Πώς μοιάζουν τα χείλη μετά την αύξηση; Πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά!

Κάθε χρόνο η κοσμετολογία κάνει πολλά βήματα για να διορθώσει την εμφάνιση των γυναικών. Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες της αύξησης των χειλιών πριν και μετά, μπορείτε να είστε σίγουροι. Σήμερα μπορείτε όχι μόνο να έχετε μεγάλα χείλη, αλλά και να τα διατηρείτε φυσικά και φυσικά. Σχεδόν οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να βρει ένα μικρό ή ακόμα και μεγάλο ελάττωμα στο πρόσωπό της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να διορθωθεί. Ας προσπαθήσουμε να μάθουμε πόσο δύσκολο είναι να πάρουμε όμορφα χείλη να ικετεύουν για ένα φιλί και αν υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες μετά τις διαδικασίες.

Είναι η πιο δημοφιλής διαδικασία για την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος για τη διεύρυνση των χειλιών είναι η πιο δημοφιλής διαδικασία επειδή είναι τόσο εύκολο να πάτε στον αισθητικό με ένα δυσδιάκριτο ποντίκι και να επιστρέψετε στο σπίτι ως μια σαγηνευτική ομορφιά με ένα σέξι σαγηνευτικό χαμόγελο. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες ζητούν τη βοήθεια ενός αισθητικού είναι άσχημα περιγράμματα ή πολύ στενά χείλη.

Αύξηση των χειλιών

Το αποτέλεσμα της εισαγωγής υαλουρονικού οξέος δεν είναι μόνο η επιτυχής αύξηση των χειλιών, αλλά και ο εμπλουτισμός των ιστών με χρήσιμες ουσίες. Το πλεονέκτημα αυτής της ουσίας, η οποία είναι αναντικατάστατη για το ανθρώπινο σώμα, είναι ότι ενυδατώνει τέλεια τα κύτταρα. Αυτό είναι σημαντικό για τα χείλη που αρχίζουν να εξασθενίζουν λόγω αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, ασθένειας ή ακατάλληλης φροντίδας.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς θα ενυδατώνουν τα χείλη με υαλουρονικό οξύ μετά από χειρισμούς στο σαλόνι, η φωτογραφία που θα λάβετε θα είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για να πάτε αμέσως σε έναν αισθητικό. Πώς ακριβώς λειτουργεί η διαδικασία;

Μετά την ένεση ενός αναισθητικού (συνήθως εγχέεται στα ούλα), ο αισθητικός θα ενέσει υαλουρονικό οξύ ή μια ένωση στην οποία είναι το κύριο συστατικό. Συνήθως η πρώτη ένεση χορηγείται στο κέντρο, μετά την οποία η υπόλοιπη ουσία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το κύκλωμα. Τα χείλη είναι αρκετά βαθιά, οπότε ακόμη και η αναισθησία δεν εξαλείφει πλήρως τις οδυνηρές αισθήσεις. Ανεξάρτητα από το αναμενόμενο σχήμα των χειλιών μετά τη διαδικασία, λαμβάνεται μια ορισμένη ποσότητα υαλουρονικού οξέος - 1 κύβος.

Οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για το εάν υπάρχουν σημάδια ή σημάδια στα σημεία παρακέντησης. Δεν υπάρχουν λόγοι ενθουσιασμού - την επόμενη μέρα δεν θα γίνουν αισθητές. Το υαλουρονικό οξύ έχει μια αξιοσημείωτη ιδιότητα - διανέμεται ανεξάρτητα ομοιόμορφα σε ιστούς. Λόγω αυτής της ιδιότητας, οι φυματίνες ή οι φώκιες εμφανίζονται πολύ σπάνια και μόνο ένας αδίστακτος αισθητικός μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το ότι έκανε λάθος κατά τον χειρισμό του υαλουρονικού οξέος.

