Αύξηση των χειλιών: Μια επισκόπηση των καλύτερων μεθόδων

Τύποι τεχνικών αύξησης των χειλιών

Τα όμορφα χείλη είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, αυτή είναι η κάρτα κλήσης της. Εξαιτίας αυτού, πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές βελτίωσης των χειλιών. Ποιο είναι καλύτερο και ασφαλέστερο στη χρήση;

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται χοντρά χείλη. Ακόμα κι αν η φύση δεν έχει δώσει τον επιθυμητό όγκο, η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των σύγχρονων καλλυντικών. Δεν χρειάζεται να ξαπλώνετε κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού, καθώς υπάρχει μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση - πλαστικό περίγραμμα με πληρωτικά.

Η ουσία της διαδικασίας είναι η ένεση ειδικών παρασκευασμάτων που γεμίζουν τις κοιλότητες μεταξύ των κυττάρων, προσθέτοντας όγκο ή διορθώνοντας καλλυντικά ελαττώματα (ασυμμετρία, βυθισμένες γωνίες). Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές ενίσχυσης των χειλιών. Θα το συζητήσουμε λεπτομερέστερα αργότερα.

Ποια τεχνική αύξησης των χειλιών θα πρέπει να επιλέξετε;

Η επιλογή της τεχνικής εξαρτάται από το πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί και τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Τα πιο δημοφιλή είναι:

  • Αψίδες χειλιώνείναι μια επαναστατική τεχνική που όχι μόνο προσθέτει όγκο, αλλά και βελτιώνει το σχήμα. Τα χείλη γίνονται σαν καμάρες, εμφανίζεται ένα σαφές περίγραμμα, η ασυμμετρία και άλλες ατέλειες εξαλείφονται. Ταυτόχρονα, διατηρείται η φυσικότητα. Η αύξηση των χειλιών χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική θα βοηθήσει στη διόρθωση οποιουδήποτε σχήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός που άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να διορθώσουν.
  • Bolus- μεγεθύνει τα χείλη, διογκώνεται ελαφρώς και τονίζει τη φυσική ομορφιά. Μια λεπτή βελόνα εγχέεται στο φάρμακο υπό γωνία 40-45 μοίρες.
  • Παρισινό- σας επιτρέπει να χτυπήσετε. Κυρίως διορθώνεται το άνω χείλος. Το πληρωτικό εγχύεται γραμμικά ή σε ολόκληρη την περιφέρεια. Εάν είναι απαραίτητο, το κάτω χείλος αντιμετωπίζεται επίσης.
  • Σε σχήμα ανεμιστήρα- Η διάταξη των καναλιών πλήρωσης είναι παρόμοια με έναν ανεμιστήρα. Βοηθάει στο χτύπημα των χειλιών και χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση του όγκου στις γωνίες του στόματος.
  • Mona Lisa- Το πληρωτικό εγχύεται κατά μήκος του περιγράμματος με μια μικρή μετατόπιση από την άκρη. Η τεχνική σάς επιτρέπει να σηκώνετε τις γωνίες του στόματός σας, επομένως συνιστάται για αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Ποιο φάρμακο είναι καλύτερο για την αύξηση των χειλιών;

Όλα τα πληρωτικά χωρίζονται σε βιοαποικοδομήσιμα και μη βιοαποικοδομήσιμα. Η πρώτη ομάδα αποτελείται από παρασκευάσματα με βάση το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ), τα οποία είναι καλά αποδεκτά από τον οργανισμό λόγω της πλήρους βιοσυμβατότητάς τους. Το HA είναι ένα φυσικό μέρος του σώματός μας και ως εκ τούτου δεν προκαλεί αλλεργίες ή επιπλοκές.

Η αύξηση των χειλιών επιτυγχάνεται λόγω της ικανότητάς της να συσσωρεύει υγρασία στα κύτταρα. Το κύριο πλεονέκτημα της διόρθωσης με βιοαποικοδομήσιμα πληρωτικά είναι η αντιστρεψιμότητα: μετά από λίγο, το ΗΑ διαλύεται και απεκκρίνεται από το σώμα.

Τα μη βιοαποικοδομήσιμα φάρμακα απαγορεύονται σε πολλές χώρες λόγω της παρουσίας συνθετικών συστατικών στη σύνθεση: φαρμακευτικό ακρυλικό, σιλικόνη. Αυτά τα πληρωτικά συχνά έχουν παρενέργειες και μπορούν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά.

Ποιος πρέπει να έχει αύξηση των χειλιών;

Η διαδικασία ενδείκνυται για όσους έχουν λεπτά χείλη που ονειρεύονται να προσθέσουν όγκο. Με τη βοήθειά του, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το σχήμα των χειλιών, να κάνετε το περίγραμμά τους πιο ξεχωριστό, να σηκώσετε τις βυθισμένες γωνίες, να εξαλείψετε ασυμμετρίες και άλλα καλλυντικά ελαττώματα. Τα πληρωτικά με βάση το υαλουρονικό οξύ παρέχουν υγρασία έτσι ώστε τα χείλη να φαίνονται πιο καλλωπισμένα μετά την αύξηση και το δέρμα κοντά στο στόμα φαίνεται αναζωογονημένο.

Ποιος δεν πρέπει να αυξάνει τα χείλη; Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί με το περίγραμμα των χειλιών. Η διόρθωση δεν πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, σε επιληψία, αυτοάνοσες ασθένειες, ογκολογικές και χρόνιες ασθένειες στο οξύ στάδιο. Αντενδείκνυται επίσης με την παρουσία μιας τάσης για σχηματισμό χηλοειδών ουλών, αύξησης της θερμοκρασίας του σώματος, ασθενειών του αίματος και της παρουσίας μη βιοαποικοδομήσιμων εμφυτευμάτων ένεσης στη ζώνη διόρθωσης.

Εάν η αύξηση των χειλιών είναι μόνιμη;

Το περίγραμμα των χειλιών με βιοαποικοδομήσιμα πληρωτικά είναι μια αναστρέψιμη διαδικασία. Η επίδραση της χορήγησης φαρμάκων με υαλουρονικό οξύ διαρκεί έως 1, 5 χρόνια. Η διάρκεια εξαρτάται από τις ιδιότητες του φαρμάκου και τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του ασθενούς. Με την πάροδο του χρόνου, το πληρωτικό διαλύεται και αποβάλλεται από το σώμα από μόνο του.

Πόσο κοστίζει η διεύρυνση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Η τιμή της διαδικασίας εξαρτάται από την τεχνική και την προετοιμασία. Ο αισθητικός τους επιλέγει ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον σχήμα των χειλιών, το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα χαρακτηριστικά του πελάτη. Το κόστος της διόρθωσης πλήρωσης είναι πολύ χαμηλότερο από το χειρουργείο. Επιπλέον, η τεχνική είναι ασφαλέστερη, δεν προκαλεί επιπλοκές και δεν απαιτεί μακροχρόνια αποκατάσταση.