Ανύψωση νημάτων χειλιών

Αύξηση χειλιών με κλωστές

Η ανύψωση σπειρώματος των χειλιών είναι ένας τύπος καλλυντικής διαδικασίας που επιτρέπει την επέκταση της περιοχής χωρίς χειρουργική επέμβαση. Όσον αφορά τη δημοτικότητα, αυτή η μέθοδος δεν είναι κατώτερη από την ανύψωση και το περίγραμμα πλάσματος.

Η μέθοδος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Τι είναι αυτό;

Η ανύψωση νημάτων είναι μια καινοτόμος τεχνική για την αύξηση του όγκου των χειλιών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η διαδικασία θεωρείται ελάχιστα επεμβατική και δεν αποτελεί κίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας, ειδικά βιολογικά συμβατά νήματα εισάγονται κάτω από το δέρμα, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιούνται πολυγαλακτικό οξύ ή πολυγλυκολικό οξύ και πολυδιοξανοόνη, γι 'αυτό σχεδόν ποτέ δεν απορρίπτονται.

Για την εισαγωγή των μεσοθημάτων, ο ειδικός χρησιμοποιεί ειδικές εξαιρετικά λεπτές βελόνες, των οποίων το μήκος κυμαίνεται μεταξύ 25 και 60 mm. Χάρη σε αυτό το υλικό, ενεργοποιούνται οι διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες βοηθούν στη δημιουργία ενός αξιόπιστου πλαισίου για τα χείλη.

Το Threadlifting μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη δημιουργία του όγκου που λείπει, αλλά και για προληπτικούς σκοπούς στην καταπολέμηση των πρόωρων σημείων γήρανσης.

Με την ανύψωση των χειλιών μπορείτε να επιτύχετε τον φυσικό τους όγκο και να τους δώσετε μια καλλωπισμένη και αισθητική εμφάνιση. Επιπλέον, καθορίζεται η ευθυγράμμιση των περιγραμμάτων τους, η εξομάλυνση της επιφάνειας της στοματικής ζώνης και οι ρινοχειλικές πτυχές, καθώς και η αφαίρεση των ρυτίδων στο πορτοφόλι.

Αυξάνοντας τον όγκο των χειλιών με τη βοήθεια νημάτων, το περίγραμμα του άκρου διαμορφώνεται, η έκφραση και οι ηλικιακές ρυτίδες στην περιοχή του στόματος μειώνονται, το δέρμα σε αυτήν την περιοχή γίνεται πιο λείο και πιο ελαστικό.

Το κόστος εγκατάστασης μεσοθημάτων στην περιοχή των χειλιών αποτελείται από δείκτες όπως η φήμη της κλινικής, η πολυπλοκότητα του χειρισμού, ο βαθμός παραμόρφωσης του δέρματος, ο αριθμός και ο τύπος του βιοϋλικού.

Μετρημένες τιμές

Σύμφωνα με τους αισθητικούς, η ηλικία των 25 θεωρείται η καλύτερη για την ανύψωση νημάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, η παραγωγή ινών ελαστίνης και κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος μειώνονται.

Μετά από 55 χρόνια, το χόριο δεν μπορεί πλέον να αναγεννηθεί φυσικά, με αποτέλεσμα την αναποτελεσματική χρήση των μεσοθημάτων.

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων υποδεικνύεται εάν προκύψουν προβλήματα όπως:

 • λεπτό χείλος (κάτω ή πάνω);
 • παραμόρφωση του στόματος;
 • ptosis των γωνιών των χειλιών.
 • Απώλεια όγκου στην στοματική περιοχή;
 • σχηματισμός ρυτίδων;
 • κακώς καθορισμένο κόκκινο περίγραμμα.