Πόσο φάρμακο εγχέεται στα χείλη;

Πόσο φάρμακο πρέπει να χορηγείται υπολογίζεται από τον γιατρό λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας και τις αρχικές ημερομηνίες σας. Βασικά, 1 ml υαλουρονικού οξέος επαρκεί για τη διαδικασία αύξησης των χειλιών.

1 ml υαλουρονικό οξύ = 1 σύριγγα του φαρμάκου. Σε ορισμένες περιπτώσεις η σύριγγα περιέχει 0, 8 ml οξέος.

Δεν συνιστάται η ένεση περισσότερων από 1 κύβου του φαρμάκου σε μία διαδικασία! Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών, ασυμμετρία και αφύσικο μέγεθος χειλιών.

Φωτογραφίες πριν και μετά την ένεση 1 ml υαλουρονικού οξέος στα χείλη

πριν και μετά την εφαρμογή 1 ml υαλουρονικού οξέος στα χείλη

Αντενδείξεις

Πόσο ασφαλείς είναι οι ενέσεις στα χείλη για να αυξήσουν το μέγεθος των χειλιών; Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι αρκεί μόνο η επιθυμία - ο αισθητικός μπορεί να καθορίσει ότι απαγορεύεται αυστηρά η παραβίαση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν και η διαδικασία είναι καλή, είναι προτιμότερο να κάνετε τη διεύρυνση με άλλες μεθόδους - θα σας εξοικονομήσει προβλήματα.

Η διαδικασία απορρίπτεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ανεξάρτητα από το τρίμηνο),
 • σε φλεγμονώδεις διεργασίες στην περιοχή των χειλιών,
 • κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας (ειδικά μολυσματικών ασθενειών),
 • εάν το αίμα δεν πήζει καλά,
 • εάν τα συστατικά της σύνθεσης είναι δυσανεκτικά στο σώμα.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τίποτα φοβερό δεν θα συμβεί την πρώτη φορά που μεγαλώνω τα χείλη μου, ακόμα κι αν δεν προσέχω τις αντενδείξεις. Δεν πρέπει να είναι τόσο επιπόλαιες - οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές και απαιτούν πολύ χρόνο και χρήμα για να ξεφορτωθούν.

Για να αυξηθεί ο κίνδυνος, χρησιμοποιείται ακόμη και η εμμηνόρροια - οι αισθητικοί συχνά προτείνουν αναβολή χειρισμών για αρκετές ημέρες σε τέτοιες περιπτώσεις. Μια αύξηση με ελάχιστο κίνδυνο μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του θηλασμού, αλλά είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εκ των προτέρων.

Γιατί μπορεί το αποτέλεσμα μετά την αύξηση των χειλιών να είναι λυπηρό;

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της διεύρυνσης των μικρών χειλιών - υπό την επίδραση του υαλουρονικού οξέος έχουν αλλάξει σημαντικά και έχουν γίνει παχιά και φρέσκα. Είναι πραγματικά τόσο απλό και η διαδικασία δεν απειλεί με επικίνδυνες συνέπειες;

Μετά από μια αύξηση με υαλουρονικό οξύ, είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να προκύψουν δυσάρεστα προβλήματα που δεν χρησιμεύουν καθόλου ως διακόσμηση προσώπου. Τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα περιλαμβάνουν σοβαρό πρήξιμο (το οποίο συνήθως εξαφανίζεται μετά από 1-3 ημέρες) και αλλεργική αντίδραση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εδώ - σε λίγες μέρες όλα θα εξαφανιστούν από μόνα τους. Η μεγέθυνση του στόματος φαίνεται στη φωτογραφία - το πρήξιμο έχει γίνει σχεδόν αόρατο.

