά του φυσικού πλήρη χείλη είναι, επίσης, δεν είναι αιώνια. Ζουμερό στόμα με την ηλικία και χάνει την όμορφη μορφή. Χάσει την ελαστικότητα των ιστών παραμορφωμένο σχήμα. Υπερβολική εκφραστικότητα μπορεί να μετατραπεί σε ένα πρόβλημα.

Που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές επηρεάζουν όλα τα μέρη του πρόσωπο: "πλωτό" οβάλ, τα μάγουλα γέρνουν, τα βλέφαρα. Σταδιακά, το δέρμα γίνεται επίσης να κρεμήσει, τα επιπλέον πτυχώσεις, χαλάρωση. Οι γωνίες του στόματος πάει κάτω, την παροχή εξωτερικής συναισθηματική κατήφεια. Γύρω από τις ρυτίδες, προσθέτοντας την εικόνα που δημιουργήθηκε.

Για να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα στο σπίτι θα εκτελούν συγκεκριμένες ασκήσεις, χωρίς να φέρει το θέμα σε ένα πιο σοβαρές παρεμβάσεις. Facebuilding θα σας βοηθήσει να ελαφρώς "ανεβάσουν" την ένταση και σφίξτε κρεμήσει, για να αποφευχθεί ο σχηματισμός των αντιαισθητικών "ακορντεόν" πτυχώσεις, να μειώσει τον αριθμό, το βάθος των ρυτίδων.

Μια σειρά από ασκήσεις

Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης ήταν να μην το πρόσεξε αμέσως. Σε απόγνωση, να σταματήσουμε να κατηγορούμε την αναποτελεσματικότητα των ασκήσεων, δεν αξίζει τον κόπο. Μια σοβαρή προσέγγιση εγγυάται την επίτευξη των αναφερόμενα αποτελέσματα. Επιτρέπεται να εκτελέσει μια συγκεκριμένη ομάδα ασκήσεων για να λύσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μια συνολική μελέτη που θα αυξήσει την ελκυστικότητα, την πρόληψη ή τη μείωση μειονεκτήματα.

Αύξηση των χειλιών

Με την άσκηση, είναι αδύνατο να κάνει τα χείλη παχουλό σαν τα αστέρια. Ο όγκος προσθέτει πολύ λίγο, αλλά να σφίγγονται οι μύες γύρω από το στόμα κάνουν την περιοχή πιο ελκυστική. Βελτιωμένη κατάσταση των μυών επηρεάζει την ταχύτητα της εμφάνισης της γήρανσης.

Σουφρωμένα χείλη

Όλες οι ενέργειες για την αύξηση του όγκου των χειλιών αποσκοπεί στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος σε κοντινή απόσταση μυς. Η προπόνηση αποτελείται από ασκήσεις:

 1. Τα χείλη διπλωμένος, σαν ένα ελαφρύ φιλί. Σε αυτό το κράτος, παράγει την κυκλική περιστροφή του στόματος. Πρώτη εκτέλεση κίνηση προς τα δεξιά και, στη συνέχεια, εναντίον του.
 2. Θα πρέπει να "σβήσει το κερί". Στη διαδικασία των ασκήσεων που εμπλέκονται στην αναπνοή, αλλά η μέγιστη τάση που αποστέλλονται στο απαιτούμενο μυς.
 3. Τα χείλη διπλωμένο σε ένα σωλήνα, τραβήξτε ελαφρά. Σε αυτή τη θέση, προσπαθήστε όσο το δυνατόν να σαφώς να προφέρει τα φωνήεντα. Μετά το παιχνίδι τους μυς να χαλαρώσουν. Τελικά το στάδιο 1 της άσκησης. Αρθρωτική δράση είναι επαναλαμβανόμενη.
 4. Στο "εξωθημένο σωλήνα" εναλλάξ ανοιχτό το στόμα. Η κίνηση είναι σαν τα ψάρια.
 5. Αρχική θέση: κλειστά σφιχτά, αλλά όχι πολύ σφιχτά το στόμα. Σε αυτή την κατάσταση, να βάλει το χέρι, χτύπημα, χωρίς να κινεί τα χείλη του. Το χέρι που αισθάνεται μια μικρή δόνηση.
 6. Απλωμένα ερμητικά κλειστά χείλη προσπαθεί να επιστήσει την infinity σύμβολο (ανεστραμμένο σχήμα του οκτώ).