Επιπλέον, οι αισθητικοί συμφωνούν ότι η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη διόρθωση των χειλιών, αλλά και για την πρόληψη της εμφάνισης ελαττωμάτων που σχετίζονται με αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Αντενδείξεις

Παρά την ασφάλεια και την υψηλή αποτελεσματικότητα της ανύψωσης του σπειρώματος των χειλιών, ένας τέτοιος χειρισμός έχει ορισμένους περιορισμούς.

Η διαδικασία θα απορριφθεί εάν υπάρχουν οι ακόλουθες παθολογικές καταστάσεις:

 • ασθένειες σε χρόνια μορφή στο στάδιο της επιδείνωσης.
 • oncological> ασθένειες;
 • διαγνωσμένος σακχαρώδης διαβήτης;
 • καταστάσεις ανοσοανεπάρκειας;
 • Έρπης και άλλα δερματικά εξανθήματα σε περιοχές που χρειάζονται θεραπεία.
 • διαταραχή αιμορραγίας.

Οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν επίσης την ώρα του τοκετού και του θηλασμού. Ταυτόχρονα, ο χρόνος της εγκυμοσύνης δεν έχει σημασία σε αυτήν την περίπτωση, καθώς σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το αγέννητο παιδί.

Ως αποτέλεσμα της παρέμβασης, αυξάνεται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης και απόρριψης του βιολογικού υλικού που έχει εισαχθεί. Αν μιλάμε για γαλουχία, εδώ πρέπει επίσης να περιμένετε να σταματήσει εντελώς. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποκλειστεί εντελώς η πιθανότητα αλλεργίας σε ένα παιδί.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το γυναικείο σώμα ανακάμπτει πιο αργά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται μπορούν να προκαλέσουν ανάπτυξη αλλεργιών. Επομένως, προτού ο ειδικός αποφασίσει για την αύξηση των χειλιών με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ασθενής δεν είναι επιρρεπής σε αλλεργικές αντιδράσεις.

Εάν η θερμοκρασία του σώματος αυξηθεί, η διαδικασία πρέπει επίσης να αναβληθεί. Η αύξηση του δείκτη κατά ένα βαθμό δείχνει ότι το σώμα καταπολεμά μια μολυσματική παθολογία και οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Εάν τα αγγεία είναι κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, απορρίπτεται επίσης η ανύψωση του νήματος. Ακόμα κι αν η εργασία πραγματοποιείται από επαγγελματία, η ένεση μπορεί να παραβιάσει την ακεραιότητα της δομής, η οποία μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία και σχηματισμό αιματωμάτων.

Μεταξύ των αντενδείξεων, οι αισθητικοί διακρίνουν επίσης την προδιάθεση για το σχηματισμό χηλοειδών ουλών, πρόσφατων βαθιών ξεφλουδισμών ή πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων, ψυχικών διαταραχών, ισχαιμικών παθήσεων και υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Προετοιμασία

Η διαδικασία ανύψωσης των χειλιών με κλωστές δεν απαιτεί ειδικά προπαρασκευαστικά μέτρα. Ο ασθενής πρέπει πρώτα να δει έναν γιατρό που θα εξετάσει το δέρμα, να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και να προσδιορίσει το ποσό της εργασίας.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να εκχωρηθεί μια ειδική διαγνωστική εξέταση για τον εντοπισμό κρυφών παθολογικών διαδικασιών.

Περίπου μια εβδομάδα πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία του καλλυντικού χειρισμού, πρέπει να διακοπεί η λήψη ακετυλοσαλικυλικού οξέος και άλλων φαρμάκων που επηρεάζουν την πήξη του αίματος.

Το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει επίσης να αποκλειστούν για αυτήν την περίοδο. Αυτό θα καταστήσει δυνατή τη μείωση της περιόδου αποκατάστασης του δέρματος στο μέλλον.

Πρόοδος

Η εισαγωγή των mesothreads συνεπάγεται την εφαρμογή πολλών διαδοχικών ενεργειών.