καταστροφικό αποτέλεσμα

Εάν η διόγκωση των χειλιών είναι λανθασμένη, μπορεί να παρατηρηθούν μικρές προσκρούσεις που χρειάζονται πολύ χρόνο για να επιλυθούν. Το λάθος βρίσκεται αποκλειστικά στον πλοίαρχο - κατά πάσα πιθανότητα, έκανε ένα λάθος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αποτελέσματα της επιτυχημένης βελτίωσης αυξάνουν τα εξειδικευμένα χέρια και την εμπειρία ενός ειδικού. Επομένως, είναι ακατάλληλο να αποθηκεύσετε εδώ - είναι καλύτερα να πάτε σε ένα αποδεδειγμένο σαλόνι με καλές κριτικές.

Κακά αποτελέσματα μετά τη διαδικασία μπορεί να αναμένονται από γυναίκες που συχνά πάσχουν από έρπητα. Η ένεση οξέος μπορεί να προκαλέσει μια άλλη αιχμή της νόσου και δεν είναι γεγονός ότι θα είναι η τελευταία φορά - τα ατυχή χτυπήματα είναι ακόμη πιο κοινά.

Η φάση αποκατάστασης μετά την αύξηση των χειλιών δεν προκαλεί δυσκολίες, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί:

 • Το μπάνιο, το σολάριουμ και η σάουνα δεν επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
 • Δεν χρησιμοποιούνται διακοσμητικά καλλυντικά για 3-5 ημέρες.
 • Δεν έγιναν δεκτά ζεστά ροφήματα ή γεύματα.

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να φιλήσετε - το παθιασμένο φιλί μπορεί να μειώσει ελαφρώς τις επιδράσεις του υαλουρονικού οξέος.

Φωτογραφίες πριν και μετά τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες αύξησης των χειλιών

Πολλές κυρίες αρνούνται πεισματικά να πάνε σε αισθητικούς επειδή η χρήση υαλουρονικού οξέος είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Για την αποφυγή αμφιβολιών, προτείνουμε να εξετάσετε τη φωτογραφία της αύξησης των χειλιών, ή μάλλον, πώς φαινόταν πριν και μετά τη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι. Τέτοια αποτελέσματα δεν μπορούν να επιτευχθούν στο σπίτι, οπότε μένει μόνο να αποφασίσουμε αν αξίζει να ξοδεύουμε χρήματα για τέτοια ομορφιά ή να κολλήσουμε στα χείλη, με τα οποία η φύση είναι τόσο τσιγκούνη.

Ακόμα κι αν ο φόβος των ενέσεων δεν σας επιτρέπει να πάτε στο σαλόνι, δεν χρειάζεται να αρνηθείτε τη βοήθεια ενός αισθητικού - υπάρχουν πολλοί άλλοι όχι και τόσο άβολοι τρόποι για να μεγεθύνετε τα χείλη σας. Στη φωτογραφία, προτείνουμε να μελετήσουμε το αποτέλεσμα άλλων διαδικασιών αύξησης των χειλιών. Αρκεί να πάει σε έναν καλό ειδικό και σίγουρα θα προσφέρει μια αποδεκτή επιλογή για τη διόρθωση του πιο σαγηνευτικού και σαγηνευτικού μέρους του γυναικείου σώματος.

Κρέμες για χείλη

Ορισμένες γυναίκες αρνούνται κατηγορηματικά να ακολουθήσουν τη διαδικασία επειδή φοβούνται ενέσεις. Δεν χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει καθώς υπάρχουν πολλές κρέμες με υαλουρονικό οξύ ως δραστικό συστατικό. Στη φωτογραφία υπάρχει μια φωτογραφία με πολύ λεπτά χείλη μετά την έκθεση στο φάρμακο - κέρδισαν ελαφρώς βάρος και έγιναν πιο ζουμερά.

Πώς λειτουργεί η κρέμα; Έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες:

 • ενυδατική;
 • Λείανση μικρών ρυτίδων,
 • Βελτίωση διάρθρωσης,
 • εμπλουτισμός θρεπτικών συστατικών.