Συμβούλιο. Για την αύξηση της ροής του αίματος στην αναγκαία περιοχή είναι επιτρεπτό να διενεργούν μασάζ. Για να το κάνετε αυτό, τα δάχτυλά σας μιμούνται την κίνηση του κραγιόν στα χείλη.

Αποβάλτε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Στόμα σωλήνων

Ρυτίδες γύρω από το στόμα εμφανίζονται στην ενήλικη ζωή. Πρώιμη εκδήλωση του προβλήματος που επηρεάζονται όσοι καπνίζουν συχνά πίνετε ποτά με καλαμάκι. Το ξηρό δέρμα, το πλαδαρό μύες συμβάλλουν στην "αναζωογόνηση" του προβλήματος. Για να αφαιρέσει τις ρυτίδες, την πρόληψη της εμφάνισής τους, θα βοηθήσουν την άσκηση:

 1. Στόμα σωλήνων στοίβα τραβήγματος. Σε αυτή τη θέση, να διενεργούν εναλλασσόμενες κινήσεις των άνω και κάτω χείλος για να "τον εαυτό μου". Είναι μια ομαλή ολίσθηση.
 2. Αρχική θέση όπως και στην προηγούμενη άσκηση. Από μια μικρή τρύπα στη μέση του "σωλήνα" φυσητό αέρα. Τα δάχτυλά μου, αλλά όχι πολύ σφιχτά, προσπαθώντας να μετακινήσετε την αναπνοή τους. Το στόμα κινήσεις δεξιά, αριστερά.
 3. Έχουν έγκλειστα δόντια. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τους μυς για να κάμψει το κάτω χείλος, εκθέτοντας τα ούλα. Γωνίες δεν κινούνται, να προσπαθήσει να κρατήσει ευθεία. Στόμα επεκτείνει σταδιακά, σχηματίζοντας ένα ορθογώνιο.

Για την εξάλειψη, πρόληψη ρυτίδες πάνω από το χείλος δεν είναι απαραίτητο να ξεχάσουμε τη φροντίδα για τους αδύναμους περιοχή. Τα καλλυντικά προϊόντα θα σας βοηθήσει να γρήγορα να αντιμετωπίσει με το έργο.

Αυξάνοντας τις γωνίες των χειλιών

Υπερβολική γέρνοντας γωνίες του στόματος μπορεί να είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό ενός οργανισμού. Το κορίτσι με το αυξημένο γωνίες των χειλιώνΣυχνά το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του προσώπου (θυμωμένη, λυπημένη έκφραση). Μυών "μνήμη" — ένα σύνηθες φαινόμενο. Τακτικές ασκήσεις βοηθά να αντιστρέψει την εκδήλωση. Εκτελέστε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 1. Στη θέση του δυσαρεστημένη έκφραση του προσώπου είναι σφιχτά στερεωμένο το στόμα. Φαίνεται ομαλή γραμμή. Lip συσπειρωτήρα, πίεση μυών. Στόμα που παράγεται από μια απότομη τράνταγμα προς τα εμπρός.
 2. Εισπνεύστε μύτη, εκπνεύστε στόμα. Εκπνοή αέρα περιλαμβάνει τις γωνίες των χειλιών: εναλλακτική αριστερή και δεξιά πλευρά. Από το στόμα σηκώστε τόσο υψηλές όσο το δυνατόν με ένα κλειστό μέση.
 3. Εναλλακτικά προφέρει τα γράμματα "ε" και "o". Αυτό το είδος της αρθρωτική γυμναστική. Παίζοντας πρώτα τις γωνίες του στόματος, τραβήξτε προς την πλευρά των παρειών. Η δεύτερη έκφραση περιλαμβάνει μια διεξοδική την ένταση των μυών.
 4. Κάνετε μια βαθιά αναπνοή από τη μύτη, εκπνοή απότομα από το στόμα. Ο αέρας περνά μέσα από την τρύπα του "σωλήνα".