Πρώτα απ 'όλα, ο ειδικός επιλέγει το μέγεθος των βελόνων, τον απαιτούμενο αριθμό και τον τύπο του βιολογικού υλικού. Συνήθως απαιτούνται περίπου 5-10 κομμάτια για τη θεραπεία της περιοχής των χειλιών.

Στη συνέχεια, η επιφάνεια του δέρματος καθαρίζεται από υπολείμματα διακοσμητικών καλλυντικών, σωματιδίων βρωμιάς και σκόνης και σμήγματος. Η περιοχή που πρέπει να ενισχυθεί και οι γειτονικές περιοχές αντιμετωπίζονται με αντισηπτικό διάλυμα.

Για να εξαλειφθεί η δυσφορία που μπορεί να έχει ο ασθενής κατά τη διάρκεια της εργασίας, ο ειδικός χρησιμοποιεί ένα τοπικό αναισθητικό. Η αναισθησία μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένεση ή εφαρμογή.

Αφού λειτουργήσει το αναισθητικό, ο γιατρός χρησιμοποιεί μια ειδική εύκαμπτη βελόνα για να κάνει τρυπήματα κατά μήκος των γραμμών που είχαν προηγουμένως τοποθετηθεί στο δέρμα. Εάν ακολουθηθεί πλήρως η τεχνική της διαδικασίας, η βελόνα θα περάσει κάτω από την επιδερμίδα χωρίς δυσκολία, χωρίς να παραβιάζεται η ακεραιότητα των μαλακών ιστών.

Όταν το νήμα τραβηχτεί πλήρως, αφαιρείται από τον οδηγό.

Στο τελικό στάδιο, οι ζώνες διόρθωσης αντιμετωπίζονται ξανά με απολυμαντικό.

Κατά μέσο όρο, η διαδικασία ανύψωσης νήματος δεν διαρκεί περισσότερο από 50 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της χειραγώγησης.

Τους πρώτους μήνες, το δέρμα υποστηρίζεται από ένα σπείρωμα. Αφού τα νήματα απορροφηθούν πλήρως, η φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου ενεργοποιείται ήδη στο χόριο.

Χάρη στο φυσικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε, δεν υπάρχει μετατόπιση ιστών και σημειώνεται η διατήρηση των σωστών περιγραμμάτων των χειλιών.

Μπορεί να χρειαστούν έως και 10 ημέρες για να επιτευχθεί το πλήρες αποτέλεσμα. Όταν το πρήξιμο και οι μώλωπες εξαφανιστούν εντελώς, μπορείτε να δείτε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Λείανση του δέρματος στην περιοχή του στόματος.
 • αυξήστε τη δύναμη και την ελαστικότητα.
 • Σχηματισμός καθαρών και σωστών περιγραμμάτων των χειλιών.
 • μοντελοποίηση της σωστής γραμμής μάγουλο.
 • Εξαφάνιση των ρυτίδων στα χείλη και το πηγούνι.
 • αναζωογόνηση του προσώπου.

Το αποτέλεσμα μετά την ανύψωση νήματος διαρκεί έως και τρία χρόνια.

Εάν εντοπιστεί μια πιο σοβαρή περίπτωση, η οποία συνοδεύεται από αυξημένη χαλαρότητα και χαλάρωση του δέρματος, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί, αλλά μόνο όχι νωρίτερα μετά από 4 έως 5 μήνες.

Συντήρηση μετά

Προκειμένου να ενοποιηθεί και να αποθηκευτεί το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε, καθώς και για να αποφευχθεί η εμφάνιση ανεπιθύμητων συνεπειών κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάκαμψης, οι αισθητικοί συνιστούν να ακολουθήσετε ορισμένες συστάσεις.

Στην αρχή δεν πρέπει να εκφράζετε αυξημένη δραστηριότητα προσώπου, να μετακινείτε έντονα το στόμα, να φιλάτε. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται κατά το βούρτσισμα των δοντιών σας. Αυτό αποτρέπει βλάβες στη βλεννογόνο μεμβράνη και στο κόκκινο περίγραμμα των χειλιών. Το δέρμα δεν θα τεντωθεί ούτε στην περιοχή του στόματος.