Εάν υπάρχει αμφιβολία για το πώς γίνεται ακριβώς η αύξηση των χειλιών του υαλουρονικού οξέος, η φωτογραφία εξηγεί λεπτομερώς πόσο αποτελεσματική είναι. Το πλεονέκτημα της χρήσης της κρέμας σε σχέση με το σαλόνι είναι μια άμεση αισθητή αύξηση, και χωρίς πρήξιμο ή πρήξιμο, οι ευεργετικές ουσίες θα επηρεάσουν μόνο προβληματικές περιοχές. Το μειονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ, αλλά μόνο μερικές ώρες. Έτσι, για να φαίνεστε πάντα όμορφα, πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα καθημερινά.

Το πλεονέκτημα της χρήσης της κρέμας, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα, είναι η πλήρης απουσία αντενδείξεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία για σοβαρές ασθένειες ή δερματολογικά ελαττώματα στο πρόσωπο. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της σύνθεσης περιέχουν έναν αριθμό χρήσιμων ουσιών, οι οποίες θα εξαλείψουν επίσης το σπάσιμο ή τον ερεθισμό. Με μια λέξη, όταν συγκρίνετε τη χρήση της κρέμας με τις διαδικασίες σαλόνι, είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη σε αυτήν.

Είναι η αντλία χειλιών μια χρήσιμη συσκευή ή μια κακόβουλη εφεύρεση;

Αντλία διεύρυνσης χειλιών

Σε πολλές διαφημίσεις μπορείτε να δείτε πώς μια πανέμορφη κυρία με σέξι χαμόγελο προσφέρει ανώδυνη αύξηση των χειλιών με μια ειδική αντλία. Πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η συσκευή της οποίας η λήψη καταλήγει σε ένα καθαρό ποσό;

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά, οι συσκευές αύξησης των χειλιών δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο - απλά μικρά "φλιτζάνια" με βαμμένα χείλη. Ακόμα κι έτσι, πολλά κορίτσια πετάνε πολλά χρήματα για να πάρουν αυτό το «θαύμα» που είναι άχρηστο. Γιατί;

Αναμφίβολα το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά τη χρήση της αντλίας και είναι αρκετά καλό. Θα ωφελήσει μόνο τα χείλη και πόσο θα διαρκέσει το πρήξιμο; Η αρχή της λειτουργίας εδώ είναι απλή: συνδέστε την αντλία στα χείλη σας και αντλήστε τον αέρα. Το αίμα θα ρέει στα χείλη και θα τα κάνει παχουλό. Χρειάζεται μισή ώρα και αυτό είναι το μέγιστο.

Ακόμα κι αν είναι δυνατό να μεγεθύνετε το σχήμα των χειλιών, το ευαίσθητο δέρμα δεν αντέχει. Αποτελέσματα - εκτεταμένοι μώλωπες, φολιδωτό δέρμα, απώλεια κοφτερών περιγραμμάτων. Εάν το ξεφλούδισμα μπορεί να καταπολεμηθεί με ένα υγιεινό κραγιόν, άλλα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν εύκολα. Το συμπέρασμα εδώ μπορεί να συναχθεί σαφώς - με την ίδια επιτυχία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε δοχείο κατάλληλο σε μέγεθος, το αποτέλεσμα δεν θα είναι χειρότερο.

Lipofilling

Το Lipofilling έγινε πρόσφατα μοντέρνο, ειδικά για τις γυναίκες. Τι είναι αυτό? Είναι από καιρό γνωστό ότι ο ιστός σας ριζώνεται ταχύτερα από τα εμφυτεύματα. Αυτή η παρατήρηση δεν πέρασε απαρατήρητη από αισθητικούς και βρήκαν έναν υπέροχο τρόπο να μεγεθύνουν τα χείλη με λίπος. Η φωτογραφία δείχνει καθαρά πώς μοιάζουν ακόμη και τα λεπτά χείλη μετά την αύξηση με υποδόριο λίπος.