Σημαντικό! Πιο γρήγορα για να αυξήσει το γέρνοντας γωνίες, θα φανεί καλύτερα αν συνδυάσουμε τη γυμναστική με το μασάζ. Αφής διόρθωση βασίζεται στην υποκίνηση μυών της περιοχής.

Συστάσεις για γρήγορα αποτελέσματα

Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον επιπολασμό της το πρόβλημα, στις ατομικές ανάγκες. Όταν πρόκειται για την αύξηση του όγκου, είναι ανόητο να περιμένεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ασκήσεις για τα χείλη θα βοηθήσει σημαντικά για την οικοδόμηση των μυών.

Πιο απτά αποτελέσματα που θα φέρει ειδικές συσκευές (plamer, Ιαπωνικά σιλικόνης εκπαιδευτής). Για την επίτευξη του Χόλιγουντ μορφή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το "beauty shots" ή πλαστική χειρουργική.

Για να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα από τις ασκήσεις που θα βοηθήσει στην τακτική προσέγγιση για την κατάρτιση. Καθημερινά μαθήματα θα φέρει αισθητά αποτελέσματα σε 1-2 μήνες. Επαναλάβετε κάθε άσκηση 10-12 φορές κατά το αρχικό στάδιο της κατάρτισης. Ως εθισμό, την ενδυνάμωση των μυών χρειάζεται επανάληψη. Η διάρκεια της σειράς εξαρτάται από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού.

Στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων από το γυμναστήριο δεν αρνούνται. Κορίτσι με τα όμορφα παχουλά χείλιαΜειώστε την ένταση και τη συχνότητα των μαθημάτων.

Για να ξεκινήσετε γυμναστική, κατά προτίμηση μπροστά σε ένα καθρέπτη. Η άσκηση κάνει αργά, προσπαθώντας να "καταλάβει" η κίνηση κάθε μυ. Τυχαίνει να δουλεύω στην ατομική τεχνική. Ως εθισμός στο γυμναστήριο επιτρέπεται να εκτελεστεί χωρίς διακοπή από άλλες περιπτώσεις.

Η μέγιστη ανάπτυξη των μυών του προσώπου, σηκώνει το περίγραμμα του προσώπου, η προσαρμογή της ανακούφισης γραμμές, ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες προάγει μια συνδυασμένη προσέγγιση για την κατάρτιση.

Μην πάρετε ανηρτημένα σε μια ενιαία περιοχή. Η εναλλαγή των περιοχών, που αφορούν διαφορετικές περιοχές θα βοηθήσει να δημιουργήσει μια αρμονική εμφάνιση, για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων, για να επιτευχθεί ο γενικός τόνος.

Για την περιοχή του χείλους, είναι σημαντικό να καθαρίσετε την περιοχή του μακιγιάζ. Για να βελτιωθεί η κατάσταση του δέρματος είναι συνιστάται να κάνει μια ενυδατική (τροφή) μάσκα προσώπου. Να ασκεί τους μυς απαράδεκτη σε υπερβολική ξηρότητα του δέρματος.

Αντενδείξεις

Αρχή των μαθημάτων είναι σε θέση να επηρεάσουν τον πόνο, μυρμήγκιασμα, ένα τράβηγμα στην περιοχή που γυμνάζεις. Αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση προηγουμένως χαλαρή μυών. Τα μαθήματα δεν σταματούν, αλλά η ένταση δεν αυξάνεται. Σύντομα μετά από την ταλαιπωρία να εξαφανιστούν.

Σαφείς περιορισμούς για γυμναστική δεν υπάρχει. Δεν είναι σκόπιμο να πραγματοποιήσει μια προπόνηση, αν αισθάνεστε αδιαθεσία (πυρετός, πίεση κύματα). Από εντατικά μαθήματα αρνούνται την εγχείρηση.

Αν σας ενδιαφέρει φαίνεται να αφιερώσει 15-20 λεπτά την ημέρα, κάτι θετικό θα προκύψει. Η εικόνα θα πάρετε την περιποίηση, την ελκυστικότητα.