Δεν πρέπει να εκθέτετε το σώμα σε έντονη σωματική άσκηση ή να κάνετε αθλήματα για 10 ημέρες.

Οι επισκέψεις στην πισίνα, τη σάουνα, την πισίνα και το σολάριουμ πρέπει να εξαιρούνται για τρεις εβδομάδες. Κατά την ίδια περίοδο, απαγορεύεται να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, να εκθέσετε τις περιοχές που έχουν υποστεί επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες και να σκουπίσετε το πρόσωπο με μια πετσέτα. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως. Όταν πηγαίνετε έξω, συνιστάται να εφαρμόσετε προστατευτικό στο δέρμα σας.

Πρέπει να παραλείψετε το μασάζ, την αποτρίχωση και το ξεφλούδισμα στη ζώνη ενίσχυσης για δύο εβδομάδες.

Μετά από αισθητικούς χειρισμούς, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση του Traume-Creme. Συνιστάται επίσης να χρησιμοποιείτε καταπραϋντικές και δροσιστικές μάσκες που συνιστά ο αισθητικός.

Επιπλοκές

Ενώ η ανύψωση των χειλιών είναι μια ασφαλής και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, δεν αποκλείει την εμφάνιση διαφόρων παρενεργειών. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες, είναι σημαντικό να στραφείτε μόνο σε αποδεδειγμένες κλινικές όπου ένας χειριστής υψηλής εξειδίκευσης δερματολόγου-κοσμετολόγου θα εκτελέσει τον χειρισμό.

Από 4 ημέρες έως μία εβδομάδα, παρατηρούνται επιπλοκές με τη μορφή υποδόριας αιμορραγίας ή μικρών μώλωπες, σκλήρυνση και πρήξιμο, μυρμήγκιασμα στο σημείο των νημάτων, πόνος και προσωρινή απώλεια ευαισθησίας.

Κατά κανόνα, οι αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες θεωρούνται φυσιολογικές και εξαφανίζονται από μόνες τους. Ο λόγος για την εμφάνισή τους είναι συχνά η αδυναμία του γιατρού να συμμορφωθεί με τους κανόνες της τεχνικής χειραγώγησης ή η άγνοια των συστάσεων του πελάτη κατά τη φάση αποκατάστασης.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεθόδου

Η ανύψωση του νήματος των χειλιών έχει τις θετικές και αρνητικές πλευρές της. Εάν μιλάμε για τα πλεονεκτήματα της τεχνικής, μπορούμε πρώτα να επισημάνουμε την ασφάλειά της, την ελάχιστη επεμβατικότητα και επίσης την υψηλή απόδοση. Επιπλέον, η εφαρμογή της μεθόδου διαρκεί λίγο χρόνο, δεν απαιτεί μακρά περίοδο αποκατάστασης και είναι επίσης εύκολα ανεκτή από τους ασθενείς.

Τα κύρια μειονεκτήματα είναι μια σειρά από αντενδείξεις, η ανάγκη για υψηλής ειδίκευσης αισθητικός και η πιθανότητα επιπλοκών.

Η διόρθωση των χειλιών με κλωστές είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες στον τομέα της κοσμετολογίας. Η τεχνική χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητά της, την ευκολία εκτέλεσης, την απουσία κινδύνου για την υγεία και τη σύντομη περίοδο ανάρρωσης.

Παρά τη μεγάλη λίστα πλεονεκτημάτων, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτή η μέθοδος εντοπισμού σφαλμάτων έχει ορισμένους περιορισμούς. Επομένως, προτού λάβετε μια απόφαση σχετικά με τη χρήση του, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ανάπτυξη ανεπιθύμητων ενεργειών, συνιστάται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της κλινικής.