Ο λιπώδης ιστός για την αύξηση των χειλιών διαρκεί μόνο 1-3 γραμμάρια, συνήθως λαμβάνεται από την κοιλιά (εδώ είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της διαδικασίας - τουλάχιστον μερικές σταγόνες λίπους εξαφανίζονται από την προβληματική περιοχή). Η ίνα υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία, μετά την οποία εγχέεται στους ιστούς των χειλιών.

διάρκεια περιόδου σύνδεσης - μόνο μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πραγματοποιηθεί αναισθησία, θα ληφθούν λίγες ίνες και θα εγχυθούν βαθιά στον ιστό μετά την επεξεργασία. Τα σημεία παρακέντησης σφραγίζονται με ειδικό γύψο που αφαιρείται την επόμενη μέρα.

Το Lipofilling έχει πολλές αντενδείξεις:

 • Διαβήτης;
 • προβλήματα αιμορραγίας,
 • κάθε καρκίνος,
 • εγκυμοσύνη,
 • παθολογία του δέρματος,
 • ψυχικές διαταραχές.

Πραγματικά δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το μόνο πράγμα που μπορεί να παρατηρηθεί είναι ένα ελαφρύ πρήξιμο ή μώλωπες που θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες ημέρες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα; Όλα εξαρτώνται μόνο από τα χαρακτηριστικά του σώματος - μερικές φορές τα χείλη παραμένουν φρέσκα και ελαστικά για έως και ένα χρόνο, αλλά χρειάζονται μόνο λίγους μήνες για την απορρόφηση του λίπους. Κανείς δεν δίνει εγγύηση εδώ, οπότε πρέπει να βασίζεστε στην τύχη και να περιμένετε υπομονετικά.

Σας προτείνουμε να κοιτάξετε τις φωτογραφίες πριν και μετά την αύξηση του άνω χείλους. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και η διαδικασία είναι πολύ πιο ασφαλής από ό, τι μετά την ένεση υαλουρονικού οξέος.

Φωτογραφία μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Η αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μια διαδικασία με πολλά χαρακτηριστικά. Επομένως, πρέπει πρώτα να σταθμίσετε όλα τα θετικά και αρνητικά. Για να διευκολύνετε την επιλογή σας, σας συνιστούμε να θαυμάσετε τις φωτογραφίες, κάτι που αποτελεί εξαιρετικό κίνητρο για να πάτε αμέσως στο σαλόνι ομορφιάς.

μετά την αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Οι ιδιοκτήτες λεπτών χειλιών δεν χρειάζεται να ενοχλούνται από την απληστία της φύσης - όλα μπορούν να επισκευαστούν γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υαλουρονικό οξύ είναι σχεδόν αδύνατο - να μετατρέψει το κύριο μειονέκτημα σε κύριο πλεονέκτημα. Αρκεί να κοιτάξετε τη φωτογραφία για να είστε πεπεισμένοι.

Ακόμα και όμορφα χείλη με υαλουρονικό οξύ μπορούν εύκολα να διορθωθούν και να γεμίσουν με φρεσκάδα και νεότητα, και οι φωτογραφίες χρησιμεύουν ως εξαιρετικές ενδείξεις. Ακόμα και μια απόχρωση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο σε μία μόνο λειτουργία.

Τα μοντέρνα καλλυντικά προσφέρουν πολλές διαδικασίες με τις οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν τα πιο σημαντικά ελαττώματα του προσώπου. Δεν χρειάζεται να κοιτάτε στενά άσχημα χείλη ως πρόταση - όλα είναι στα χέρια σας, και δεν είναι μόνο δυνατό, αλλά και απαραίτητο για να διορθώσετε αυτό το λάθος. Το κυριότερο είναι να μην ξεχνάμε ότι εδώ εξαρτώνται πολλά από τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του αισθητικού. Επομένως, είναι καλύτερα να μην εξοικονομήσετε χρήματα και να πάτε σε ένα ακριβό σαλόνι με καλή φήμη.